Beveiliging Portofoon

Zoekt u een betrouwbare leverancier om de communicatie voor uw beveiligingsteam goed in te richten? SMELT is als landelijke portofoon leverancier altijd in de buurt. Onze accountmanagers en servicemedewerkers werken door heel Nederland. Zo kunnen we u optimaal bedienen met communicatieoplossingen voor uw beveiligingspersoneel.

Onze medewerkers zitten voor u klaar. Neem telefonisch contact op via onderstaand nummer of gebruik het contactformulier op deze pagina.

+32 (0)3 36 135 36

Portofoons voor beveiligingspersoneel

Portofoons zijn een essentieel communicatiemiddel voor beveiligingspersoneel. Ze werken snel en efficiënt in verschillende situaties. Vaak worden portofoons gebruikt in combinatie met andere beveiligingsapparatuur, zoals CCTV-camera's, bodycams en alarmen. Portofoons zorgen ervoor dat de beveiliging altijd contact kan houden met elkaar en met de centrale meldkamer.

Draagbaar en betrouwbaar

Een van de belangrijkste voordelen van portofoons voor beveiligers is de draagbaarheid. Deze kleine en lichtgewicht portofoons kunnen gemakkelijk aan een riem of in een zak worden gedragen. Daardoor kunnen bewakers zelfs onderweg gemakkelijk communiceren. Dit is vooral belangrijk in grote gebouwen of buitenruimtes, waar bewakers te voet of in voertuigen patrouilleren. Daarnaast zijn portofoons zeer betrouwbaar. In tegenstelling tot mobiele telefoons, die last kunnen hebben van slecht ontvangst of lege batterijen. Professionele portofoons gebruiken een speciale eigen frequentie en kunnen gedurende lange tijd werken zonder opnieuw op te laden. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in situaties waar betrouwbare communicatie essentieel is, bijvoorbeeld tijdens een noodsituatie of bij het coördineren van een reactie op een beveiligingsdreiging.

Eenvoudige en discrete communicatie

Een ander voordeel van portofoons is dat ze zorgen voor eenvoudige, discrete communicatie. Met behulp van headsets en oortjes kunnen beveiligers met elkaar communiceren zonder aandacht te trekken of potentiële daders te waarschuwen. Dit is vooral handig in situaties waarin geheimhouding en discretie belangrijk zijn. Bijvoorbeeld bij het surveilleren of het reageren op een potentiële bedreiging. Portofoons zijn een waardevol en betrouwbaar communicatiemiddel voor beveiligers in een breed scala aan situaties. Of het nu gaat om het coördineren van een reactie op een beveiligingsdreiging of gewoon contact houden met collega's; portofoons zijn een essentieel onderdeel van de apparatuur van elk beveiligingsteam.

Geschikte portofoons voor beveiligingspersoneel

Er zijn twee categorieën portofoons die geschikt zijn voor beveiligingsbedrijven: de vergunningsvrije portofoons en portofoons waarvoor een vergunning nodig is. Vergunningsvrije portofoons hebben vaak een lagere instapprijs en kennen meer beperkingen qua functionaliteiten en bereik. Portofoons met een vergunning zijn meestal wat duurder in aanschaf en hebben een eigen zendvergunning nodig. Wel kunnen deze portofoons grotere afstanden overbruggen en kunnen ze worden gebruikt in combinatie met steunzenders en kan de spraak versleuteld worden om afluisteren te verkomen.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Portofoon oortjes Portofoon oortjes

Portofoon headsets en oortjes verbeteren communicatie beveiligingspersoneel 

Naast het discrete karakter van portofoon headsets en oortjes zijn ze ook erg handig. Met behulp van deze headsets en oortjes hebben beveiligers hun handen vrij om andere taken uit te voeren. Zoals het bedienen van apparatuur of het maken van aantekeningen. Dit is erg handig in situaties waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn, bijvoorbeeld tijdens een noodsituatie. Ook zijn ze zo comfortabel dat ze langdurig kunnen worden gedragen. Veel portofoon oortjes en headsets zijn namelijk ontworpen met comfort in het achterhoofd, met lichtgewicht materialen en een ergonomisch ontwerp. Dit is belangrijk voor beveiligers die de headset en portofoon oortjes lang dragen, zoals tijdens lange diensten of bij het uitvoeren van patrouilles.

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken