Hytera BD505LF vergunningsvrije portofoon

De BD505LF van Hytera is een vergunningsvrije PMR446 portofoon met 16 kanalen, Dual-timeslot in DMO-modus en is geschikt voor zowel analoge als digitale communicatie. De BD505LF is ontworpen en getest volgens de MIL-STD-810 G-normen (thermische schokken, trillingen, lage en hoge tempera... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De BD505LF van Hytera is een vergunningsvrije PMR446 portofoon met 16 kanalen, Dual-timeslot in DMO-modus en is geschikt voor zowel analoge als digitale communicatie. De BD505LF is ontworpen en getest volgens de MIL-STD-810 G-normen (thermische schokken, trillingen, lage en hoge temperaturen en vochtigheid) en is daarom uiterst robuust. Dankzij de meegeleverde vervangbare accu van maar liefst 1500 mAh beschikt u over een batterijduur van ongeveer 16 uur in digitale stand, zo kunt u de hele dienst door blijven communiceren op éen batterij lading. Hytera begrijpt de behoefte van een vergunningsvrije klant erg goed en weet daarom dat het niet nodig is om deze portofoon uit te rusten met superfunctionaliteiten welke de gebruiker toch niet nodig heeft. De BD505LF van Hytera is uitermate geschikt voor gebruikers die zowel over analoge als digitale vergunningsvrije communicatie willen beschikken in een robuuste maar toch compacte vorm.

Vergunningsvrije digitale portofoon

De Hytera BD505LF is een vergunningsvrije digitale portofoon waarmee u dankzij de AMBE+2TM digitale vocoder helder en duidelijk met andere teamleden kunt communiceren. De BD505LF vergunningsvrije portofoon werkt volgens de DMR ETSI-standaard voor portofonie en kent 16 gesprekskanalen om uw communicatie mee in te delen. De BD505LF wordt standaard geleverd met een 1500 mAh Lithium-ion batterij waarmee u over een batterijcapaciteit beschikt van ongeveer 16 uur in digitale modus en 12 uur in analoge modus.

Handsfree communiceren middels VOX

De BD505LF is uitgerust met VOX functionaliteit waarmee u eenvoudig handsfree kunt communiceren, zo kunt u de portofoon gewoon opgeborgen houden in uw broekzak. Zodra de portofoon uw stem hoort activeert hij de Push To Talk functionaliteit en opent hij het kanaal om uw spraakoproep door te geven aan andere leden van het kanaal, zo bent u instaat te communiceren en uw handen vrij te houden zodat u zich volledig kunt focussen op de werktaken.

IP54 normering

Deze BD505LF van Hytera is voorzien van de bekende IP54 normering. Dit betekent dat de portofoon stof kan opvangen en spatwaterdicht is, dus ook een regenbui. De portofoon kan dus zorgeloos mee naar buiten zonder kans op waterschade. De portofoon is alleen niet bestand tegen onderdompeling in diep water, hiervoor is een hogere IP normering nodig.

Pakketinhoud

De BD505LF van wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera BD505LF
Modelnummer(s) BD505LF
Accu Lithium-ion accu 1500mAh (BL1506)
Antenne Vaste antenne
Lader Enkelvoudige lader (CH10L23) en adapter (PS1044)
Draagaccessoire Nylon Strap (RO03) en Riemclip (BC08)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk
Artikelnummer BD505LF
Productnaam Hytera BD505LF vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 108 x 54 x 29 mm
Gewicht Circa 220 gramm

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BL1506 Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale modus

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog, PMR446 digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven