Hytera EAN18

De Hytera EAN18 is een surveillance oortje waarmee de efficiëntie van een werknemer exponentieel omhoog gaat. Allereerst kan de portofoon grotendeels opgeborgen blijven aan de riem of broek/jaszak waardoor de handen vrij blijven tijdens werkzaamheden. Ten tweede heeft elke functie zijn ei... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera EAN18 is een surveillance oortje waarmee de efficiëntie van een werknemer exponentieel omhoog gaat. Allereerst kan de portofoon grotendeels opgeborgen blijven aan de riem of broek/jaszak waardoor de handen vrij blijven tijdens werkzaamheden. Ten tweede heeft elke functie zijn eigen draad, waardoor je bijvoorbeeld de spreeksleutel dichtbij de hand kan bevestigen, en de microfoon dichtbij de mond. Hierdoor kan de gebruiker moeiteloos communiceren zonder het werk stil te moeten leggen. Verder heeft het oortje een transparant uiteinde via waar de communicatie binnenkomt. Dit oortje van Hytera is geschikt voor de Hytera PD705, PD705 Analoog, PD785 en de PD785 Analoog.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer EAN18
Productnaam Hytera EAN18
Accessoire type Oortelefoon

Geschikt voor modellen

Hytera PD705, Hytera PD785

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Hytera Multipin (Hx)
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
VOX-functionaliteit Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat