Hytera EAN23

De Hytera EAN23 is een oortje die geleverd wordt als set, waarbij het oortje en de module van elkaar losgekoppeld kunnen worden. De module betreft een draad die eindigt in een 3.5 mm audio-uitgang, waarna er een transparant oortje op aangesloten zit. Dit oortje kan losgekoppeld worden waar... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera EAN23 is een oortje die geleverd wordt als set, waarbij het oortje en de module van elkaar losgekoppeld kunnen worden. De module betreft een draad die eindigt in een 3.5 mm audio-uitgang, waarna er een transparant oortje op aangesloten zit. Dit oortje kan losgekoppeld worden waarbij er een oortje naar keuze gekoppeld kan worden. De basisset heeft zelf een PTT-knop en microfoon, waardoor het gekoppelde oortje enkel de functie nodig heeft voor het ontvangen van communicatie en een 3.5 mm accessoireconnector. Met de EAN23 is het mogelijk om middels de VOX-functionaliteit te communiceren. Dit oortje van Hytera is geschikt voor de Hytera PD705, PD705 Analoog, PD785 en de PD785 Analoog.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer EAN23
Productnaam Hytera EAN23
Accessoire type Oortelefoon

Geschikt voor modellen

Hytera PD705, Hytera PD785

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Hytera Multipin (Hx)
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
VOX-functionaliteit Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat