Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD355

De Hytera PD355 is een digitale DMR portofoon met een zeer compact ontwerp. De portofoon betreft een zeer klein model, en is erg populair gezien het feit dat deze makkelijk op te bergen is in een broek- of jaszak. Naast zijn compactheid heeft de portofoon slechts een gewicht van 160 gram. Ondanks de compactheid heeft deze portofoon een aantal functietoetsen en een LCD-display, die u eenvoudig een weergave verschaft met alle benodigde informatie. Het uniek geïntegreerde antenne-ontwerp zorgt voor een uitstekend ontvangst zonder een grote antenne op de portofoon.

De PD355 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij, geïntegreerde antenne, USB-kabel, polsbandje en riemclip.

Opvolger Hytera PD355

De Hytera PD355 is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Hytera PD355 accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Hytera PD355

De PD355 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De PD355 is een portofoon die communicatie biedt voor zowel digitale als analoge netwerk. Met deze portofoon heeft u de keuze uit 256 gesprekskanalen, 128 analoog en 128 digitaal. De portofoon heeft een zendvermogen van 3 Watt en wordt geleverd in de UHF frequentieband. De portofoon beschikt over een scanfunctie zodat meerdere kanalen tegelijk in de gaten gehouden kunnen worden. Voor gebruik van deze portofoon bent u een zendvergunning nodig.

Zeer compact en licht

Met dit model van Hytera beschikt u over één van de lichtste en compacte modellen die er te verkrijgen zijn. De portofoon heeft namelijk een dikte van 23 mm en steekt u eenvoudig in uw broek- of jaszak. De portofoon brengt weinig lasten met zich mee, gezien hij maar 160 gram weegt inclusief de standaard batterij.

LCD display

Ondanks zijn compactheid heeft de portofoon een erg handige LCD-display. Het monochroom LCD-scherm met drie tekstregels op de PD355 portofoon van Hytera laat u eenvoudig de status van de portofoon aflezen. Zo ziet snel op welk kanaal u zich bevindt, wat de signaalsterkte is, en de batterijstatus. Met de functietoetsen navigeert u eenvoudig door het menu, die ook programmeerbaar zijn en dus naar eigen wens ingericht kunnen worden.

USB oplaadmogelijkheid

Bij de meeste portofoons is er een aparte aansluiting die enkel bedoeld is voor het opladen via een tafellader. Deze portofoon beschikt over een USB-poort via waar u de portofoon moet opladen. Met de meegeleverde adapter en laadkabel laadt u eenvoudig de portofoon op zonder dat deze in een tafellader hoeft. Deze poort wordt tevens gebruikt voor het programmeren van de portofoon.

Beschermd tegen stof en vocht

De portofoon heeft een IP54 normering die de afstoot tegen vocht en stof waarborgt. Deze normering staat voor een waterdichtheid tot spatwater en de bescherming tegen het indringen van stof en vuile stoffen. De portofoon kan dus in contact komen met water of stof zonder gevolgen van schade. De portofoon is dus geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Batterijduur voor een hele werkdag

De portofoon biedt u een gebruiksduur tot wel 12 uur bij normaal gebruik, in digitale modus. De PD355 kan dus zonder problemen een hele werkdag mee. In analoge modus betreft de gebruiksduur circa 10 uur. De portofoon heeft een selecteerbaar vermogen, waarbij u kunt schakelen tussen hoog en laag vermogen. Dit vooral handig als u het bereik wilt vergroten of de accuduur wilt verlengen.

Pakketinhoud van de Hytera PD355

De PD355 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD355 portofoon
Modelnummer(s)PD355 Ua, PD355 Uc
AccuHytera lithium-ion 2000 mAh accu (BL2009)
AntenneHytera geïntegreerde antenne
LaderHytera adapter Micro-USB (PS1031)
Draag accessoireHytera holster met clip (BC20)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD355 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF versie.

Uitvoering 1Hytera PD355 400 - 440 MHz 3W (PD355 Ua)
Uitvoering 2Hytera PD355 430 - 470 MHz 3W (PD355 Uc)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD355

MerkHytera
ArtikelnummerPD355
ProductnaamHytera PD355
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 400 - 440 MHz, UHF 440 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting123 x 58 x 23 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht160 gram met standaard Li-ion acccu
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 4 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.