Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD365

De Hytera PD465 is een zeer compact model met de toegang tot digitale communicatie. De portofoon heeft slechts een gewicht van 160 gram en is daarmee gemakkelijk op te bergen in een jas- of broekzak. Kenmerkend aan dit model is het antenne-ontwerp die een uitstekende ontvangst biedt, ondanks zijn korte antenne. De portofoon is voorzien van een aantal basisfunctionaliteiten, maar biedt met zijn display en toetsenbord een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Met de portofoon heeft u de beschikking tot het versturen van tekstberichten, zodat u niet steeds dezelfde boodschap hoeft door te geven via spraakcommunicatie. De portofoon is dankzij zijn compacte formaat ideaal voor het gebruik in horeca, beveiliging of dienstverlening.

De PD365 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij, vaste korte antenne, USB-kabel, polsbandje en riemclip

Omschrijving van de Hytera PD365

De PD365 van Hytera is een professionele digitale portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Compatibel met analoog en digitaal

De portofoon heeft de toegang tot analoge en digitale communicatie en is daardoor gemakkelijk te combineren met andere modellen. De portofoon heeft de toegang tot 128 analoge en 128 digitale kanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen tegelijk in de gaten houden zonder hiervoor handmatig te moeten schakelen. De portofoon kan hierbij automatisch schakelen naar het desbetreffende kanaal waarop communicatie binnenkomt.

Eenvoudige bediening

Met dit compacte toestel heeft u de beschikking over een helder display en een beperkt toetsenbord met functietoetsen, zodat u eenvoudig uw communicatie kunt inrichten en belangrijke informatie kunt aflezen, zoals het huidige kanaal, signaalsterkte en het batterijniveau. U kunt 4 toetsen geheel naar eigen wens programmeren om zo gemakkelijk een functionaliteit aan te roepen, zoals het schakelen tussen hoog en laag vermogen.

12 uur lang communiceren

De portofoon wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu, die u de mogelijkheid geeft om een hele werkdag te communiceren zonder dat deze tussendoor opgeladen hoeft te worden. De portofoon kan bij zuinig gebruik een gebruiksduur bieden tot wel 12 uur op het digitale netwerk. Op het analoge netwerk is ongeveer een gebruikstijd van 10 uur mogelijk. Via de USB-kabel laadt u de portofoon eenvoudig op zonder benodigde tafellader. Mocht de batterij bijna leeg zijn, ziet u dit eenvoudig middels de LED-indicator.

Tekstberichten versturen

De PD365 portofoon van Hytera kan tekstberichten ontvangen en voor gedefinieerde berichten versturen over het DMR-netwerk. Mocht u vaker dezelfde boodschap moeten doorgeven dan kan het gebruik van tekstberichten een zeer fijne oplossing zijn, zodat u niet meer dezelfde boodschap via spraakcommunicatie hoeft door te geven.

IP54 normering

De portofoon heeft een IP54 normering die de mate van water- en stofdichtheid beschrijft. De portofoon kan stof opvangen en heeft een bescherming tegen spatwater, dus ook een hevige regenbui. In de buitenlucht of in een omgeving met veel water kan deze portofoon dus prima gebruikt worden.

Pakketinhoud van de Hytera PD365

De PD365 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD365 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD365 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD365

MerkHytera
ArtikelnummerPD365
ProductnaamHytera PD365
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 400 - 440 MHz, UHF 440 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting135 x 54 x 24 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht160 gram met standaard Li-ion acccu
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 4 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.