Hytera PD405 DMR portofoon

De Hytera PD405 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten waarmee deze portofoon erg geschikt is voor gebruik in een winkelcentrum, magazijn, beveiliging of horeca. Door de toepassing van digitale spraaktechnieken beschikt u met de PD405 portofoon over een ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PD405 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten waarmee deze portofoon erg geschikt is voor gebruik in een winkelcentrum, magazijn, beveiliging of horeca. Door de toepassing van digitale spraaktechnieken beschikt u met de PD405 portofoon over een uitstekende geluidskwaliteit, ook in lawaaierige omgevingen. De portofoon is zowel analoog als digitaal te gebruiken en heeft een audioaansluiting waarop diverse accessoires aangesloten kunnen worden. De portofoon kenmerkt zich daarnaast aan de diverse oproepmogelijkheden en de mixed-channel modus. Dit model is ideaal voor gebruikers die opzoek zijn naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor hun communicatie, en niet perse behoefte hebben aan een LED-display.

De PD405 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

Deze portofoon van Hytera ondersteunt analoge en digitale portofoonsignalen. Met de PD405 portofoon beschikt u over 128 analoge en 128 digitale kanalen, samen 256 kanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen monitoren en hoeft u geen boodschap van andere kanalen te missen. Door het toepassen van de laatste digitale spraaktechnologieën, kunt u met de PD405 gewoon blijven communiceren in luidruchtige omgevingen en genieten van heldere digitale spraakkwaliteit.

Mixed-channel modus

Kenmerkend aan dit model is de functie: mixed-channel. Wanneer mixed-channel staat ingesteld op uw kanaal, dan herkent de PD405 portofoon automatisch of er een analoog of digitaal signaal wordt ontvangen en schakelt dan automatisch in de betreffende bedrijfsmodus.

Headsetaansluiting & VOX

Voor de PD405 portofoon zijn er diverse audioaccessoires verkrijgbaar zoals een oorhaak, D-schelp of een surveillance set, zodat u kunt communiceren zonder elke keer de portofoon in handen te hoeven hebben. De PD405 portofoon van Hytera kan dusdanig worden ingesteld met de VOX functie, dat deze automatisch het kanaal openzet wanneer u praat, zodat de handen altijd bij het werk gehouden kunnen worden.

Krachtige accu

Met de PD405 heeft u de beschikking over een krachtige accu van 1500 mAh, die het mogelijk maakt om tot wel 16 uur te communiceren. Een hele dag communiceren is dan ook zeker geen probleem. Wanneer de batterij bijna leeg is kunt u dit op tijd weten via de LED-indicator bovenop de portofoon.

IP55 normering

De IP55 normering staat voor een stofdichtheid en een vochtdichtheid tot spatwater. Hiermee wordt voorkomen dat de portofoon schade oploopt als hij in contact met water is. Een regenbui valt onder spatwater en kan dus prima opgevangen worden.

Twee programmeerbare knoppen

De bediening vindt plaats via de functietoetsen aan de zijkant van de portofoon. De twee functietoetsen zijn programmeerbaar en kunnen dus naar eigen wens ingericht worden.

Diverse oproepmogelijkheden

Met een PD405 van Hytera heeft u een portofoon waarmee u gemakkelijk kunt schakelen tussen afzonderlijke oproep, groepsoproep of een oproep aan alle gebruikers.

Pakketinhoud

De PD405 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD405
Modelnummer(s) PD405
Accu Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Antenne Hytera VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Hytera BC08 riemclip
Hytera RO03 polsbandje
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Optioneel
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Optioneel
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Optioneel

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD405
Productnaam Hytera PD405 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 112 x 54 x 28 mm
Gewicht 270 gram met standaard Li-ion 1500 mAh acccu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD-810 G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven