Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD415

De Hytera PD415 is een professionele portofoon die de beschikking heeft over de laatste technieken en het bovendien mogelijk maakt om zowel digitaal als analoog te communiceren. Dit model onderscheidt zich aan het feit dat deze een RFID-reader heeft, een alternatief van de GPS die het mogelijk maakt om gebruikers te lokaliseren. Het compact ontwerp maakt deze portofoon geschikt voor diverse toepassingen, zoals beveiliging, magazijn, winkelcentrum of horeca. De digitale spraakdecoder maakt een zeer goede audiokwaliteit mogelijk waardoor u zelfs in de meest gehorige omgevingen gewoon kunt communiceren.

De PD415 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met wel 1500 mAh, UHF- of VHF-antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige lader of multilader

Omschrijving van de Hytera PD415

De PD415 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De Hytera PD415 portofoon uit de PD400 series kan zowel analoge als digitale signalen ontvangen en verzenden en beschikt tevens over totaal 256 kanalen, verdeeld over 128 analoge en 128 digitale kanalen. De portofoon is leverbaar in de UHF en VHF frequentieband, wat afhankelijk is van uw omgeving waarin u moet communiceren. Om meerdere kanalen in de gaten te houden activeert u eenvoudig de scanfunctie zodat u geen gesprek of boodschap hoeft te missen. Door de nieuwste technieken heeft u de toegang tot diverse oproepmogelijkheden: een oproep aan alle portofoons, groepsoproep of een privé oproep naar een andere portofoon

.

VOX functionaliteit

Via de audioconnector heeft u de mogelijkheid om een oortje, headset of schoudermicrofoon te koppelen. Moet u tijdens het communiceren uw handen vrij hebben? Dan is de VOX-functionaliteit op de PD415 portofoon van Hytera een uitkomst voor u. Door te spreken zet de portofoon automatisch het kanaal voor u open, zodat de andere gebruiker u direct kan horen, zonder dat u daarbij op knoppen of toetsen hoeft te drukken.

Accuduur van 16 uur

De portofoon wordt standaard geleverd met een krachtige accu die u de capaciteit geeft om tot wel 16 uur te communiceren. Deze capaciteit geldt wanneer de portofoon in digitale modus is. In de analoge modus zal de batterijduur iets korter zijn. De LED-indicator geeft aan als de batterij leeg is, zodat u deze tijdig aan de meegeleverde tafellader kunt doen.

Alternatief van GPS

De PD415 portofoon van Hytera beschikt over een ingebouwde RFID-reader, waarmee u in combinatie met de Hytera Patrol Systeem software nauwkeurig en realtime uw gebruikers kunt lokaliseren. Ter ondersteuning van werkzaamheden kan de locatiebepaling een toegevoerde waarde bieden voor de kwaliteit van de processen, maar ook als er sprake is van een noodsituatie waarin snel geschakeld moet worden.

Spatwater en stof

De PD415 is voorzien van de IP54 normering, de normering die staat voor een spatwaterdichtheid en stofdichtheid. De portofoon is dus geschikt voor zowel binnen als buiten. Een hevige regenbui valt ook onder deze normering en is dus voor de portofoon geen probleem.

Pakketinhoud van de Hytera PD415

De PD415 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD415 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD415 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD415

MerkHytera
ArtikelnummerPD415
ProductnaamHytera PD415
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting112 x 54 x 31 mm
Gewicht270 gram met standaard Li-ion 1500 mAh acccu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.