Hytera PD415 DMR portofoon

De Hytera PD415 is een professionele portofoon die de beschikking heeft over de laatste technieken en het bovendien mogelijk maakt om zowel digitaal als analoog te communiceren. Dit model onderscheidt zich aan het feit dat deze een RFID-reader heeft, een alternatief van de GPS die het moge... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

PMR analoog Engelse benaming: PMR446 analog

De Hytera PD415 maakt gebruik van de analoge spraaktechniek Private Mobile Radio (PMR), ook bekend als Professional Mobile Radio. Deze technologie werkt door spraakgeluiden om te zetten in analoge signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. PMR-systemen zijn eenvoudig, robuust en bieden een betrouwbare vorm van communicatie.

DMR digitaal Engelse benaming: DMR digital

Digital Mobile Radio (DMR) is een digitale spraaktechniek waar de Hytera PD415 gebruik van maakt. DMR is een geavanceerde technologie die spraakgeluiden omzet in digitale signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. Deze digitale aanpak biedt verschillende voordelen ten opzichte van analoge systemen, waaronder verbeterde geluidskwaliteit, efficiënter spectrumgebruik en meer geavanceerde functies voor gebruikers.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) (Inbegrepen) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

De interne spraakgestuurde transmissie, bekend als Voice Operated Exchange (VOX), is een handige functie van de Hytera PD415. Deze functie maakt handsfree communicatie mogelijk doordat de radio automatisch wordt geactiveerd door de stem van de gebruiker. Dit is vooral handig in situaties waarin de handen vrij moeten blijven voor andere taken.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera PD415 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Hytera PD415 is een professionele portofoon die de beschikking heeft over de laatste technieken en het bovendien mogelijk maakt om zowel digitaal als analoog te communiceren. Dit model onderscheidt zich aan het feit dat deze een RFID-reader heeft, een alternatief van de GPS die het mogelijk maakt om gebruikers te lokaliseren. Het compact ontwerp maakt deze portofoon geschikt voor diverse toepassingen, zoals beveiliging, magazijn, winkelcentrum of horeca. De digitale spraakdecoder maakt een zeer goede audiokwaliteit mogelijk waardoor u zelfs in de meest gehorige omgevingen gewoon kunt communiceren. De PD415 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met wel 1500 mAh, UHF- of VHF-antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige lader of multilader.

De PD415 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De Hytera PD415 portofoon uit de PD400 series kan zowel analoge als digitale signalen ontvangen en verzenden en beschikt tevens over totaal 256 kanalen, verdeeld over 128 analoge en 128 digitale kanalen. De portofoon is leverbaar in de UHF en VHF frequentieband, wat afhankelijk is van uw omgeving waarin u moet communiceren. Om meerdere kanalen in de gaten te houden activeert u eenvoudig de scanfunctie zodat u geen gesprek of boodschap hoeft te missen. Door de nieuwste technieken heeft u de toegang tot diverse oproepmogelijkheden: een oproep aan alle portofoons, groepsoproep of een privé oproep naar een andere portofoon.

VOX functionaliteit

Via de audioconnector heeft u de mogelijkheid om een oortje, headset of schoudermicrofoon te koppelen. Moet u tijdens het communiceren uw handen vrij hebben? Dan is de VOX-functionaliteit op de PD415 portofoon van Hytera een uitkomst voor u. Door te spreken zet de portofoon automatisch het kanaal voor u open, zodat de andere gebruiker u direct kan horen, zonder dat u daarbij op knoppen of toetsen hoeft te drukken.

Accuduur van 16 uur

De portofoon wordt standaard geleverd met een krachtige accu die u de capaciteit geeft om tot wel 16 uur te communiceren. Deze capaciteit geldt wanneer de portofoon in digitale modus is. In de analoge modus zal de batterijduur iets korter zijn. De LED-indicator geeft aan als de batterij leeg is, zodat u deze tijdig aan de meegeleverde tafellader kunt doen.

Alternatief van GPS

De PD415 portofoon van Hytera beschikt over een ingebouwde RFID-reader, waarmee u in combinatie met de Hytera Patrol Systeem software nauwkeurig en realtime uw gebruikers kunt lokaliseren. Ter ondersteuning van werkzaamheden kan de locatiebepaling een toegevoerde waarde bieden voor de kwaliteit van de processen, maar ook als er sprake is van een noodsituatie waarin snel geschakeld moet worden.

Spatwater en stof

De PD415 is voorzien van de IP54 normering, de normering die staat voor een spatwaterdichtheid en stofdichtheid. De portofoon is dus geschikt voor zowel binnen als buiten. Een hevige regenbui valt ook onder deze normering en is dus voor de portofoon geen probleem.

Pakketinhoud

De PD415 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD415
Modelnummer(s) PD415
Accu Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Antenne Hytera VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Hytera BC08 riemclip
Hytera RO03 polsbandje
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Optioneel
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Optioneel
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Optioneel

Hytera PD415 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD415
Productnaam Hytera PD415 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 112 x 54 x 31 mm
Gewicht 270 gram met standaard Li-ion 1500 mAh acccu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD-810 G

Hytera PD415 downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven