Hytera PD505 DMR portofoon

De Hytera PD505 is een professionele portofoon die bijzonder ergonomisch vormgegeven is en eenvoudig in gebruik is. De portofoon heeft een gewicht van 260 gram en neemt u daardoor gemakkelijk mee tijdens uw werkzaamheden. Met zijn eenvoudige uiterlijk doet deze portofoon zeker niet onder t... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera PD505 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Hytera PD505 is een professionele portofoon die bijzonder ergonomisch vormgegeven is en eenvoudig in gebruik is. De portofoon heeft een gewicht van 260 gram en neemt u daardoor gemakkelijk mee tijdens uw werkzaamheden. Met zijn eenvoudige uiterlijk doet deze portofoon zeker niet onder tot de duurdere portofoons met display of toetsenbord. De portofoon zit namelijk vol met handige functionaliteiten die u en uw collega’s een moeiteloze en betrouwbare communicatie bieden. De portofoon is zowel digitaal en analoog inzetbaar, en kan dus voldoen aan vele communicatiebehoeftes. De IP54 normering geeft deze portofoon een zekerheid tegen spatwater en stof, en is bovendien ook goed bestand tegen schokken en trillingen. De PD505 leent zich goed voor gebruik in een winkelcentrum, magazijn, beveiliging of horeca. De PD505 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met wel 1500 mAh, UHF- of VHF-antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige lader of multilader.

De PD505 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoge en digitale modus

De PD505 ondersteunt zowel het analoge gebruik als het gebruik via het digitale netwerk. Voor gebruik van de portofoon is uiteraard wel een vergunning benodigd. Hij beschikt in totaal over 256 gesprekskanalen, verdeeld over analoge en digitale kanalen. De portofoon is mede door de toegang tot het digitale netwerk, compitabel voor het voeren van twee onafhankelijke gesprekken op één frequentie. Met behulp van de scanfunctie wordt automatisch naar binnenkomende communicatie gezocht over vooraf opgestelde kanalen en hoeft u dus geen boodschap te missen. Ook is er een vergunningsvrij model van de PD505 beschikbaar, dit is de Hytera PD505LF.

Meerdere communicatiemogelijkheden

Met de Hytera PD505 portofoon beschikt u over meerdere oproepmogelijkheden, zoals: individuele oproep, groepsgesprek en uitzendoproep op digitale kanalen. De Hytera PD505 portofoon beschikt ook over een basisencryptie van 40 bit, zodat uw communicatie beveiligd is.

Gemiddelde batterij duur

Bij een zuinig gebruik kan de portofoon langer dan één dag mee en hoeft u de portofoon dus niet perse na een werkdag op te laden. De portofoon wordt standaard geleverd met een accu die u een gebruiksduur geeft tot wel 16 uur, wanneer de portofoon volledig is opgeladen. De portofoon heeft daarnaast een LED-indicator om de batterijstatus aan te geven en u zo tijdig weet wanneer de portofoon bijna leeg is.

Headsetaansluiting

De portofoon is voorzien van een headsetaansluiting, zodat u de mogelijkheid heeft om een oortje, headset of speakermicrofoon te koppelen. Hiermee kunt u de communicatie discreet voeren en heeft u geen last van mensen in uw omgeving die mee kunnen luisteren. Moet u veel communiceren is het handig om wellicht de VOX functie te activeren, waarmee het mogelijk wordt om handsfree te communiceren en u zo de PTT(Push-to-Talk)-knop niet steeds hoeft in te drukken.

Tekstberichten

De PD505 portofoon van Hytera heeft de optie om voorgeprogrammeerde tekstberichten te versturen naar andere portofoons. Tekstberichten zijn erg nuttig wanneer u vaker dezelfde boodschap moet doorgeven naar desbetreffende gebruikers.

IP54 normering

De portofoon is voorzien van de IP54 normering en is daarmee bestand tegen vocht en stof. De PD505 heeft een goede bescherming tegen spatwater en kan daardoor prima gebruikt worden wanneer het bijvoorbeeld regent.

Pakketinhoud

De PD505 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD505
Accu Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Antenne Hytera VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Hytera BC08 riemclip
Hytera RO03 polsbandje
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Optioneel
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Optioneel

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD505
Productnaam Hytera PD505 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 115 x 54 x 27 mm
Gewicht 260 gram met standaard Li-ion 1500 mAh accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD-810 G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven