Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD565

De Hytera PD565 is een portofoon uit de PD500 serie en beschikt ten opzicht van de lagere modellen over een display en een aantal functietoetsen aan de voorkant. De portofoon biedt een moderne, maar zeer eenvoudige bediening. Met de PD565 zet u eenvoudig uw communicatie op en heeft u de mogelijkheid om zowel analoog als digitaal te communiceren. De digitale spraak vocoder zorgt voor een zeer krachtige audio waardoor u uw medegebruikers zelfs in de meest gehorige omgevingen nog steeds kunt horen. De portofoon is erg geschikt voor het gebruik in horeca, magazijnen, beveiliging of in een winkelcentrum.

De PD565 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een lithium-ion batterij met wel 1500 mAh, UHF of VHF antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige of multilader.

Omschrijving van de Hytera PD565

De Hytera PD565 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De portofoon is multi inzetbaar doordat het een eenvoudige bediening heeft, maar ook door de ondersteuning van zowel het analoge en digitale netwerk. U bepaalt zelf via welk soort netwerk u wilt communiceren. Met de PD565 heeft u de keuze uit 512 gesprekskanalen, verdeeld over 32 zones. De kanalen zijn opgedeeld in 256 analoge kanalen en 256 digitale kanalen. De portofoon beschikt over de TDMA-direct modus en kan daarmee twee gesprekken tegelijk voeren op één frequentie. Ook is er de scanfunctie om meerdere kanalen te monitoren en automatisch te schakelen als er communicatie op binnenkomt en u zo dus niks hoeft te missen.

Krachtige accu

De portofoon wordt standaard geleverd met een accu, een lithium-ion accu van 1500 mAh. Door de laatste technieken kan de portofoon duurzamer met zijn accu omgaan en kan deze een gebruiksduur bieden tot wel 16 uur. Elke dag opladen zou dus niet hoeven. Mocht de portofoon leeg zijn, zet u hem eenvoudig aan de meegeleverde tafellader. Wanneer de batterij bijna leeg is, ziet u dit gemakkelijk via de LED indicator bovenop de portofoon.

Eenvoudige bediening

De portofoon is erg gemakkelijk in zijn gebruik. Met het display weet u altijd welke handelingen u verricht op de portofoon en heeft u in één oogopslag inzicht over alle benodigde informatie. Met behulp van de functietoetsen onder het display navigeert u eenvoudig door het menu en kunt u dus zeer snel uw communicatie inrichten.

Programmeerbare toetsen

De portofoon is voorzien van allerlei functietoetsen die de bediening zeer eenvoudig maakt. Ter aanpassing of uitbreiding van de functionaliteiten kunt u zes toetsen naar wens programmeren middels programmeersoftware. Zo kunt u de portofoon geheel aanpassen aan uw toepassing, wat leidt tot een hogere efficiëntie van de communicatie en de werkzaamheden.

Tekstberichten verzenden

Ter ondersteuning van de communicatie is het mogelijk om vooraf opgestelde tekstberichten te versturen, waardoor u niet steeds dezelfde boodschap hoeft door te geven via spraakcommunicatie, maar met een druk op de knop hetzelfde door geeft zonder te hoeven praten.

Deels waterdicht

Met de IP54 normering is het apparaat bestand tegen stof en water tot zekere hoogte. De portofoon stoot geheel stof af, maar biedt geen bescherming tegen andere vuile stoffen. De PD565 biedt wel gehele bescherming tegen spatwater, waardoor u prima in de regen kunt communiceren en hij dus zeer geschikt is voor buitengebruik.

Pakketinhoud van de Hytera PD565

De PD565 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD565 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD565 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD565

MerkHytera
ArtikelnummerPD565
ProductnaamHytera PD565
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting115 x 54 x 27 mm
Gewicht280 gram met standaard Li-ion 1500 mAh accu
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 6 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.