Hytera PD565 DMR portofoon

De Hytera PD565 is een portofoon uit de PD500 serie en beschikt ten opzicht van de lagere modellen over een display en een aantal functietoetsen aan de voorkant. De portofoon biedt een moderne, maar zeer eenvoudige bediening. Met de PD565 zet u eenvoudig uw communicatie op en heeft u de mo... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera PD565 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Hytera PD565 is een portofoon uit de PD500 serie en beschikt ten opzicht van de lagere modellen over een display en een aantal functietoetsen aan de voorkant. De portofoon biedt een moderne, maar zeer eenvoudige bediening. Met de PD565 zet u eenvoudig uw communicatie op en heeft u de mogelijkheid om zowel analoog als digitaal te communiceren. De digitale spraak vocoder zorgt voor een zeer krachtige audio waardoor u uw medegebruikers zelfs in de meest gehorige omgevingen nog steeds kunt horen. De portofoon is erg geschikt voor het gebruik in horeca, magazijnen, beveiliging of in een winkelcentrum. De PD565 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een lithium-ion batterij met wel 1500 mAh, UHF of VHF antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige of multilader.

De Hytera PD565 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De portofoon is multi inzetbaar doordat het een eenvoudige bediening heeft, maar ook door de ondersteuning van zowel het analoge en digitale netwerk. U bepaalt zelf via welk soort netwerk u wilt communiceren. Met de PD565 heeft u de keuze uit 512 gesprekskanalen, verdeeld over 32 zones. De kanalen zijn opgedeeld in 256 analoge kanalen en 256 digitale kanalen. De portofoon beschikt over de TDMA-direct modus en kan daarmee twee gesprekken tegelijk voeren op één frequentie. Ook is er de scanfunctie om meerdere kanalen te monitoren en automatisch te schakelen als er communicatie op binnenkomt en u zo dus niks hoeft te missen.

Krachtige accu

De portofoon wordt standaard geleverd met een accu, een lithium-ion accu van 1500 mAh. Door de laatste technieken kan de portofoon duurzamer met zijn accu omgaan en kan deze een gebruiksduur bieden tot wel 16 uur. Elke dag opladen zou dus niet hoeven. Mocht de portofoon leeg zijn, zet u hem eenvoudig aan de meegeleverde tafellader. Wanneer de batterij bijna leeg is, ziet u dit gemakkelijk via de LED indicator bovenop de portofoon.

Eenvoudige bediening

De portofoon is erg gemakkelijk in zijn gebruik. Met het display weet u altijd welke handelingen u verricht op de portofoon en heeft u in één oogopslag inzicht over alle benodigde informatie. Met behulp van de functietoetsen onder het display navigeert u eenvoudig door het menu en kunt u dus zeer snel uw communicatie inrichten.

Programmeerbare toetsen

De portofoon is voorzien van allerlei functietoetsen die de bediening zeer eenvoudig maakt. Ter aanpassing of uitbreiding van de functionaliteiten kunt u zes toetsen naar wens programmeren middels programmeersoftware. Zo kunt u de portofoon geheel aanpassen aan uw toepassing, wat leidt tot een hogere efficiëntie van de communicatie en de werkzaamheden.

Tekstberichten verzenden

Ter ondersteuning van de communicatie is het mogelijk om vooraf opgestelde tekstberichten te versturen, waardoor u niet steeds dezelfde boodschap hoeft door te geven via spraakcommunicatie, maar met een druk op de knop hetzelfde door geeft zonder te hoeven praten.

Deels waterdicht

Met de IP54 normering is het apparaat bestand tegen stof en water tot zekere hoogte. De portofoon stoot geheel stof af, maar biedt geen bescherming tegen andere vuile stoffen. De PD565 biedt wel gehele bescherming tegen spatwater, waardoor u prima in de regen kunt communiceren en hij dus zeer geschikt is voor buitengebruik.

Pakketinhoud

De PD565 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD565
Accu Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Antenne Hytera VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Hytera BC08 riemclip
Hytera RO03 polsbandje
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Optioneel
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Optioneel

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD565
Productnaam Hytera PD565 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 115 x 54 x 27 mm
Gewicht 280 gram met standaard Li-ion 1500 mAh accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BL1504 Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD-810 G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven