Hytera PD685

De Hytera PD685 is een professionele portofoon met een zeer fijne bediening doordat het voorzien is van een LCD scherm en een uitgebreid toetsenbord. De portofoon is erg modern doordat het zowel de analoge als digitale communicatie ondersteunt en daardoor vele communicatiebehoeften kan ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PD685 is een professionele portofoon met een zeer fijne bediening doordat het voorzien is van een LCD scherm en een uitgebreid toetsenbord. De portofoon is erg modern doordat het zowel de analoge als digitale communicatie ondersteunt en daardoor vele communicatiebehoeften kan vervullen. De portofoon biedt een zeer efficiënte communicatie doordat het diverse spraakoproep-mogelijkheden kan vervullen. De portofoon is verder volledig waterdicht omdat hij voorzien is van de IP67 normering. De PD685 neemt u gemakkelijk mee middels de meegeleverde riemclip, waarmee u de portofoon gemakkelijk aan uw kleding haakt.

De Hytera PD685 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Ondersteuning van digitaal en analoog

De portofoon is zowel bruikbaar in analoge- als digitale modus en hier is gemakkelijk tussen te schakelen. Met een capaciteit van 1024 kanalen kunt u deze PD665 portofoon van Hytera helemaal naar eigen wens instellen. De portofoon heeft verder de scanfunctie zodat meerdere kanalen gemonitord kunnen worden en u dus geen oproepen van andere kanalen hoeft te missen. De PD665 maakt het mogelijk om diverse oproepen te voeren, zoals groepsgesprekken, privé gesprekken en uitzendoproepen.

Fijne bediening

De portofoon heeft een kleurenscherm waardoor u gemakkelijk informatie afleest en u snel uw handelingen kunt bekijken. Op het scherm ziet u informatie, zoals de batterijstatus, huidig kanaal en de signaalsterkte. De functietoetsen en het toetsenbord maken het mogelijk om snel letters en cijfers te typen, en te navigeren om zo de communicatie op te zetten. Tevens is er de mogelijkheid om de functietoetsen te laten programmeren en zo deze naar eigen behoeftes in te richten.

Lange accuduur

Met de meegeleverde lithium ion accu met een capaciteit van 1500 mAh is communicatie mogelijk tot wel 16 uur in digitale modus. In analoge modus ligt de gebruiksduur van deze accu iets lager en kan men genieten van circa 11 uur aan operationele tijd. Mocht de accu van de portofoon bijna leeg zijn, dan ontvangt u hierover een melding. Tevens hebben wij ook nog krachtigere accu’s beschikbaar voor dit model.

Erg compact

De portofoon heeft een dikte van 27 millimeter en kunt u dus eenvoudig opbergen in uw broek- of jaszak. De riemclip maakt het mogelijk om de portofoon aan uw broek te haken zodat u de portofoon snel kunt pakken. De behuizing van de portofoon is voorzien van een aluminium frame en weegt 310 gram inclusief accu.

Waterdicht

De portofoon is beschermd tegen stof en vocht en daarmee ideaal voor buitengebruik, de hoge IP67-normering zorgt er zelfs voor dat de portofoon beschermd is tegen onderdompelingen van 1 meter gedurende 30 minuten. De portofoon kan dus prima buiten gebruikt worden, ook al is er een hevige regenbui.

Headsetaansluiting

Met de headsetaansluiting is het mogelijk om een audioaccessoire naar keuze te gebruiken voor het binnen laten komen van communicatie. Zo heeft u de keuze uit diverse oortjes, headsets of speakermicrofoons. Mocht u veel moeten communiceren is het een optie om handsfree te gaan communiceren, middels de VOX functionaliteit.

Pakketinhoud

De PD685 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD685 portofoon
Antenne Hytera UHF of VHF antenne
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC08)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD685
Productnaam Hytera PD685

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 1 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen 0.5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven