Hytera PD705

De Hytera PD705 is een professionele DMR portofoon met een zeer robuust en eenvoudig ontwerp. De portofoon maakt het mogelijk om efficiënt de communicatie te laten verlopen waarbij er geen sprake is van een uitgebreid toetsenpaneel of display. Hoewel de buitenkant en bediening vrij een... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PD705 is een professionele DMR portofoon met een zeer robuust en eenvoudig ontwerp. De portofoon maakt het mogelijk om efficiënt de communicatie te laten verlopen waarbij er geen sprake is van een uitgebreid toetsenpaneel of display. Hoewel de buitenkant en bediening vrij eenvoudig is, heeft het een aantal aanvullende functionaliteiten die de gebruiker veiligheid biedt. Zo heeft het ook de IP67 normering zodat de portofoon beschermd is tegen stof en vocht. De portofoon biedt een uitzonderlijke spraakkwaliteit door de CTCSS ondertonen en de krachtige speaker, zodat u in luide omgevingen nog steeds duidelijk de communicatie kunt horen.

De PD705 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog / Digitaal

De portofoon ondersteunt zowel de analoge als de digitale techniek en is daardoor multi inzetbaar voor een scala aan toepassingen. De portofoon is voorzien van 1024 kanalen, die verdeeld zijn over analoge en digitale kanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen in de gaten houden zodat snel geschakeld kan worden. Met de CTCSS ondertonen heeft u minder last van andere gebruikers op de frequentie.

Man down

Voor de veiligheid van de gebruiker heeft de portofoon de mandown functie, die de gebruiker beschermd tijdens zijn werkzaamheden. Wanneer de portofoon in een rare positie is of zich in een bepaalde verdachte (graden)hoek bevindt, wordt er een waarschuwingsmelding afgegeven bij de gebruikers. Mocht de gebruiker dus op de grond liggen, dan kan de portofoon dit herkennen en zo tijdig ingrijpen en een melding doorgeven. Bovenop de portofoon bevindt zich verder een speciale noodknop zodat u tijdig een calamiteit kunt melden in geval van nood. Bij de druk op de knop wordt het kanaal opengezet en kunt u snel melden wat het probleem is.

Waterdicht

De portofoon is voorzien van de IP67 normering, de normering die staat voor een waterdichtheid tot een onderdompeling van 1,5 meter voor 30 minuten lang. De portofoon is dus erg geschikt voor binnen- en buitengebruik. Mocht er een hevige regenbui zijn of bevindt u zich in een omgeving met veel water, is dit voor de portofoon zeker geen probleem.

Accu voor een hele werkdag

De portofoon wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu, die u de toegang geeft tot een gehele werkdag communiceren zonder deze tussendoor op te hoeven laden. Wanneer de portofoon is opgeladen biedt hij een gebruiksduur van circa 15 uur. Met de meegeleverde tafellader kunt u hem weer eenvoudig opladen wanneer hij leeg is. Via de LED-indicator bovenop de portofoon kunt u zien wanneer de portofoon bijna leeg is.

Krachtige speaker

De portofoon is voorzien van een krachtige luidspreker zodat u zelfs in de meest gehorige omgevingen uw medegebruikers kunt horen. Mocht u meer belang hebben bij een discrete communicatie, kunt u een oortje of headset aansluiten via de audioconnector.

VOX functie

Deze functionaliteit geeft u de mogelijkheid om handsfree te communiceren. U hoeft hierbij de PTT-knop niet meer steeds in te drukken, want hij herkent als u aan het praten bent en er wordt dus automatisch communicatie verstuurd. Zo hoeft u niet steeds de portofoon te pakken om te communiceren.

Pakketinhoud

De PD705 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD705 portofoon
Draagaccessoire Hytera riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD705
Productnaam Hytera PD705

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen 0.5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven