Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD715 Ex ATEX

De Hytera PD715 Ex ATEX is een professionele portofoon die ontworpen is om te kunnen communiceren in gevaarlijke omgevingen waar explosief gas of andere brandbare stoffen zich bevinden. Bij het gebruik van apparaten in deze omgevingen is het belangrijk om speciale apparatuur te hebben die uw veiligheid waarborgt. De PD715 is volledig ATEX gecertificeerd volgens de Europese ATEX-richtlijnen. De portofoon is volledig compitabel met het analoge en digitale netwerk en kan daardoor prima met andere portofoons overweg. De portofoon beschikt verder over 256 kanalen, geïntegreerde GPS en een speciale noodknop. Mocht u geen belang hebben bij een ATEX-model is deze portofoon ook beschikbaar in een normaal model, dit is de Hytera PD705.

De Hytera PD715 met ATEX-certificering wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu van 1800 mAh en antenne. Optioneel is er een lader of een draagaccessoire verkrijgbaar.

Omschrijving van de Hytera PD715 Ex ATEX

De PD715Ex ATEX van Hytera is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

DMR portofoon

De portofoon ondersteunt de analoge en digitale communicatie en kan daardoor ook met andere DMR portofoons communiceren. Met deze Hytera portofoon heeft u de beschikking over 256 gesprekskanalen, verdeeld over 16 zones. Genoeg kanaalcapaciteit om gebruikers in verschillende groepen te delen. Met de scanfunctie mist u geen andere oproepen meer die op andere kanalen plaatsvinden. Naast de individuele oproepen is het mogelijk om een groepsoproep, noodoproep of een oproep naar alle portofoongebruikers te voeren.

Oranje noodknop

Bovenop de portofoon bevindt zich een oranje noodknop zodat elke gebruiker snel kan schakelen in geval van nood. Wanneer u de knop indrukt wordt het kanaal vrijgemaakt en kunt u eenvoudig uw calamiteit melden en communiceren met de gebruikers. De oranje noodknop zorgt ervoor dat elke gebruiker veilig kan werken en de beschikking heeft over deze veiligheidsfunctie.

ATEX-certificering

Dit model van Motorola heeft de ATEX-certificering, waarmee hij geschikt is voor explosief- en brandgevaarlijke omgevingen. Voor deze omgevingen dient men namelijk rekening te houden met de aanwezige apparatuur, in hoeverre deze intrinsiek veilig zijn. Deze portofoon voldoet aan deze standaard en is dus de ideale oplossing voor uw omgeving met brandbare stoffen.

Geïntegreerde GPS

De portofoon geeft u de mogelijkheid om GPS te activeren voor u en uw medegebruikers. Ter ondersteuning van werkzaamheden kan het ideaal zijn om de locatie van gebruikers in kaart te hebben en de gebruikers aan te sturen op basis van hun locatie. De GPS is standaard geïntegreerd in deze portofoon.

Waterdicht

Met de IP67 normering bent u verzekerd van een waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten in één meter diep water. Zo kunt u de portofoon prima gebruiken in een omgeving waar veel water is of als u buiten moet communiceren in de regen. Verder is de portofoon ook bestand tegen stof.

17 uur lang communiceren

Standaard ontvangt u een Li-ion accu die u de mogelijkheid geeft om tot wel 17 uur lang te communiceren met een volle accu, bij digitaal gebruik. Bij analoog gebruik zal de gebruiksduur iets teruglopen.

Diverse accessoires beschikbaar

Voor de portofoon PD715Ex ATEX zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar van Hytera, zoals een ATEX-draagtas, ATEX-spreeksleutel of ATEX-RSM. Vraag SMELT naar de verschillende mogelijkheden in combinatie met deze portofoon.

Pakketinhoud van de Hytera PD715 Ex ATEX

De PD715Ex van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonHytera PD715 Ex ATEX portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD715Ex ATEX van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD715 Ex ATEX

MerkHytera
SKUPD715Ex
ProductnaamHytera PD715 Ex ATEX
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting141 x 55 x 37 mm met standaard 1800 mAh Li-ion accu
Gewicht495 gram met standaard Li-ion accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 5 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.