Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Hytera portofoons

U bent op zoek naar Hytera portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Hytera portofoons en accessoires

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

03 36 135 36

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

HYTERA & HYT

Hytera is een relatief nieuwe speler op de markt voor portofonie. Desondanks is Hytera bewijsbaar een betrouwbare fabrikant en leverancier op het gebied van portofoons en netwerken. De medewerkers van SMELT zijn getraind in alle analoge en digitale technieken van Hytera. Ook zijn zij bekend met vele klantspecifieke oplossingen met Hytera portofoons, zoals GPS of een man-down functionaliteit. Meer informatie over Hytera portofoons, accessoires, oplossingen of een offerte? Neem contact met ons op.

Hytera ATEX portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera ATEX portofoons.

Over Hytera portofoons

Hytera is sinds 1993 actief met het ontwikkelen en produceren van high-end portofoons. Het Chinese bedrijf is opgericht door Chen Qingzhou en groeide sinds de oprichting uit tot een gerenommeerde fabrikant. Vandaag de dag is Hytera actief in de portofoon productgroepen licentievrij, analoog, digitaal, TETRA en LTE

>> Lees hier meer over de historie van Hytera

Hytera portofoon accessoires

Naast de portofoons van Hytera levert SMELT uiteraard ook diverse originele Hytera accessoires. Voor Hytera accessoires zoals accu’s, antennes, oortelefoons, koptelefoons, handmicrofoons, draagtassen & draagriemen, holster & riemclips, laders of multiladers kijkt u op de specifieke pagina of neemt u contact met ons op. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor.

Hytera EOL Portofoons