Hytera portofoons

U bent op zoek naar Hytera portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Hytera portofoons en accessoires.

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

+32 (0)3 36 135 36

Hytera & HYT

Hytera is een relatief nieuwe speler op de markt voor portofonie. Desondanks is Hytera bewijsbaar een betrouwbare fabrikant en leverancier op het gebied van portofoons en netwerken. De medewerkers van SMELT zijn getraind in alle analoge en digitale technieken van Hytera. Ook zijn zij bekend met vele klantspecifieke oplossingen met Hytera portofoons, zoals GPS of een man-down functionaliteit. Meer informatie over Hytera portofoons, accessoires, oplossingen of een offerte? Neem contact met ons op.

Hytera TETRA digitale portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera TETRA portofoons.

Alles over Hytera portofoons

Hytera is sinds 1993 actief met het ontwikkelen en produceren van high-end portofoons. Het Chinese bedrijf is opgericht door Chen Qingzhou en groeide sinds de oprichting uit tot een gerenommeerde fabrikant. Vandaag de dag is Hytera actief in de portofoon productgroepen licentievrij, analoog, digitaal, TETRA en LTE.