HYT TC-320 vergunningsvrije portofoon

De Hytera TC-320 is een vergunningsvrije portofoon, ideaal voor professionele doeleinden.
De portofoon is vrij eenvoudig in zijn besturing, geen display of toetsenbord. Hij communiceert via het analoge netwerk en is zonder vergunning te gebruiken. Zijn ontwerp is ergonomisch vormg... Lees meer

Omschrijving

De Hytera TC-320 is een vergunningsvrije portofoon, ideaal voor professionele doeleinden. De portofoon is vrij eenvoudig in zijn besturing, geen display of toetsenbord. Hij communiceert via het analoge netwerk en is zonder vergunning te gebruiken. Zijn ontwerp is ergonomisch vormgegeven, erg compact en voorzien van antislip technologie. Met zijn compacte formaat is de portofoon erg makkelijk mee te nemen en kan de portofoon goed opgeborgen of verborgen worden. Middels Mini-USB kan de portofoon overal gemakkelijk opgeladen worden, zoals in de auto. De TC-320 maakt gebruik van analoge spraaktechniek en is compatibel (afhankelijk van instellingen) met andere analoge PMR446 portofoons.

De Hytera TC-320 is een vergunningsvrije pro-portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoge communicatie

Dit model van Hytera communiceert zonder benodigde vergunning en is daardoor erg aantrekkelijk voor gebruikers die opzoek zijn naar een snelle en efficiënte oplossing voor de communicatie. De portofoon communiceert via het analoge netwerk op de vergunningsvrije PMR446 band. Uit dit netwerk kan gekozen worden uit 16 gesprekskanalen, waardoor er altijd wel een kanaal vrij is in uw omgeving. Met de scanfunctie bent u altijd op de hoogte van verschillende kanalen, en hoeft u geen oproepen te missen.

Erg compact

De portofoon heeft een zeer compact formaat van slechts 10 centimeter lang, waardoor u deze gemakkelijk meeneemt tijdens uw werkzaamheden of eventueel met de riemclip aan uw kleding haakt. De portofoon heeft dan ook slechts een gewicht van 135 gram, ideaal voor mobiele werkzaamheden waarbij u veel beweegt

Dubbele inspuiting en antislip design

Door de combinatie van een gietproces met dubbele inspuiting en een geavanceerde antislip technologie is deze portofoon robuust en ligt hij goed in de hand. De portofoon is daarnaast ook beschermd tegen een valschade tot 1,5 meter. De portofoon is daardoor goed gevormd om valschade te voorkomen.

Mini-USB

De portofoon kan geprogrammeerd, dit betekent dat de functietoetsen naar eigen wens ingericht kunnen worden. Via de Mini-USB-aansluiting kan geprogrammeerd worden met behulp van de optioneel verkrijgbare software en programmeerkabel. Het opladen van de portofoon gebeurt ook via deze ingang. Bij de portofoon zit standaard een voedingsadapter met Mini-USB-connector.

VOX

Wanneer u veelt moet communiceren is het handig om de standaard handelingen voor de communicatie zoveel mogelijk te beperken. Er is daarom een VOX-functie, die ervoor zorgt dat automatisch de PTT-toets wordt ingedrukt wanneer u begint met praten. Deze functie kan geactiveerd worden via de programmeersoftware.

Batterijduur

De TC-320 wordt standaard geleverd met een 1700 mAh Lithium-ion accu, die de portofoon een gebruiksduur geeft van zo'n 10 uur. Met de meegeleverde tafellader of power adapter zet u de portofoon eenvoudig aan de lader.

Pakketinhoud

De TC-320 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam HYT TC-320 portofoon
Modelnummer(s) TC-320, TC-320TWIN
Accu Hytera Lithium-ion 1700 mAh accu (BL1715)
Antenne Vaste antenne
Lader Hytera enkelvoudige lader (CH05L01) en voedingsadapter mini-USB (PS0601)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC16)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TC-320
Productnaam HYT TC-320 vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 100 x 48 x 27 mm
Gewicht 135 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1700 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Hytera TC-320 is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven