Product was successfully added to your shopping cart.
  • Hyterat TC-446s Hyterat TC-446s

HYT TC-446S

Snel overzicht

De TC-446S professionele vergunningsvrije portofoon van Hytera is een uiterst robuuste portofoon die tegen een stootje kan.

De portofoon werkt op de 446 MHz frequenties in analoge modus en kan daardoor, afhankelijk van kanaalinstellingen, ook communiceren met andere PMR446 portofoonmerken.

De programmeerbare energiebesparingsfunctie wordt actief, wanneer 10 seconden lang geen gebruik van de portofoon wordt gemaakt. Zo haalt u de maximale batterijduur uit de HYT TC-446S portofoon.

Standaard wordt de portofoon geleverd met een Lithium-ion accu van 1650 mAh, tafellader en een riemclip. Bent u op zoek naar andere accessoires, zoals een multilader of audio-oortje? Kijkt u dan gerust bij onze accessoires.

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Belangrijkste Kenmerken

De TC-446S is een professionele portofoon uit de digitale PMR446 lijn van Hytera. Deze PMR446 portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken. Voor een volledig overzicht van functionaliteiten en specificaties kijkt u onderaan deze pagina of klikt u op de link >> Meer specificaties

Licentievrije communicatie

De PMR446 TC-446S portofoon kan door iedereen gebruikt worden, zonder dat u extra kosten maakt voor bijvoorbeeld belminuten of frequentievergunning.

16 kanalen

Met de TC-446S heeft u beschikking over 16 voorgeprogrammeerde kanalen, waardoor u de portofoon direct vanuit de doos kunt gebruiken.

Scanfuncties

Met een scanlijst op uw Hytera TC-446S bent u altijd op de hoogte van wat er op uw portofoonkanalen wordt gecommuniceerd.

VOX-spraakbediening

Met de VOX-functie op de Hytera TC-446S bedient u de portofoon handsfree met uw stem. Deze functie dient aangezet te worden middels de programmeersoftware.

Alarmering bij lage batterij

De TC-446S alarmeert de gebruiker wanneer de batterijspanning te laag wordt. Zo voorkomt u dat de portofoon ineens leeg is, terwijl u net wilt communiceren.

Batterijspaarfunctie

Middels de batterijspaarfunctie haalt u de maximale batterijduur uit uw portofoon. De batterijspaarfunctie in combinatie met de standaard geleverde Lithium-ion accu zorgen voor een accuduur van circa 24 uur.

Programmeren middels computer

Optioneel is er een programmeerkabel beschikbaar, zodat u in combinatie met de los verkrijgbare programmeersoftware de portofoon naar eigen wens via uw computer of laptop kunt instellen.

Robuust en kan tegen een stootje

De TC-446S heeft een behuizing gemaakt van polocarbonaat. Dit materiaal zorgt ervoor dat de HYTERA TC-446S erg robuust is en tegen een stootje kan. Zo is uw portofoon optimaal beschermd.

Kunnen wij u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afsrpaak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Standaard Geleverd Met

De HYT TC-446S wordt standaard vanuit de fabriek geleverd met de volgende artikelen:

  • Portofoon: HYT TC-446S vergunningsvrij
  • Antenne: Vaste antenne
  • Accu: Li-ion accu 1650 mAh
  • Lader: Enkelvoudige lader
  • Draagaccessoire: Riemclip
  • Overige: Accessoire stofkap
  • Handleiding: Engelstalig

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Portofoon verhuur en lease

Technische Specificaties

TechniekPMR446 vergunningsvrij
MerkHytera
SKUTC-446S
NaamHYT TC-446S
Frequentieband446 MHz
FrequentieAnaloog: 446.0 > 446.1 MHz
Zendvermogen0.5 watt
Aantal kanalen16 kanalen analoog
Kanaalbandbreedte12.5 KHz
Privécodes totaal96
CTCSS-code38
DCS-code61
Afmeting113 x 54 x 35 mm
Gewicht270 gram met standaard Li-ion 1650 mAh batterij
Gemiddelde batterijduur @ 5/5/90Tot 24 uur met batterijspaarfunctie

Gebruik bij temperaturen tussen-25 °C tot +60 °C
IP-normeringIP54
Schokken en trillingen
Stof en vochtigheid