HYT TC-610

De Hytera TC-610 is een analoge portofoon met een zeer beschermd ontwerp, voor de meest vuile en ruwe omgevingen. De portofoon is bedoeld voor professioneel gebruik en dient een zendvergunning te hebben voor de communicatie. De portofoon is vooral krachtig in zijn uiterlijk, en heeft ve... Lees meer

Omschrijving

De Hytera TC-610 is een analoge portofoon met een zeer beschermd ontwerp, voor de meest vuile en ruwe omgevingen. De portofoon is bedoeld voor professioneel gebruik en dient een zendvergunning te hebben voor de communicatie. De portofoon is vooral krachtig in zijn uiterlijk, en heeft verder vooral basisfunctionaliteiten. Met zijn robuustheid is hij zeer bestand tegen allerlei omgevingen, denk aan fabrieken of bouwplaatsen. De krachtige luidspreker in het apparaat zorgt ervoor dat de communicatie zelfs hoorbaar is in de meest lawaaiige omgevingen. Met de HYT-accuvergrendeling bent u er zeker van dat de accu goed verbonden blijft met de portofoon bij lang gebruik. Met de IP66-normering heeft u een portofoon die bescherming biedt tegen regen en stof. Standaard wordt de HYT TC-610 geleverd met antenne, Li-ion batterij met 2000 mAh en een enkelvoudige lader. Daarnaast zijn er vele andere accessoires beschikbaar voor deze portofoon.

De Hytera TC-610 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoge portofoon

De Hytera TC-610 communiceert middels het analoge netwerk, met de keuze uit 16 gesprekskanalen. Met de keuze uit deze kanalen kunt u ervan uitgaan dat er genoeg beschikbare kanalen in uw omgeving zijn en iedereen op verschillende kanalen kunt indelen. Met de scanfunctie kunt u andere kanalen in de gaten houden en wordt automatisch geschakeld naar het desbetreffende kanaal waarop communicatie binnenkomt. De TC-610 is gemakkelijk te gebruiken in combinatie met andere analoge portofoons van merken als Motorola en Kenwood. De portofoon heeft een gewicht van 269 gram met een standaard Li-ion accu.

Batterijduur

De Hytera TC-610 wordt standaard geleverd met een standaard Li-ion accu, die u de mogelijkheid geeft om een gehele werkdag te communiceren wanneer hij volledig is opgeladen. Een volledig opgeladen accu geeft u circa 14 uur lang communicatie. Met de meegeleverde tafellader doet u hem eenvoudig aan de lader aan het einde van de dag. Met de batterijspaarfunctie haalt u het maximale uit de accu, die automatisch geactiveerd wordt wanneer de portofoon tijdelijk niet gebruikt wordt.

IP66 normering

Dankzij de IP66-beschermingsklasse kunt u vuil en stof zonder problemen van de Hytera TC-610 afwassen. De normering staat voor een stofdichtheid en een bescherming tegen spatwater. De portofoon kan daardoor prima gebruikt worden in de buitenlucht of in omgevingen waar water ter sprake is. Een hevige regenbui is dan ook voor deze portofoon geen probleem.

Zeer robuust

De HYT TC-610 is speciaal gebouwd voor ruwe, luidruchtige en stoffige omgevingen. De buitenkant van de portofoon is erg robuust, waarmee het beperkt bescherming biedt tegen stoten en vallen. Deze serie staat dan ook bekend om zijn toepasbaarheid in de industriële sector. Naast zijn robuustheid is de portofoon ook zeer compact, zodat u de portofoon gemakkelijk meeneemt en opbergt, bijvoorbeeld in uw jas.

Schakelen tussen laag en hoogvermogen

Met een druk op de knop kunt u het maximale vermogen van de portofoon limiteren, het schakelen tussen laag en hoogvermogen. Dit is erg handig als u de batterij wilt sparen of als u op korte afstand aan het communiceren bent. Om een grotere afstand te dekken is het nodig om naar hoog vermogen te schakelen.

Pakketinhoud

De TC-610 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam HYT TC-610 portofoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TC-610
Productnaam HYT TC-610

Afmeting en gewicht

Afmeting 119 mm x 55 mm x 33 mm met standaard Li-ion 2000 mAh accu
Gewicht 269 gram met standaard Li-ion 2000 mAh accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 440 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP66

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven