HYT TC-620

De Hytera TC-620 is een analoge portofoon met een zeer strak en zakelijk ontwerp, waarmee de portofoon zeer geschikt is op de werkvloer. Met zijn professionele uitstraling is deze portofoon zeer bruikbaar in de dienstverlenende sector. De portofoon is voorzien van enkele basisfunctional... Lees meer

Voor de Hytera TC-620 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Hytera TC-620 is een analoge portofoon met een zeer strak en zakelijk ontwerp, waarmee de portofoon zeer geschikt is op de werkvloer. Met zijn professionele uitstraling is deze portofoon zeer bruikbaar in de dienstverlenende sector. De portofoon is voorzien van enkele basisfunctionaliteiten, ter bevordering van de effectiviteit van de communicatie. Mocht u de portofoon ook buiten willen gebruiken, is dat geen probleem gezien het feit dat hij beschikt over de IP54 normering. De portofoon is eenvoudig te bedienen en een gesprek is met één druk op de knop gemakkelijk te starten. Voor het gebruik van deze portofoon geldt de vergunningsplicht, zodat u kunt communiceren via de analoge frequentieband.

De Hytera TC-620 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoge communicatie

De portofoon communiceert middels de analoge radiotechniek, en is ook te gebruiken met andere analoge portofoons. De portofoon is verkrijgbaar in UHF en VHF en heeft een zendvermogen van 5 Watt. Met de benodigde vergunning heeft u met dit model de beschikking over 16 gesprekskanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen in de gaten houden en hoeft u geen communicatie mis te lopen. U schakelt automatisch naar vooraf ingestelde kanalen waarop communicatie binnenkomt. De TC-620 weegt 275 gram inclusief de standaard accu.

IP54 klasse

De IP normering beschrijft de mate waarin de portofoon bestand is tegen water en stof. De IP54 normering staat voor een stofdichtheid en een bescherming tegen spatwater. Onder spatwater wordt ook een hevige regenbui verstaan. De portofoon is dus zeer geschikt voor in de buitenlucht.

Handsfree

Voor de communicatie kan het erg handig zijn als er gecommuniceerd kan worden zonder de portofoon steeds te hoeven pakken. Met de VOX functionaliteit kunt u communiceren zonder steeds de PTT-knop te hoeven gebruiken. Ideaal in combinatie met een oortje, waarbij u de portofoon in uw jas of gehaakt aan uw broek of riem kunt houden.

Schakelen tussen laag en hoog vermogen

Met een druk op de knop kunt u het maximale vermogen van de portofoon limiteren, het schakelen tussen laag en hoog vermogen. Dit is erg handig als u de batterij wilt sparen of als u op korte afstand aan het communiceren bent. Om een grotere afstand te dekken is het nodig om naar hoog vermogen te schakelen.

14 uur lang communiceren.

De portofoon moet gevoed worden met een lithium-ion batterij, die standaard meegeleverd wordt. Met de 2000 mAh batterij kunt u tot wel 14 uur lang communiceren, wanneer u de portofoon volledig heeft opgeladen. Ook ontvangt u een tafellader zodat u de portofoon snel en eenvoudig kunt opladen. Via de LED-indicator kunt u zien wat de batterijstatus is, die 3 verschillende kleuren weergeeft.

Programmeren is mogelijk

Voor het uitbreiden van de functionaliteiten van de functietoetsen heeft u de mogelijkheid om deze te programmeren, middels een programmeerkabel. Zo haalt u nog meer uit de portofoon en kunt u de knoppen naar eigen wens inrichten.

Pakketinhoud

De TC-620 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam HYT TC-620 portofoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TC-620
Productnaam HYT TC-620

Afmeting en gewicht

Afmeting 117 x 54 x 31 mm
Gewicht 275 gram met standaard accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 440 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven