Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

HYT TC-700P

De Hytera TC-700P is een analoge portofoon die geschikt is voor professioneel gebruik. Met de benodigde vergunning heeft u de toegang tot de analoge communicatie. De portofoon is met zijn professionaliteit en zijn handige veiligheidsfunctionaliteiten, een zeer handig apparaat ter ondersteuning van de werkzaamheden. Met de functionaliteiten, zoals lone worker, mandown en een speciale noodknop heeft u een portofoon die de veiligheid waarborgt. De portofoon is dan ook multi inzetbaar in een scala aan toepassingen. Met zijn functietoetsen en PTT-knop beschikt deze portofoon over een zeer eenvoudige bediening, zodat u eenvoudig de communicatie voor u en uw collega’s opzet.

Standaard wordt de TC-700P van Hytera geleverd met antenne, Li-ion batterij met 1700 mAh en een enkelvoudige lader.

Omschrijving van de HYT TC-700P

De Hytera TC-700P is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Vergunningsplichtig

De portofoon communiceert via het analoge netwerk, die u de toegang geeft tot 16 gesprekskanalen. Voor de toegang tot de frequentie dient u een vergunning nodig te hebben, die u gemakkelijk kunt aanvragen. Om alle kanalen in de gaten te houden is er de scanfunctie, die alle vooraf ingestelde kanalen monitort zodat u geen gesprek of boodschap hoeft te missen.

Waterbestendig

De portofoon is voorzien van de IP54 normering, die staat voor een stofdichtheid en een bescherming tegen spatwater. De portofoon kan dus prima een regenbui opvangen en is dus geschikt voor communicatie in de buitenlucht.

Lone worker

De portofoon beschikt over diverse veiligheidsfunctionaliteiten, zoals de lone worker functie. De lone worker werkt via een bevestigingsmelding, die de gebruiker binnen een vooraf ingesteld tijdsbestek moet afgeven. Wanneer dit niet gebeurt wordt er een melding naar de andere gebruikers verstuurd om deze op de hoogte te brengen van de inactiviteit. Erg handig als er sprake is van mogelijk gevaar bij de uitvoering van werkzaamheden.

Mandown functionaliteit

De man down functionaliteit heeft hetzelfde doel als de lone worker, namelijk de veiligheid bieden voor de gebruiker. Deze functie kan automatisch geactiveerd worden en treedt op wanneer de portofoon zich in een rare positie of gradenhoek bevindt. Er wordt dan net als de lone worker, een melding afgegeven bij de andere gebruikers.

12 uur lang communiceren

De portofoon heeft met een standaard 1700 mAh batterij een gebruiksduur van 12 uur, genoeg voor een hele werkdag. Mocht de portofoon bijna leeg zijn, herkent u dit aan de LED-indicator die bovenop de portofoon zit. Met de meegeleverde tafellader zet u de portofoon eenvoudig aan de lader.

Krachtige luidspreker

De TC-700P portofoon van Hytera zorgt samen met zijn krachtige luidspreker met een audiovermogen van maar liefst 1.5 Watt dat u ook in luidruchtige omgevingen uitstekend uw gesprekken kunt volgen.

Vaste noodknop

Ter stimulatie van de veiligheid heeft de portofoon een speciale noodknop zodat u eenvoudig een calamiteit meldt als er een noodsituatie optreedt. De noodknop is speciaal om gebruikers te beschermen en veiligheid te bieden in de omgeving.

Pakketinhoud van de HYT TC-700P

De TC-700P van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHYT TC-700P portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De TC-700P van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de HYT TC-700P

MerkHytera
ArtikelnummerTC-700P
ProductnaamHYT TC-700P
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieUHF 400 - 440 MHz, VHF 136 - 174 MHz
ZendvermogenUHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting124 x 54 x 35 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht330 gram met standaard 1700 mAh Li-ion acccu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.