HYT TC-780

De Hytera TC-780 is een analoge portofoon in een uiterst compact model. Ondanks zijn compacte model is deze portofoon voorzien van veelzijdige functies. Denk aan de populaire veiligheidsfuncties, zoals lone worker en mandown, die de gebruiker veiligheid biedt tijdens uitvoering van werkzaa... Lees meer
Voor de Hytera TC-780 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Hytera TC-780 is een analoge portofoon in een uiterst compact model. Ondanks zijn compacte model is deze portofoon voorzien van veelzijdige functies. Denk aan de populaire veiligheidsfuncties, zoals lone worker en mandown, die de gebruiker veiligheid biedt tijdens uitvoering van werkzaamheden. De portofoon is daarnaast kenmerkend aan zijn handige display en volledig toetsenbord, zodat u gemakkelijk de communicatie instelt en doorvoert naar eigen wens. De bediening is hiermee zeer eenvoudig en zorgt voor een betrouwbare en effectieve oplossing voor de communicatie op de werkvloer. Verder beschikt de portofoon over een energiebespaarmodus en een vaste noodknop.

De TC-780 van Hytera is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

256 analoge gesprekskanalen

De portofoon communiceert middels de analoge frequentie, die u de toegang biedt tot 256 gesprekskanalen. De portofoon is verkrijgbaar in de UHF- of VHF-frequentieband, afhankelijk van uw spanningsveld en omgeving. Uiteraard is voor de communicatie via de TC-780 een vergunning nodig. Ook heeft de portofoon de scanfunctie die kanalen monitort en schakelt als er op een ander kanaal communicatie binnenkomt, zodat u geen gesprek hoeft te missen.

Lone worker en mandown

Met de lone worker functionaliteit zorgt u voor extra veiligheid, wanneer een portofoongebruiker alleen moet werken. Regelmatig hoort de gebruiker waarschuwingstonen, waarna hij moet bevestigen dat alles in orde is. Bij de mandown functie wordt er een signaal afgegeven naar andere gebruikers als de portofoon zich in een rare situatie bevindt, bijvoorbeeld als de portofoon op de grond ligt. Met deze functies kunt u gebruikers de veiligheid bieden die nodig is.

Batterijspaarstand

De actieve energiebespaarmodus zorgt ervoor dat de accu zo min mogelijk wordt belast, wanneer er geen activiteit plaatsvindt. Raakt de accuspanning toch een laag niveau, dan wordt de gebruiker gewaarschuwd door de LED-indicator, bovenop het apparaat. Met een volle accu kunt u gemiddeld 13 uur communiceren bij zuinig gebruik. Met deze portofoon inclusief accu kunt u dus gemakkelijk een hele werkdag communiceren.

VOX-functie

Om handsfree communicatie mogelijk te maken via portofoon is er de VOX functie. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers handsfree kunnen communiceren en dus de portofoon niet steeds hoeven te gebruiken als ze willen praten. Bij het praten wordt automatisch de PTT-knop opengezet en kunt u de portofoon bijvoorbeeld gehaakt aan uw broek of riem laten. Deze functie is vooral ideaal in combinatie met een oortje.

IP54 normering

Met de IP54 normering is de portofoon bestand tegen water en stof. Bij deze normering geldt een waterdichtheid tot spatwater. Hieronder valt dus ook een hevige regenbui of waterstraal. Mocht u dus opzoek zijn naar een oplossing voor de buitenlucht is dit model zeker geschikt.

Vaste noodknop.

Om snel een calamiteit te melden is er een vaste oranje noodknop bovenop het apparaat aanwezig. Hiermee stelt u snel uw collega’s op de hoogte van een noodsignaal en kan snel geschakeld worden.

Headsetaansluiting

Om discreet te communiceren kunt u een accessoire aansluiten via de headsetaansluiting. U heeft hierbij de mogelijkheid om een headset, oortje of speakermicrofoon koppelen. Voor dit model hebben wij diverse audioaccessoires beschikbaar.

Pakketinhoud

De TC-780 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam HYT TC-780 portofoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera TC-780 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TC-780
Productnaam HYT TC-780

Afmeting en gewicht

Afmeting 126 x 54 x 35 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht 360 gram met standaard 1700 mAH Li-ion acccu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 430 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven