Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IC-F1000

De Icom IC-F1000 is een krachtige analoge VHF portofoon met een waterbestendige behuizing en een erg compact ontwerp. Met een gewicht van 240 gram inclusief de standaard accu, is deze portofoon erg handzaam en is het geen last voor u om deze mee te nemen. Ondanks zijn slanke ontwerp en eenvoudige bediening heeft deze portofoon wel degelijk een aantal power functies. Er zijn een aantal functies die het de gebruikers erg veilig maakt, namelijk de alleen-werken en mandown functie.

De analoge IC-F1000 Icom portofoon wordt geleverd met een krachtige 1570 mAh lithium ion accu (heeft u meer standby tijd nodig kies dan voor de BP-280 lithium-ion accu met maar liefst 2400 mAh), antenne en enkelvoudige snel lader.

Let op: Dit model is er in verschillende uitvoeringen:
IC-F1000: Model zonder display, navigatietoetsen en toetsenveld
IC-F1000S: Model met display en navigatietoetsen
IC-F1000T: Model met display, navigatietoetsen en toetsenveld

Omschrijving van de Icom IC-F1000

De Icom IC-F1000 is en professionele analoge VHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom UHF portofoon kijkt u dan eens naar de IC-F2000, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F1000.

Lone worker en man down

Lone worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, begint hun radio een hoorbaar geluid te maken. Als er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is met zijn of haar radio, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op Lone Worker reageert. Met de man down functie ontvangt het team een melding wanneer de portofoon in een rare (graden)hoek ligt, dit gebeurt dus als bijvoorbeeld een gebruiker op de grond ligt.

Veiligheid staat voorop

Met een ingebouwde bewegingssensor kan de ICF1000-serie zijn positie, bewegingstoestand en niet-beweging detecteren en een noodsignaal verzenden. De bewegingsfunctie detecteert of de transceiver beweegt of trilt, bijvoorbeeld tijdens een achtervolging.

Fijn gesprekken voeren

De grote luidspreker van 36 mm van deze portofoon biedt een duidelijke gecompandeerde 800 mW -audio. De ingebouwde BTL-versterker verdubbelt het uitgangsvermogen van de audio en levert een luide en verstaanbare stem, waardoor de portofoon ook in een rumoerige omgeving bruikbaar is. De ingebouwde inversie voice scrambler zorgt voor een veilig gesprek. Er kunnen maximaal 16 codes worden geselecteerd.

Goed beschermd tegen mogelijke schade

De IC-F1000-serie heeft een IP67 waterdichte behuizing. De portofoon is bestand tegen water tot een waterdiepte van 1 meter gedurende 30 minuten. De stofdichte constructie voorkomt het binnendringen van stof, zand, modder en andere objecten. Met deze behuizing kan de portofoon prima in de buitenlucht gebruikt worden.

Krachtige accu

De analoge IC-F1000 Icom portofoon wordt geleverd met een krachtige 1570 mAh lithium ion accu. Deze standaard accu heeft een gebruiksduur van 14 uur. Heeft u meer stand-by tijd nodig? Kies dan voor de BP-280 lithium-ion accu met maar liefst 2400 mAh.

Kanaalaankondiging

Wanneer u aan de kanaalknop draait, geeft de portofoon het kanaalnummer aan. Handig om radio-aanpassingen door te voeren zonder naar de portofoon te hoeven kijken.

Voice Scrambler

De ingebouwde inversie voice scrambler zorgt voor een veilig gesprek. Er kunnen maximaal 16 codes worden geselecteerd. Met de voice scrambler kunt u mogelijke kanalen versleutelen zodat er geen onbedoelde gebruikers meeluisteren.

Toetsenvergrendeling

Ook beschikt de portofoon over een vergrendeling van de toetsen, zodat u niet ongemerkt toetsen indrukt en bijvoorbeeld verandert van kanaal. Erg handig om te gebruiken als u niet aan het communiceren bent of de portofoon hebt opgeborgen.

Pakketinhoud van de Icom IC-F1000

De IC-F1000 van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamIcom IC-F1000 portofoon
AccuIcom BP-279 lithium-ion 1570 mAh accu (BP-290)
AntenneIcom VHF antenne (verschillende opties)
LaderIcom BC-213 enkelvoudige snellader en BC-123S adapter
Draag accessoireIcom MBB-133 riemclip
OverigeIcom accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! de IC-F1000 is een VHF portofoon indien u opzoek bent naar een UHF portofoon kijk dan naar de Icom IC-F2000

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IC-F1000

MerkIcom
ArtikelnummerIC-F1000
ProductnaamIcom IC-F1000
FrequentiebandVHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz
ZendvermogenVHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting111,8 x 52.2 x 24.5 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht240 gram met standaard accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.