Icom IC-F3262D

De Icom IC-F3262D is een robuuste en betrouwbare VHF radio voor de inzet van diverse toepassingen. Hij heeft heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij een volledige bescherming tegen stof heeft en tegelijkertijd gedurende langere tijd in water kan worden ondergedompeld. Functie... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Icom IC-F3262D is een robuuste en betrouwbare VHF radio voor de inzet van diverse toepassingen. Hij heeft heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij een volledige bescherming tegen stof heeft en tegelijkertijd gedurende langere tijd in water kan worden ondergedompeld. Functies zoals man-down en eenzame werker zijn aanwezig op de radio, deze zijn handig in noodsituaties waarbij een portofoongebruiker zijn actieve status gecontroleerd wordt door een vooraf ingestelde tijdsperiode. Een ingebouwde GPS-ontvanger kan samenwerken met dergelijke functies, waardoor een medewerker snel kan worden gelokaliseerd als het alarm afgaat.

De Icom IC-F3262D is een professionele VHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom UHF portofoon? Kijkt u dan eens naar de IC-F4262D, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F3262D.

Mandown en Lone worker functie

De man-down-functie zendt automatisch een noodsignaal uit wanneer de zendontvanger in horizontale positie wordt gelaten. De alleenwerker functie kan ook een noodsignaal verzenden wanneer de radio gedurende een vooraf ingestelde periode niet wordt bediend. Deze noodsignalen kunnen worden verzonden met GPS-positiegegevens om uw collega's te waarschuwen of eventuele problemen op te lossen.

Groot LCD-scherm

De portofoon is voorzien van een LCD scherm waarop snel informatie afgelezen kan worden. Hij kan twee tekstregels weergeven zodat tekstberichten snel te lezen zijn. Middels de navigatieknoppen kunt u snel door het menu navigeren.

Statusberichten en spraakscambler

De IC-F3262D-serie heeft 32 programmeerbare statusberichten. De statusberichten kunnen worden gebruikt als speciale functies om de portofoon te besturen. De ingebouwde spraakscrambler zorgt voor een veilig gesprek in analoge en digitale modus.

Tot 12 uur lang communiceren

De IC-F3262D wordt standaard geleverd met een aantal accessoires, waaronder een lader en accu. Met de meegeleverde accu kunt u tot wel 12 uur lang communiceren bij duurzaam gebruik. Hierdoor kunt u eenvoudig een gehele werkdag communiceren waarna deze aan de meegeleverde lader gezet kan worden.

Pakketinhoud

De IC-F3262D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Icom IC-F3262D
Modelnummer(s) IC-F3262DT of IC-F3262DS
Accu BP-232WP Lithium-ion accu
Antenne Icom VHF antenne (verschillende opties)
Lader Icom BC-171 Ladegerät & BC-147SE Ladeadapter
Draagaccessoire MB-94R Riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Icom
Artikelnummer IC-F3262D
Productnaam Icom IC-F3262D

Afmeting en gewicht

Afmeting 142,7 x 53,5 × 39,5 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 410 gram met standaard accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven