Icom IC-F62D

De Icom IC-F62D is een robuuste portofoon die tot één van de meest compacte portofoons behoord. Deze combinatie van compactheid en robuustheid kan ideaal zijn voor gebruikers die veel buiten zijn, en zoeken naar gemak en mobiliteit. U heeft met deze portofoon de beschikking over 512 kana... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Icom IC-F62D is een robuuste portofoon die tot één van de meest compacte portofoons behoord. Deze combinatie van compactheid en robuustheid kan ideaal zijn voor gebruikers die veel buiten zijn, en zoeken naar gemak en mobiliteit. U heeft met deze portofoon de beschikking over 512 kanalen, die verdeeld zijn over 128 zones. Ondanks dat deze portofoon erg beperkt lijkt, zit deze boordevol met technische functionaliteiten. U kunt hem namelijk analoog en digitaal gebruiken, heeft een bewegingsdetectie en een mandown en loneworker functie, die bijdragen aan de veiligheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Deze UHF portofoon van Icom, de IC-F62D, zit boordevol met handige functionaliteiten die erg geschikt kunnen zijn voor u en uw team.

Analoge en digitale communicatie

De IC-F62D van Icom biedt ondersteuning voor analoge en digitale communicatie en gebruikt daarbij de digitale NXDN-protocol maar biedt tevens ondersteuning voor de digitale dPMR protocol.

Met display

Een kleine portofoon heeft vaak geen display. Bij deze is dat wel het geval. Met de 4 knoppen onder het scherm kunt u gemakkelijk de portofoon bedienen en is de portofoon gemakkelijk door iedereen te gebruiken zonder voorkennis, en draagt bij aan de efficiënte op het gebied van communicatie.

Beschermd tegen water

Als u een portofoon heeft wilt u uiteraard dat deze goed beschermd is en niet snel kapot gaat. Deze portofoon heeft daarom de IP67 normering. Dat wil zeggen dat het apparaat tegen water kan (1 meter diepte voor 30 minuten) en niet kapotgaat door stof of modder.

Veiligheid voor uw team

Met de ingebouwde spraakscrambler kunt u op digitale kanalen en analoge kanalen vertrouwelijke informatie delen, doordat deze kanalen extra beveiligd zijn tegen onbedoelde gebruikers. Daarentegen beschermt de portofoon elke gebruiker voor eventuele ongevallen. Met de man-down, lone worker en bewegingssensor heeft het apparaat gelijk door als er iets mis is en wordt automatisch een melding afgegeven naar andere gebruikers.

Erg licht

Met een compacte portofoon heeft u de voordelen dat u deze gemakkelijk met één hand bedient en ook nog is gemakkelijk opbergt. Het bijkomende voordeel is dan ook het gewicht. Deze portofoon heeft namelijk slechts een gewicht van 230 gram.

Pakketinhoud

De IC-F62D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Icom IC-F62D portofoon
Accu Icom lithium-ion 2010 mAh accu (BP-290)
Antenne Icom UHF antenne (verschillende opties)
Lader Icom einzelnes Schnellladegerät
Draagaccessoire Icom riemclip (MBB-3)
Overige Icom accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Icom IC-F62D specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Icom
Artikelnummer IC-F62D
Productnaam Icom IC-F62D

Afmeting en gewicht

Afmeting 91,5 x 56 x 29 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 230 gram met standaard accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 350 - 470 MHz, UHF 400 - 450 MHz, UHF 450 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz, 6.25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven