Icom IP501H LTE portofoon

De Icom IP501H is een portofoon die communiceert middels 3G/4G en is daarmee een LTE portofoon. Kenmerkend aan dit model is het zeer compacte design in combinatie met krachtige professionele functionaliteiten. De Icom IP501H koppelt met een internetverbinding en Bluetooth. Via Bluetooth is... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

4G / LTE Engelse benaming: 4G / LTE

De Icom IP501H maakt gebruik van 4G/LTE-technologie om betrouwbare en snelle draadloze communicatie te bieden. LTE, wat staat voor Long Term Evolution, is een standaard voor draadloze breedbandcommunicatie voor mobiele apparaten en dataterminals. 4G/LTE-netwerken bieden uitgebreide dekking, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Icom IP501H is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Icom IP501H is een portofoon die communiceert middels 3G/4G en is daarmee een LTE portofoon. Kenmerkend aan dit model is het zeer compacte design in combinatie met krachtige professionele functionaliteiten. De Icom IP501H koppelt met een internetverbinding en Bluetooth. Via Bluetooth is het mogelijk om diverse externe apparaten draadloos te verbinden. Het toestel lijkt op een miniportofoon en heeft tegelijkertijd professionele functionaliteiten als lone worker en mandown.Met deze compacte IP501H LTE portofoon bent u zeer mobiel en kunt u de portofoon gemakkelijk meenemen of opbergen. Ook is het mogelijk om handsfree te communiceren waarmee u de push-to-talk knop met rust kunt laten en uw handen vrijhoudt. Mede door zijn moderne functies kan de portofoon naast het voeren van diverse oproepen, zoals individuele en groepsgesprekken, ook berichten versturen (sms).

Deze LTE portofoon van Icom, de IP501H, zit boordevol handige functionaliteiten die erg geschikt kunnen zijn voor u en uw team.

Waterdicht conform IP67

De Icom IP501H portofoon is ideaal is voor buitengebruik, dankzij de IP67-normering. Daarmee is de portofoon geheel waterdicht tot zelfs een onderdompeling in water van 30 minuten. Een stortbui of het laten vallen van de portofoon in een plas water geeft de portofoon geen problemen.

Bluetooth en GPS

Het voordeel van deze LTE portofoon is dat hij via het digitale netwerk communiceert zonder de tussenkomst van specifieke vergunningen. Daarnaast is het via Bluetooth mogelijk om een oortje naar keuze aan te sluiten om zo draadloos te kunnen communiceren, terwijl u met GPS gebruikers kunt lokaliseren.

Compacte maar zeer verfijnde bediening

Kenmerkend aan dit model is zijn compactheid, terwijl de portofoon desondanks is voorzien van een display en navigatietoetsen. Op het display is gemakkelijk belangrijke informatie af te lezen, zoals de batterijstatus, signaalsterkte en binnenkomende meldingen. Het compacte formaat biedt u als voordelen dat u de portofoon gemakkelijk met één hand bedient en ook nog eens gemakkelijk opbergt.

Stabiel netwerk en onbeperkte dekking in heel Europa

In Nederland wordt namens Icom gecommuniceerd over het krachtige 4G KPN-netwerk, zodat u altijd bent voorzien van de beste verbinding in uw regio. Mocht er onverhoopt geen signaal zijn, dan schakelt de portofoon automatisch over naar een ander netwerk. Dat geldt zowel binnen Nederland als in Europa. Kortom, met deze LTE portofoon bent u overal bereikbaar.

Pakketinhoud

De IP501H van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Icom IP501H portofoon
Modelnummer(s) IP501H
Accu Icom BP-272 Li-ion battery pack
Antenne Icom vaste antenne
Lader Icom BC-202IP2 lader en BC-123S poweradapter
Draagaccessoire Icom MB-135 riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Icom IP501H specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Icom
Artikelnummer IP501H
Productnaam Icom IP501H LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 59 × 95 × 32 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 240 gram met standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2000 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja

Verbinding eigenschappen

Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE
Frequentie UHF 400 - 450 MHz, UHF 450 - 527 MHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Icom IP501H downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven