Kenwood NX-1300DE DMR portofoon

De Kenwood NX-1300DE is een indrukwekkende digitale UHF-portofoon die uitblinkt in betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Deze portofoon is één van de uitgebreidste portofoons uit de NX-1000-serie van Kenwood en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een breed scala aan professionele to... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Kenwood NX-1300DE portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Kenwood NX-1300DE is een indrukwekkende digitale UHF-portofoon die uitblinkt in betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Deze portofoon is één van de uitgebreidste portofoons uit de NX-1000-serie van Kenwood en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een breed scala aan professionele toepassingen. Het feit dat hij werkt volgens het DMR-protocol maakt hem bijzonder geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar de nieuwste technologie om hun communicatie te verbeteren.

Met 260 kanalen en een LCD-monochroom display met een volwaardig toetsenbord, biedt de NX-1300DE een superieure gebruikerservaring. Het heldere 7-kleurige LED-display maakt het eenvoudig om de status van de portofoon te begrijpen. Geavanceerde functies zoals lone worker (voor extra veiligheid), spraakgestuurde kanaalaanduiding en VOX voor handsfree bediening zijn naadloos geïntegreerd. De vaste noodknop voegt een extra laag van veiligheid toe en zorgt ervoor dat deze portofoon geschikt is voor zelfs de meest veeleisende professionele omgevingen.

Kenwood duurzaam portofoon ontwerp

Het robuuste ontwerp van de NX-1300DE is getest en voldoet aan de strikte MIL-STD 810 C/D/E/F/G normen. Deze portofoon heeft ook een IP55-classificatie voor stof- en waterbestendigheid, waardoor hij de zwaarste omstandigheden kan weerstaan. Betrouwbaarheid staat centraal bij de NX-1300DE, wat hem tot een waardevolle investering maakt.

NX-1300DE lange batterijduur

De NX-1300DE wordt standaard geleverd met een krachtige Lithium-ion accu van 1900 mAh. Met een indrukwekkende stand-by tijd van ongeveer 14.5 uur kunt u erop vertrouwen dat deze portofoon klaar is voor langdurig gebruik, zonder zorgen over frequente oplaadpauzes.

Herhaling van Andere Modellen in de NX-1000 Serie

Naast de NX-1300DE zijn er andere modellen beschikbaar in de NX-1000-serie van Kenwood om te voldoen aan diverse behoeften. Als u de voorkeur geeft aan een VHF-model, kunt u overwegen om de NX-1200DE te kiezen. Voor extra functionaliteit zoals een display en een beperkt toetsenbord, is de NX-1300DE2 een uitstekende optie. En voor wie display en toetsenborden geen vereiste is, kan de NX-1300DE3 ideaal.

Kortom de Kenwood NX-1300DE is een onmisbaar instrument voor professionals die een betrouwbare en veelzijdige communicatieoplossing nodig hebben. Met zijn geavanceerde functies, robuuste ontwerp en indrukwekkende batterijduur, display en volwaardig toetsenbord is deze portofoon een waardevolle aanwinst voor elk team. Kies voor Kenwood en ervaar de toekomst van professionele communicatie.

Pakketinhoud

De NX-1300DE van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood NX-1300DE DMR portofoon
Modelnummer(s) NX-1300DE
Accu Kenwood KNB-84LA Lithium ion accu 1900 mAh
Antenne Kenwood UHF antenne (verschillende opties)
Lader Keuze uit enkelvoudige of meervoudige lader
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Spraak aankondiging: Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Prioriteitsscan: Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Late toetreding: Engelse benaming: Late entry

Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om deel te nemen aan een lopende groepsgesprek, zelfs als ze daar vanaf het begin niet aan hebben deelgenomen, zodat ze snel belangrijke communicatie kunnen inhalen.

Late toetreding
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX): Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Optioneel
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Optioneel
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Optioneel
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Optioneel

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer NX-1300DE
Productnaam Kenwood NX-1300DE DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 123 x 33.5 mm inclusief standaard accu
Gewicht 295 gram inclusief standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1900 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 14.5 uur in combinatie met KNB-84L

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 25 kHz, 6,25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood NX-1300DE is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Kenwood Assortiment

Kenwood Portofoons
Kenwood Portofoons

Kenwood portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Kenwood Mobilofoons
Kenwood Mobilofoons

Kenwood mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Kenwood netwerken
Kenwood Netwerken

Kenwood-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Kenwood Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Kenwood-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven