Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood PKT-23

De Kenwood PKT-23E is een semiprofessionele portofoon die zonder vergunning kan worden gebruikt. Dit model onderscheidt zich vanwege zijn compactheid en is daarmee de kleinste en lichtste portofoon van Kenwood. Daarnaast is het apparaat tot zekere hoogte waterdicht, ondanks dat hij enkel is voorzien van de IP54-normering. Deze portofoon is programmeerbaar en u kunt gebruikmaken van de draadloze clone functie.

De Kenwood portofoon wordt standaard geleverd met een 1430 mAh Lithium-ion accu, voedingsadapter, laadbakje en riemclip. De portofoon kan opgeladen worden met een Micro-USB lader.

Omschrijving van de Kenwood PKT-23

De Kenwood PKT-23 is een portofoon die vergunningsvrij communiceert via het analoge netwerk. Hij beschikt verder over onderstaande eigenschappen:

Licentievrije communicatie

De Kenwood PKT-23E maakt gebruik van een vergunningsvrije frequentieband en is daardoor zonder bijkomende kosten te gebruiken na levering. Het toestel werkt op de PMR446 frequentieband. Met dit model heeft u de keuze uit 8 voorgeprogrammeerde kanalen. Gebruikers kunnen zelf een aantal instellingen met de hand programmeren op het toestel, zoals kanaalfrequentie, QT-toon of DQT-toon. Deze portofoon is compatibel met andere analoge portofoons die communiceren via de PMR446-frequentieband.

Gebruiksduur van 15 uur

De Kenwood portofoon heeft een standaard meegeleverde accu van 1430 mAh. Het apparaat gaat tot ongeveer 15 uur mee na volledig opladen en gebruik van de batterijspaarstand. Met de LED-indicator in verschillende kleuren bent u snel op de hoogte van de batterijstatus. Is de accu bijna leeg, dan zet u deze eenvoudig op de meegeleverde tafellader.

Bestand tegen stof en spatwater

Deze portofoon van Kenwood heeft de zogeheten IP54-normering. Dit wil zeggen dat de portofoon bestand is tegen vuil, stof en spatwater. De Kenwood PKT-23E is daarmee dus ook prima te gebruiken in de buitenlucht.

Slechts 110 gram

De Kenwood PKT-23 is een vergunningsvrije portofoon die slechts 110 gram weegt en valt behoort daardoor tot één van de lichtste portofoons. Het is dan ook de kleinste en lichtste portofoon van Kenwood. Dat maakt deze portofoon een ideale oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een vergunningsvrije, zeer lichte en compacte portofoon.

Toetsenbordvergrendeling

Met de toetsenbordvergrendeling voorkomt u dat u per ongeluk op knopjes drukt, wanneer de portofoon in uw jas- of broekzak zit. U kunt deze optie gemakkelijk activeren via het menu.

Draadloze clone functie

Met de draadloze clone functie kloont u gemakkelijk meerdere portofoons. Hiermee worden alle portofoons gekoppeld aan een hoofdportofoon. U kunt zo snel een netwerk van portofoons koppelen en die met elkaar laten communiceren.

Audioaansluiting

Deze portofoon is voorzien van een audioaansluiting. Hiermee kunt u diverse oortjes, headsets of een speakermicrofoon koppelen, zodat u de communicatie kunt ontvangen via een externe audioaccessoire.

Pakketinhoud van de Kenwood PKT-23

De PKT-23 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamKenwood PKT-23 portofoon
Modelnummer(s)PKT-23E
AccuKenwood Lithium-ion 1430 mAh accu (KNB-71LM)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood enkelvoudige lader (KSC-44CR) en power adapter (KSC-44SL)
Draag accessoireKenwood riemclip (KBH-20)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood PKT-23

MerkKenwood
ArtikelnummerPKT-23
ProductnaamKenwood PKT-23
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting46 x 85 x 21 mm
Gewicht110 gram met standaard Li-ion accu
Display typeNee
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.