Kenwood TK-3301

De Kenwood TK-3301 is een vergunningsvrije portofoon met een zeer compact, eenvoudige uitvoering. De portofoon is dankzij zijn gebruik zonder vergunning gelijk te gebruiken na levering. Hij heeft een zeer robuust ontwerp en is daardoor goed beschermd tegen het vallen en stoten. Met zijn co... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood TK-3301 is een vergunningsvrije portofoon met een zeer compact, eenvoudige uitvoering. De portofoon is dankzij zijn gebruik zonder vergunning gelijk te gebruiken na levering. Hij heeft een zeer robuust ontwerp en is daardoor goed beschermd tegen het vallen en stoten. Met zijn compactheid en lichte gewicht is deze portofoon gemakkelijk mee te nemen en kan het een betrouwbare communicatie bieden voor allerlei toepassingen. De TK-3301 heeft een zeer krachtige accu die meerdere dagen mee kan zonder hem op te hoeven laden.

De Kenwood TK-3301 is een professionele vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Zonder benodigde vergunning

De TK-3301 is een portofoon die communiceert middels de vergunningsvrije PMR446 frequentieband. Er zijn dus geen bijkomende kosten of abonnement waarover u moet beschikken. U heeft de beschikking over 16 kanalen waarop communicatie mogelijk is, en met de scanfunctie wordt automatisch geschakeld naar andere kanalen waarop spraakcommunicatie binnenkomt.

Robuuste behuizing

Met zijn aluminium frame is de portofoon zeer goed verpakt met zijn behuizing en kan het dergelijke stoten of vallen opvangen. De portofoon voldoet aan de strenge norm voor communicatie in allerlei omstandigheden. Met de IP54-normering heeft u een portofoon die bestand is tegen spatwater en stof. Een hevige regenbui is voor deze portofoon geen probleem.

Krachtige accu

De TK-3301 wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu, met een capaciteit van 2000 mAh. Deze accu maakt het mogelijk om tot wel 25 uur te communiceren, waarbij het probleem wegvalt dat de portofoon elke dag aan de lader moet.

5 kilometer bereik

De communicatie vindt plaats via de PMR446 frequentieband, met een zendvermogen van 0,5 watt. Voor de communicatie is het belangrijk om te weten hoe groot het spanningsveld is waarbinnen spraakcommunicatie mogelijk is.

Pakketinhoud

De TK-3301E van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3301 portofoon
Modelnummer(s) TK3301E
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood Einzelladegerät (KSC-35E)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-3301E specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3301E
Productnaam Kenwood TK-3301

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 122 x 33.8 mm
Gewicht 280 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.