Kenwood TK-3401D

De Kenwood TK-3401D is een vergunningsvrije portofoon die de toegang heeft tot de digitale communicatie. Met de duo-modus is het ook nog mogelijk om analoog te communiceren, als u dat wilt. Met dit toestel heeft u toegang tot 32 kanalen en bevat het een verbeterde spraaktechniek en luid... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood TK-3401D is een vergunningsvrije portofoon die de toegang heeft tot de digitale communicatie. Met de duo-modus is het ook nog mogelijk om analoog te communiceren, als u dat wilt. Met dit toestel heeft u toegang tot 32 kanalen en bevat het een verbeterde spraaktechniek en luide speaker zodat er altijd een duidelijke communicatie is, ook in omgevingen die gehorig zijn of veel lawaai geven. Met dit model kunt u tot wel 14 uur lang communiceren met een volledig opgeladen standaard accu.

Dit model van Kenwood is een vergunningsvrije portofoon die geschikt is voor diverse doeleinden. De Kenwood TK-3401D beschikt over de onderstaande belangrijke eigenschappen.

Communicatie zonder vergunning

Met de Kenwood TK-3401D heeft u een toestel waarmee gecommuniceerd kan worden zonder dat er nog een vergunning aangevraagd hoeft te worden. Er zijn dus verer ook geen bijkomende kosten zoals belkosten of een dergelijk abonnement

AMBE+2 Spraaktechniek

Het gebruik van het digitale netwerk betekent dat de Kenwood TK-3401D een uitstekende spraakkwaliteit heeft. Alle componenten die voor het afspelen worden gebruikt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. DSP en AMBE + 2TM vocoder zorgen ervoor dat alle gesprekken goed te volgen zijn. De vertraging is daarbij minimaal.

Genoeg kanalen

In bedrijven waar veel werknemers of werkgroepen zijn uitgerust met een radio, is het belangrijk om de oproepen over meerdere kanalen te verspreiden. De Kenwood TK-3401D ondersteunt 32 kanalen. Er zijn 16 kanalen digitaal en u heeft 16 analoge kanalen.

Krachtige batterij voor lange tijd

De Kenwood TK-3401D is uitgerust met een lithium-ion batterij van 2000 mAh. Dit zorgt voor een communicatietijd van maximaal 18 uur. Daarom heeft u geen reservebatterij nodig, zelfs als u lange tijd met de portofoon werkt.

Zowel analoog als digitaal

Het kan voor komen dat u al met analoge portofoons werkt. Om ervoor te zorgen dat er geen complete nieuwe apparatuur nodig is, ondersteunt de Kenwood TK-3401D ook het analoge netwerk. Daarom is dit apparaat ideaal voor het stap voor stap omzetten van de apparatuur naar digitale bediening.

Bescherming tegen stof en spatwater

Als u het apparaat buiten gebruikt, kan het nat worden in het geval van een plotselinge regenbui. Ook is het belangrijk dat de portofoon bestand is tegen stof, vaak het geval op bouwplaatsen. De Kenwood TK-3401D heeft beschermingsgraad IP54, waarmee hij beschermd is tegen stof en spatwater.

Vergunningsvrij

De Kenwood TK-3401D is gemakkelijk te gebruiken zonder licentie. Het is namelijk vaak voor apparaten noodzakelijk om eerst de benodigde licentie te verkrijgen. Dit kost veel moeite en extra kosten. De Kenwood TK-3401D is licentievrij, waarmee u het toestel onmiddellijk na levering kan gebruiken.

Ingebouwde scrambler

De Kenwood TK-3401D heeft een ingebouwde scrambler, hiermee kunt u de gesprekstaal vermommen. Dit is geen betrouwbare coderingstechniek, maar ondersteunt wel aanzienlijk de technische inspanning die nodig is om gesprekken af te luisteren.

Pakketinhoud

De TK-3401D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3401D portofoon
Modelnummer(s) TK3401DE
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood Einzelladegerät (KSC-35SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10M)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3401D
Productnaam Kenwood TK-3401D

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 122 x 35.5 mm
Gewicht 165 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz, 6.25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood TK-3401D is compatible met onderstaande accessoires