kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood TK-3501

De Kenwood TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon waarbij geen licentie nodig is. Dit model kenmerkt zich aan zijn slanke formaat en lichte gewicht. Met een dikte van 25,5 mm en het gewicht van 210 gram neemt u deze portofoon gemakkelijk mee. Met de vooraf ingestelde kanalen; 16 gesprekskanalen, kunt u eenvoudig uw team in verschillende groepen indelen. De Kenwood portofoon beschikt over een verbeterde spraaktechniek en een luide ingebouwde speaker, zodat u zelf in de meest gehorige omgevingen verstaanbaar bent.

De Kenwood ProTalk TK-3501 wordt standaard geleverd met een krachtige 1130 mAh Lithium-ion accu, vaste antenne en enkelvoudige snellader. Optioneel zijn er onder andere multiladers en audioaccessoires verkrijgbaar. Bijna alle accessoires van zijn voorgangers TK-3101, TK-3201 en TK-3301 zijn uitwisselbaar.

Omschrijving van de Kenwood TK-3501

De Kenwood ProTalk TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon uit de ananloge ProTalk lijn van Kenwood. Deze PMR446 portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Robuuste behuizing

Tijdens het werk kan de radio vallen of een klap krijgen van een gereedschap. Daarom heeft de Kenwood TK-3501 een robuuste behuizing. Als gevolg hiervan is de levensduur van het apparaat erg lang, dus u kunt het lang gebruiken. Stof en vocht zijn overal aanwezig bij diverse werkzaamheden. Dit kan de portofoon beschadigen. De Kenwood TK-3501 heeft echter een IP54-beschermingsgraad, dit betekent dat het goed beschermd is tegen stof en spatwater.

Klein en handig

De Kenwood TK-3501 is extreem compact. Met een dikte van slechts 25,5 mm kunt u het ook comfortabel in uw hand houden. Het gewicht inclusief batterij is 210 g. Dit draagt ook bij aan comfortabel gebruik.

Batterijspaarstand tot wel 26 uur stand-by

De combinatie van een 1130 mAh KNB-63L Lithium-ion batterij en de batterijspaarstand van de TK-3501 zorgt ervoor dat u een stand-by tijd heeft van circa 20 uur. Met de optioneel verkrijgbare KNB-65L is dit circa 26 uur.

Groot bereik

Belangrijk voor een portofoon is het bereik. De Kenwood TK-3501 maakt oproepen mogelijk tot 6 km afstand. Wel is het belangrijk om te weten dat bij obstakels het bereik snel vermindert, zoals muren en verdiepingen.

Gelijk te gebruiken na levering

De Kenwood TK-3501 wordt gekenmerkt door het feit dat deze licentievrij is. Daarom kunt u de portofoon na aanschaf gemakkelijk in gebruik nemen zonder u zorgen te maken over de benodigde vergunningen.

USB programmeermogelijkheid

Middels optioneel verkrijgbare software en een USB-programmeerkabel kunt u de ProTalk TK-3501 van Kenwood geheel naar eigen wens configureren. Zo past u middels de Microsoft Windows software gemakkelijk de kanaalfrequenties aan om bijvoorbeeld medegebruikers te weren.

Ingebouwde VOX-functie

De TK-3501 portofoon van Kenwood is in combinatie met de KHS-21 ook te gebruiken met alleen uw stem. Zo gaat het kanaal automatisch open wanneer u praat, zodat u beide handen vrijhoudt om werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Geschikt voor

Met de Kenwood TK-3501 kunt u het werk op bouwplaatsen of grote evenementen eenvoudig coördineren. Met deze radio kunt u communiceren met uw medewerkers, zelfs als ze ver weg zijn. Dit zorgt voor eenvoudige communicatie - bijvoorbeeld tussen de kraanmachinist en de werknemers die de materialen ontvangen. Deze robuuste en krachtige radio maakt uitstekende samenwerking mogelijk.

Pakketinhoud van de Kenwood TK-3501

De TK-3501 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonKenwood TK-3501 portofoon
Modelnummer(s)TK-3501E
AccuKenwood lithium-ion 1130 mAh accu (KNB-63LM)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood enkelvoudige lader (KSC-35SE)
Draag accessoireKenwood riemclip (KBH-18M)
DocumentatieHandleiding

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood TK-3501

MerkKenwood
SKUTK-3501
Product NameKenwood TK-3501
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5KHz
Afmeting54 x 117 x 25.5 mm
Gewicht210 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9020 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.