Kenwood TK-3501 vergunningsvrije portofoon

De Kenwood TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon dat zich kenmerkt door zijn slanke formaat en lichte gewicht. Met een dikte van 25,5 mm en een gewicht van 210 gram neemt u deze portofoon gemakkelijk mee. Met de 16 vooraf ingestelde gesprekskanalen, waarbij geen licentie nodig is, d... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Kenwood TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon dat zich kenmerkt door zijn slanke formaat en lichte gewicht. Met een dikte van 25,5 mm en een gewicht van 210 gram neemt u deze portofoon gemakkelijk mee. Met de 16 vooraf ingestelde gesprekskanalen, waarbij geen licentie nodig is, deelt u uw team eenvoudig in verschillende groepen in. De Kenwood portofoon beschikt over een verbeterde spraaktechniek en een luide ingebouwde speaker, zodat u zelfs in de meest gehorige omgevingen verstaanbaar bent.

De Kenwood ProTalk TK-3501 is een vergunningsvrije portofoon uit de analoge ProTalk lijn van Kenwood. Deze PMR446 portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Robuuste behuizing

Door de robuuste behuizing van de Kenwoord TK-3501 is de levensduur erg lang. Het apparaat kan dus goed tegen een stootje. Ook stof en vocht die aanwezig kunnen zijn bij diverse werkzaamheden, worden tegengehouden. De Kenwood TK-3501 heeft namelijk een IP54-beschermingsgraad, dit betekent dat deze goed beschermd is tegen stof en spatwater.

Klein en handig

De Kenwood TK-3501 is extreem compact. Met een dikte van slechts 25,5 mm kunt u de portofoon comfortabel in uw hand houden. Daarnaast neemt het apparaat gemakkelijk mee, doordat het slechts 210 gram weegt inclusief batterij.

Batterijspaarstand tot wel 26 uur stand-by

De combinatie van een 1130 mAh KNB-63L Lithium-ion batterij en de batterijspaarstand van de TK-3501 zorgt ervoor dat u een stand-by tijd heeft van circa 20 uur. Met de optioneel verkrijgbare KNB-65L is dit zelfs circa 26 uur.

Gelijk te gebruiken na levering

De Kenwood TK-3501 wordt gekenmerkt door het feit dat deze licentievrij is. Daarom kunt u de portofoon na aanschaf gemakkelijk in gebruik nemen zonder u zorgen te maken over de benodigde vergunningen.

USB-programmeermogelijkheid

Middels optioneel verkrijgbare software en een USB-programmeerkabel kunt u de ProTalk TK-3501 van Kenwood geheel naar eigen wens configureren. Zo past u middels de Microsoft Windows software gemakkelijk de kanaalfrequenties aan om bijvoorbeeld medegebruikers te weren.

Ingebouwde VOX-functie

De TK-3501 portofoon van Kenwood is in combinatie met de KHS-21 ook te gebruiken met alleen uw stem. Zo gaat het kanaal automatisch open wanneer u praat, zodat u beide handen vrijhoudt voor uw werkzaamheden.

Geschikt voor uitstekende samenwerking

Met de Kenwood TK-3501 kunt u het werk op bouwplaatsen of grote evenementen eenvoudig coördineren. U kunt met deze portofoon communiceren met uw medewerkers, zelfs als zij ver weg zijn. Dit zorgt voor eenvoudige communicatie, bijvoorbeeld tussen een kraanmachinist en werknemers die de materialen ontvangen. Dit robuuste en krachtige apparaat maakt uitstekende samenwerking mogelijk.

Pakketinhoud

De TK-3501 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3501
Modelnummer(s) TK-3501E
Accu Kenwood Lithium-ion 1130 mAh accu (KNB-63LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood Enkelvoudige lader (KSC-35 SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-18M)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3501
Productnaam Kenwood TK-3501 vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 117 x 25.5 mm
Gewicht 210 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1130 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 20 uur in combinatie met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 CDEF

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Kenwood TK-3501 is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven