Kenwood TK-3501 vergunningsvrije portofoon

De Kenwood TK-3501 is een hoogwaardige vergunningsvrije portofoon, ideaal voor professionals die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke communicatieoplossing nodig hebben. Met zijn slanke formaat en lichte gewicht is deze Kenwood ProTalk portofoon perfect voor diverse omgevingen zoals bou... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

PMR446 analoog Engelse benaming: PMR446 analog

De Kenwood TK-3501 maakt gebruik van de vergunningsvrije spraaktechniek PMR446, wat staat voor Private Mobile Radio op de 446 MHz frequentieband. Deze technologie zet spraakgeluiden om in analoge signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. PMR446-systemen zijn eenvoudig, robuust en bieden een betrouwbare vorm van communicatie zonder dat er een vergunning nodig is.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) (Inbegrepen) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

De interne spraakgestuurde transmissie, bekend als Voice Operated Exchange (VOX), is een handige functie van de Kenwood TK-3501. Deze functie maakt handsfree communicatie mogelijk doordat de radio automatisch wordt geactiveerd door de stem van de gebruiker. Dit is vooral handig in situaties waarin de handen vrij moeten blijven voor andere taken.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Kenwood TK-3501 is een hoogwaardige vergunningsvrije portofoon, ideaal voor professionals die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke communicatieoplossing nodig hebben. Met zijn slanke formaat en lichte gewicht is deze Kenwood ProTalk portofoon perfect voor diverse omgevingen zoals bouwplaatsen, evenementen en magazijnen.

Dankzij de 16 vooraf ingestelde gesprekskanalen, waarbij geen licentie nodig is, kunt u uw team eenvoudig in verschillende groepen indelen. De Kenwood TK-3501 beschikt over geavanceerde spraaktechnieken en een krachtige ingebouwde speaker, zodat u zelfs in rumoerige omgevingen luid en duidelijk te verstaan bent.

Robuuste Behuizing voor Langdurig Gebruik

De Kenwood TK-3501 is niet alleen compact en lichtgewicht, maar heeft ook een robuuste behuizing die bestand is tegen stof en spatwater, dankzij de IP54-beschermingsgraad. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen. Het apparaat kan goed tegen een stootje en is daardoor een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik in uitdagende omstandigheden.

Klein en Handig voor Eenvoudig Gebruik

Met een dikte van slechts 25,5 mm en een gewicht van 210 gram inclusief batterij, kunt u de Kenwood TK-3501 gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de portofoon comfortabel in uw hand ligt, waardoor u hem langdurig kunt gebruiken zonder ongemak. Deze draagbaarheid maakt hem perfect voor professionals die constant onderweg zijn en behoefte hebben aan een lichte maar krachtige communicatietool.

Uitzonderlijke Batterijduur voor Langdurige Operaties

De krachtige 1130 mAh Lithium-ion batterij van de Kenwood TK-3501 biedt een indrukwekkende stand-by tijd van 20 uur, welke zelfs kan worden verlengd tot 26 uur met de optioneel verkrijgbare KNB-65L batterij. Dankzij de batterijspaarstand kunt u erop vertrouwen dat uw portofoon de hele werkdag meegaat, wat cruciaal is voor langdurige projecten en situaties waarin continue communicatie essentieel is.

Direct Klaar voor Gebruik

Een van de grootste voordelen van de Kenwood TK-3501 is dat deze vergunningsvrij is. Dit betekent dat u de portofoon direct na aanschaf kunt gebruiken, zonder u zorgen te maken over de benodigde vergunningen. Dit maakt de TK-3501 niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook kostenefficiënt, aangezien u geen extra kosten hoeft te maken voor licenties.

Handsfree Communicatie met de VOX-Functie

De TK-3501 portofoon van Kenwood is in combinatie met de KHS-21 headset te gebruiken met alleen uw stem. De ingebouwde VOX-functie zorgt ervoor dat het kanaal automatisch opent wanneer u begint te praten, zodat u beide handen vrijhoudt voor uw werkzaamheden. Dit is ideaal voor situaties waarin u snel en efficiënt moet communiceren zonder uw werk te onderbreken.

Perfect voor Uitstekende Samenwerking

Met de Kenwood TK-3501 kunt u het werk op bouwplaatsen of grote evenementen eenvoudig coördineren. U kunt met deze portofoon communiceren met uw medewerkers, zelfs als zij ver weg zijn. Dit zorgt voor eenvoudige communicatie, bijvoorbeeld tussen een kraanmachinist en werknemers die de materialen ontvangen. Dit robuuste en krachtige apparaat maakt uitstekende samenwerking mogelijk, wat leidt tot hogere efficiëntie en betere resultaten.

De Kenwood TK-3501 biedt alles wat u nodig heeft voor efficiënte en betrouwbare communicatie in elke situatie. Neem vandaag nog contact op met SMELT voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Ontdek hoe de Kenwood TK-3501 uw communicatie kan verbeteren en uw werkprocessen kan stroomlijnen.

Pakketinhoud

De TK-3501 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3501
Modelnummer(s) TK-3501E
Accu Kenwood Lithium-ion 1130 mAh accu (KNB-63LM)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood Enkelvoudige lader (KSC-35 SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-18M)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Kenwood TK-3501 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3501
Productnaam Kenwood TK-3501 vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 54 x 117 x 25.5 mm
Gewicht 210 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1130 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 20 uur in combinatie met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 CDEF

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven