Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood TK-3701D

De ProTalk TK-3701D van Kenwood is een zeer robuuste vergunningsvrije portofoon, die zowel analoog als digitaal vrij te gebruiken is op de PMR446 frequentie. In totaal heeft deze portofoon een capaciteit van maar liefst 48 kanalen, waarvan 32 digitaal en 16 analoog. De TK-3701D volgt de betrouwbare ProTalk TK-3401D van Kenwood op. De batterijen, laders en aansluiting voor accessoires zijn allemaal gelijk aan zijn voorganger. De Kenwood TK-3701D heeft net als zijn voorganger een duurzaam aluminium gegoten binnenframe en robuuste behuizing, zodat deze voldoet aan de zware military MIL-STD 810 standaard.

De Kenwood TK-3701D wordt standaard geleverd met een krachtige 2000 mAh Lithium-ion accu, vaste antenne en enkelvoudige snellader. Optioneel zijn onder andere multiladers en audioaccessoires, zoals oortjes en headsets, verkrijgbaar.

Omschrijving van de Kenwood TK-3701D

De ProTalk Kenwood TK-3701D zit volgepakt met digitale functionaliteiten en kan tegelijkertijd prima worden ingezet als analoge vergunningsvrije portofoon. Het nieuwe toestel van Kenwood beschikt namelijk over een dual modus, waarmee u zowel analoog als digitaal kunt communiceren. Dit is erg handig wanneer de portofoon een aanvulling is op uw huidige vloot aan portofoons, ook wanneer deze van andere merken zijn. Wilt u langzaam migreren van een analoog naar digitaal communicatieprotocol? Of bent u op zoek naar een vergunningsvrije portofoon voor uw bedrijfscommunicatie? Dan is de Kenwood TK-3701D portofoon een uitstekende keuze!

Duurzaam en zonder extra kosten communiceren met de Kenwood TK-3701D.

De TK-3701D is met zijn gegoten aluminium binnenframe en robuuste behuizing gemaakt om lange tijd mee te gaan. En daarbovenop stof- en spatwaterdicht, volgens IP55-normering. Voor het communiceren worden geen extra kosten in rekening gebracht, doordat de portofoon is afgesteld op de vergunningsvrije PMR446 kanalen in de UHF 446 MHz band. U mag dit toestel in bijna alle landen van de EU vrij gebruiken voor communicatie zonder dat een dure vergunning nodig is, zoals bij de professionele DMR, NXDN of TETRA portofoons.

48 gesprekskanalen voor alle communicatie behoeftes

Deze portofoon heeft 48 kanalen, onderverdeeld in 32 digitale (dPMR446) en 16 analoge (PMR446) kanalen. De TK-3701D beschikt over 3 zones waarover de kanalen in groepen van 16 zijn verspreid. Zone 1 bestaat uit 16 analoge kanalen voor bijvoorbeeld communicatie met oudere ProTalk PMR446 portofoons. Zone 2 en 3 hebben ieder 16 kanalen voor digitaal gebruik. Handsfree communiceren middels de ingebouwde VOX functionaliteit kan worden ingeschakeld op zone 1, 2 én 3. Ook kanaalaanduiding, waarbij het kanaalnummer of de naam wordt uitgesproken, is beschikbaar voor alle drie de zones. Daarnaast is deze portofoon voorzien van maar liefst twee push-to-talk (PTT) knoppen, waardoor het mogelijk is twee gespreksgroepen direct oproepbaar te maken.

Uitwisselbare accessoires met de TK-3401D of andere ProTalk voorganger.

Kenwood hanteert al jaren hetzelfde principe bij het ontwerpen van zijn portofoons: ‘simplicity’. Simplicity vindt u bijvoorbeeld terug in het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Ook wat betreft accessoires komt u de simplicity mentaliteit van Kenwood tegen. Alle oortjes welke te gebruiken waren met de voorganger van de TK-3701D zijn nog steeds prima te gebruiken en ook de meeste accu's en laders zijn compatibel met de nieuwe ProTalk portofoon van Kenwood. Al vanaf de allereerste ProTalk portofoon van Kenwood, de TK-361 uit de jaren ’90, maakt Kenwood namelijk al gebruik van de alom bekende Kenwood 2-pin (K1) connector. De K1 2-pin connector vindt u onder andere terug in de TK-3401d, TK-3301, TK-3201 en TK-3101 vergunningsvrije Kenwood portofoons.

De TK-3170D van Kenwood beschikt over de beste audiokwaliteit uit zijn categorie

Met de ingebouwde DSP AMBE2+ technologie van Kenwood beschikt de TK-3701D over een uitmuntend helder audiogeluid. Externe hinder wordt tot een minimum beperkt door de AMBE2+ technologie, zodat alle gesprekken haarscherp te beluisteren zijn. Zelfs in de meest luidruchtige omgevingen volgt u de gesprekken goed door de krachtige ingebouwde BTL-versterker en de 1 watt interne luidspreker. Door de meegeleverde KNB-45 Lithium-ion accu van Kenwood beschikt de TK-3701D over een capaciteit van maar liefst 2000 mAh. Bij een gebruik van 5% zenden, 5% ontvangen en 90% stand-by levert dit een gebruikersduur van 18 uur op.

Pakketinhoud van de Kenwood TK-3701D

De TK-3701D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamKenwood TK-3701D portofoon
Modelnummer(s)TK3701DE
AccuKenwood Lithium-ion 2000 mAh accu (Kenwood KNB-45LM)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood enkelvoudige lader (Kenwood KSC-35SE)
Draag accessoireKenwood riemclip (Kenwood KBH-10M)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood TK-3701D

MerkKenwood
ArtikelnummerTK-3701D
ProductnaamKenwood TK-3701D
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz, 6.25 kHz
Afmeting54 X 123 X 33.5 mm
Gewicht282 gram met de standaard Li-ion accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP55

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.