Kenwood TK-2360

De Kenwood TK-2360 is een professionele analoge portofoon die communiceert via de VHF-band van 136 - 174 MHz. Verder is dit toestel erg compact en is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Dit model heeft een aantal handige functionaliteiten, die u zeker kunnen helpen bij de communicatie. Z... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood TK-2360 is een professionele analoge portofoon die communiceert via de VHF-band van 136 - 174 MHz. Verder is dit toestel erg compact en is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Dit model heeft een aantal handige functionaliteiten, die u zeker kunnen helpen bij de communicatie. Zo heeft het diverse signaleringen en kunt u handsfree communiceren middels de VOX-functie. Met zijn compacte ontwerp is deze portofoon niet wat het lijkt. Hij heeft namelijk handige functies voor de veiligheid van gebruikers die zich ergens alleen bevinden.

Dit is de Kenwood TK-2360, die gelijk is aan de Kenwood TK-3360, behalve het verschil in de frequentie, deze is bij de TK-3360 UHF en bij dit model VHF. Dit model heeft onderstaande belangrijke eigenschappen.

Spraakopties

Dit model van Kenwood heeft de beschikking over zestien gesprekskanalen. Met deze analoge kanalen kunt u een spraak scrambler inschakelen, een optie waarbij u personen kunt uitsluiten van de communicatie. Dit is waardevol wanneer u vertrouwelijke informatie wilt delen of dergelijke personen tijdelijk wilt blokkeren.

VOX-functie (handsfree)

Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid om handsfree te communiceren, dit heet de VOX-functie. De Push to Talk knop kunt u hierbij met rust laten, u hoeft enkel te praten en de communicatie wordt automatisch verstuurd. U kunt dus uw handen ergens anders voor gebruiken en de portofoon bijvoorbeeld aan uw riem laten, ideaal als u een oortje koppelt aan de portofoon.

Handige signalen en alarmering

Met de Kenwood TK-2360 heeft u de mogelijkheid tot diverse signaleringen, namelijk 5-toon, QT, DQT en DTMF. Ook kunt u een alarmering inschakelen dat de man down functie genoemd wordt. Hierbij wordt een waarschuwing gegeven naar anderen als een portofoon zich in een aparte hoek of positie bevindt, dit gebeurt dus als bijvoorbeeld een persoon op de grond ligt.

Multi inzetbaar

De Kenwood ProTalk TK-2360 is een relatief kleine en lichtgewicht portofoon, maar toch extreem duurzaam. Deze combinatie maakt het een geweldige keuze voor een breed scala aan omgevingen, van lichte werkzaamheden zoals restaurants of hotels tot de zwaarste bouw- en magazijnklussen.

IP54 normering

Een IP54 normering is om te waarborgen dat uw portofoon dergelijk vuil kan opvangen. Deze Kenwood portofoon heeft deze normering en is daarmee bestand tegen spatwater en stof. Hiermee is de portofoon prima bruikbaar in de buitenlucht.

Veel keuze uit accessoires

De Kenwood TK-2302 portofoon maakt gebruik van de Kenwood 2-pins audioconnector. Dit is een algemene Kenwood connector waarvoor diverse headsets, oortelefoons en luidsprekermicrofoons verkrijgbaar zijn.

16 kanalen

De TK-2360 portofoon van Kenwood heeft een capaciteit voor zestien analoge portofoonkanalen. U kunt hierbij analoge portofoons met deze portofoon koppelen zodat u en uw team betrouwbaar kunnen communiceren.

Volle accu gaat 18 uur mee

Er is een LED-indicator bevestigd op het apparaat zodat u altijd op tijd uw portofoon kunt opladen. De drie kleuren geven aan wat de status van de accu is. Met een volledig opgeladen standaard accu kan deze 18 uur mee.

Pakketinhoud

De TK-2360 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-2360 portofoon
Modelnummer(s) TK2360ESP5L6M, TK2360ESP5L6M2, TK2360ESP5L6M3, TK2360ESP5L2M, TK2360ESP5L2M2, TK2360ESP5L2M3, TK2360ESP6N6M, TK2360ESP6N6M2, TK2360ESP6N6M3, TK2360ESP6N2M, TK2360ESP6N2M2, TK2360ESP6N2M3, TK2360ESP7L6M, TK2360ESP7L6M2, TK2360ESP7L6M3, TK2360ESP7L2M, TK236
Accu Kenwood lithium-ion 1480 mAh accu (KNB-55LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood VHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood enkelvoudige lader (verschillende opties)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-2360 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-2360
Productnaam Kenwood TK-2360

Afmeting en gewicht

Afmeting 103,7 x 56 x 29. mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 260 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.