Kenwood TK-3601D vergunningsvrije portofoon

De Kenwood TK-3601D is een zeer compacte waterdichte portofoon, waarmee u gemakkelijk kunt communiceren via het vergunningsvrije netwerk. Dankzij de eenvoudige bediening is de portofoon erg gebruiksvriendelijk, hij is erg compact en heeft een gewicht van slechts 160 gram. Onderscheidend aa... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood TK-3601D is een zeer compacte waterdichte portofoon, waarmee u gemakkelijk kunt communiceren via het vergunningsvrije netwerk. Dankzij de eenvoudige bediening is de portofoon erg gebruiksvriendelijk, hij is erg compact en heeft een gewicht van slechts 160 gram. Onderscheidend aan deze compacte portofoon is de IP67-normering, waarmee hij waterdicht is en daardoor zeer geschikt is voor buitenomgevingen. Verder is dit model voorzien van een krachtige accu, waarmee hij langer dan een dag meegaat. Met de PF-toets wordt er altijd naar een vrij kanaal gezocht en kunt u storingsvrij communiceren.

Deze Kenwood portofoon communiceert middels de vergunningsvrije PMR446 frequentieband. Verder beschikt de portofoon over onderstaande eigenschappen:

Vergunningsvrij

De Kenwood TK-3601 communiceert via de vergunningsvrije frequentieband en dus heeft u geen aparte licentie nodig. Daardoor zijn er geen bijkomende abonnementen of kosten verbonden aan gebruik. U kunt hierdoor na levering direct communiceren met de portofoon. De portofoon ondersteunt analoge en digitale communicatie, zodat u deze met andere analoge of digitale portofoons kunt koppelen. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst analoog te communiceren en later de overstap te maken naar het digitale netwerk.

Licht van gewicht en erg compact

De TK3601D is erg licht en is daardoor gemakkelijk mee te nemen tijdens uw werkzaamheden. Hij heeft een gewicht van slechts 160 gram, inclusief de standaard meegeleverde accu. Met zijn compactheid kunt u de portofoon gemakkelijk opbergen of met de riemclip aan uw broek of riem hangen.

Krachtige accu

De TK-3601D van Kenwood wordt geleverd met een krachtige Lithium-ion accu van maar liefst 2200 mAh, waardoor deze tot 14 uur meegaat. Wanneer de accu eenmaal leeg raakt, laadt u deze snel op middels de meegeleverde snellader van Kenwood.

Geheel waterdicht

Dit model van Kenwood heeft de IP67-normering, die staat voor de water- en stofdichtheid van een portofoon. Deze portofoon is geheel waterdicht tot een onderdompeling van één meter voor 30 minuten. Deze compacte portofoon is dan ook ideaal voor buitengebruik, zelfs wanneer het regent.

Handsfree communiceren

Deze portofoon is erg geschikt voor gebruikers die veel communiceren en tegelijkertijd hun handen vrij willen houden voor werkzaamheden. Met de beschikbare VOX-functionaliteit kunt u de portofoon opgeborgen houden en ondertussen communiceren door alleen uw stem te gebruiken. U hoeft de push-to-talk (PTT) knop dus niet te gebruiken. Deze functie is ideaal in combinatie met een oortje, zodat de portofoon in uw jaszak of aan uw riem kan blijven.

48 gesprekskanalen

Via het vergunningsvrije netwerk heeft u de beschikking over in totaal 48 kanalen, waarvan 32 digitale kanalen en 16 analoge kanalen. Deze zijn al voorgeprogrammeerd en kunnen direct worden gebruikt.

Pakketinhoud

De TK-3601D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-3601D portofoon
Modelnummer(s) TK-3601DE
Accu Kenwood Li-ion accu 2200 mAh (KNB-81L)
Antenne Vaste antenne
Lader Kenwood voeding en oplaadcompartiment (KSC-44SL + KSC-50CR)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-14)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-3601D specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-3601D
Productnaam Kenwood TK-3601D vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 50 x 94 x 27 mm
Gewicht 160 gram met standaard KNB-81L 2200 mAh Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion accu 2200 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 19 uur in combinatie met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz, 6.25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven