kenwood-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Kenwood TK-3601D

De Kenwood TK-3601D is een erg compacte portofoon, waarmee u gemakkelijk kunt communiceren via het vergunningsvrije netwerk. Hij is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige bediening, is erg compact en heeft een gewicht van máár 160 gram. Wat onderscheidend aan deze compacte portofoon is, is de IP67 normering waarmee hij waterdicht is en daardoor zeer geschikt is voor buitenomgevingen, ook als het regent. Verder is dit model voorzien van een krachtige accu, waarmee hij langer dan een dag meegaat. Met de PF-toets wordt er altijd naar een vrij kanaal gezocht en kunt u storingsvrij communiceren.

De Kenwood TK-3601D wordt geleverd met een standaard lithium-ion accu van 2200 mAh, een PMR446 antenne, voedingsadapter, tafellader en een handige riemclip

Omschrijving van de Kenwood TK-3601D

Deze Kenwood portofoon communiceert middels de vergunningsvrije PMR446 vergunningsvrije frequentieband. Verder beschikt de portofoon over onderstaande eigenschappen.

Vergunningsvrij

De Kenwood TK-3601 communiceert via de vergunningsvrije frequentieband waarvoor geen aparte licentie voor nodig is. U kunt dus na levering gelijk communiceren met de portofoon. Verder zijn er geen bijkomende abonnementen of kosten aan verbonden. De portofoon ondersteunt analoge en digitale communicatie, zodat u ook deze portofoon met andere analoge of digitale portofoons kunt koppelen. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst analoog te communiceren en later de overstap te maken naar het digitale netwerk.

Licht van gewicht en erg compact

De TK3601D is erg licht en is daardoor gemakkelijk mee te nemen tijdens uw werkzaamheden. Hij heeft een gewicht van slechts 160 gram inclusief de standaard meegeleverde accu. Met zijn compactheid is deze portofoon niet opvallend en kunt u de portofoon gemakkelijk opbergen of met de riemclip aan uw broek of riem hangen.

Krachtige accu

De TK-3601D van Kenwood wordt geleverd met een krachtige lithium-ion accu van maar liefst 2200 mAh waardoor deze zonder moeite twee werkdagen mee gaat. De accu gaat wanneer hij volledig opgeladen is ongeveer 14 uur mee, dus elke dag opladen hoeft niet. Wanneer de accu eenmaal leeg raakt, laadt u deze snel op middels de meegeleverde snellader van Kenwood zodat u snel weer verder kunt communiceren.

Geheel waterdicht

Dit model van Kenwood heeft de IP67 normering, een normering die staat voor de water- en stofdichtheid van een portofoon. Deze portofoon is dan ook geheel waterdicht tot een onderdompeling van één meter voor 30 minuten. Deze compacte portofoon is dan ook ideaal voor buitengebruik, zelfs wanneer het regent.

Handsfree communiceren

Deze portofoon is ook erg geschikt voor gebruikers die veel communiceren maar ook hun handen vrij willen houden voor werkzaamheden. Deze heeft namelijk de beschikking tot de VOX-functionaliteit, daarmee kunt u de portofoon opgeborgen houden en ondertussen communiceren door alleen uw stem te gebruiken, u hoeft de Push to Talk knop dus niet te gebruiken. Deze functie is ideaal in combinatie met een oortje, zodat de portofoon in de jaszak of aan uw riem vastgehaakt kan blijven.

48 gesprekskanalen

Via het vergunningsvrije netwerk heeft u de beschikking over in totaal 48 kanalen, waarvan 32 digitale kanalen en 16 analoge kanalen, deze zijn al voorgeprogrammeerd en kunnen gelijk gebruikt worden.

Pakketinhoud van de Kenwood TK-3601D

De Tk-3601D van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonKenwood TK-3601D portofoon
Modelnummer(s)TK-3601DE
AccuKenwood li-ion accu 2200 mAh (KNB-81L)
AntenneVaste antenne
LaderKenwood voedingsadapter en laadbakje (KSC-44SL + KSC-50CR)
Draag accessoireKenwood riemclip (KBH-14)
DocumentatieHandleiding

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Kenwood TK-3601D

MerkKenwood
SKUTk-3601D
Product NameKenwood TK-3601D
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz, 6.25 kHz
Afmeting50 x 94 x 27 mm
Gewicht160 gram met standaard KNB-81L 2200 mAh Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9048 uur met standaard meegleverde KNB-81L lithium-ion-accu
DisplayJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.