Kenwood TK-D200E

De Kenwood TK-D200E is een digitale portofoon die communiceert via de VHF frequentieband. Het betreft een professionele portofoon en er is dus een vergunning nodig. Met deze portofoon heeft u een toestel die via de digitale modus communiceert, maar communiceren via het analoge netwerk i... Lees meer

Omschrijving

De Kenwood TK-D200E is een digitale portofoon die communiceert via de VHF frequentieband. Het betreft een professionele portofoon en er is dus een vergunning nodig. Met deze portofoon heeft u een toestel die via de digitale modus communiceert, maar communiceren via het analoge netwerk is ook mogelijk. Het heeft een handige display waarop u gemakkelijk informatie kunt aflezen. Met het toetsenbord is de bediening van de portofoon nog makkelijker, ook zitten er zes functietoetsen. De Kenwood TK-D200E is verkrijgbaar in VHF-frequentieband en wordt geleverd inclusief, antenne, accu, snellader en riemclip.

De Kenwood TK-D200E is een professionele portofoon met een aantal handige functies die ideaal zijn tijdens uw werkzaamheden of activiteiten. De portofoon beschikt over onderstaande eigenschappen.

2 inch kleuren display

Deze portofoon heeft een display van 2 inch waarop u gemakkelijk informatie kunt aflezen en gemakkelijk door het menu navigeert en snel kunt schakelen. Het betreft een kleurenscherm zodat informatie nog duidelijker wordt en er afbeeldingen vertoond kunnen worden.

Functies tijdens werkzaamheden

De portofoon heeft de lone worker functie, hierbij wordt iemand die alleen werkt beschermd. Diegene moet binnen een vooraf ingestelde tijdsperiode een bevestiging afgeven, wanneer dit niet gebeurt ontvangen andere gebruikers een waarschuwing. Ook zit er op dit toestel de man-down functionaliteit, waarbij de andere gebruikers een melding ontvangen als de portofoon op een rare positie of bepaalde gradenhoek ligt, dus als een portofoongebruiker op de grond ligt.

Zowel digitaal als analoog

De TK-200E beschikt over een automatische ontvangstmodus. Hierbij bent u direct op de hoogte als er gecommuniceerd wordt via een ander netwerk of kanaal. Met deze portofoon kunt u namelijk zowel digitaal, als analoog communiceren. Met de laatste technologie kunt u zelfs de communicatie van beide netwerken tegelijkertijd opvangen.

Met toetsenbord

Om makkelijk door het menu te navigeren zitten er zes functietoetsen onder het scherm zodat u gemakkelijk kunt schakelen. Ook zit er een toetsenbord die het gebruik van de portofoon nog makkelijker maakt.

Multipinconnector met schroef

De portofoon heeft een connector gebaseerd op multipintechniek met schroefbevestiging, zodat uw accessoire niet zomaar loslaat. Met deze portofoon heeft u de keuze uit allerlei accessoires, zoals oortjes, speakermicrofoons of headsets.

512 kanalen

Met deze portofoon heeft u de keuze uit 512 kanalen, genoeg om uit te kiezen. Met deze kanalen kunt u bijvoorbeeld alle gebruikers in verschillende groepen delen.

Handige spraakaanduiding

Houd uw handen op het werk en maak gebruik van de handige spraakaanduiding. Wanneer u de portofoon bedient, zal deze de status en menu’s uitspreken, waarbij u dus niet op het scherm hoeft te kijken, handig als bijvoorbeeld de portofoon aan uw riem hangt.

Pakketinhoud

De TK-D200E van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-D200E portofoon
Modelnummer(s) TKD200ESP5L2M, TKD200ESP5L2M2, TKD200ESP5L2M3, TKD200ESP5L6M, TKD200ESP5L6M2, TKD200ESP5L6M3, TKD200ESP7L2M, TKD200ESP7L2M2, TKD200ESP7L2M3, TKD200ESP7L6M, TKD200ESP7L6M2, TKD200ESP7L6M3, TKD200E
Accu Kenwood lithium-ion 1480 mAh accu (KNB-55LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood VHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Einzelladegerät (KSC-25SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-D200E
Productnaam Kenwood TK-D200E

Afmeting en gewicht

Afmeting 131 x 56 x 36.1 mm met standaard KNB-55L accu
Gewicht 353 gram met de KNB-55L accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, TFT-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja, 3 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven