Kenwood TK-D240E2

De Kenwood TK-D240E2 is een professionele portofoon waarbij een vergunning vereist is. De portofoon is erg slank en heeft een erg gemakkelijke bediening zonder aanvullende functietoetsen. Hij heeft een gebruiksduur van ongeveer 10 uur en heeft zeer luide en goede luidspreker. Met deze port... Lees meer
Voor de Kenwood TK-D240E2 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Kenwood TK-D240E2 is een professionele portofoon waarbij een vergunning vereist is. De portofoon is erg slank en heeft een erg gemakkelijke bediening zonder aanvullende functietoetsen. Hij heeft een gebruiksduur van ongeveer 10 uur en heeft zeer luide en goede luidspreker. Met deze portofoon heeft u tevens een aantal aanvullende functionaliteiten in uw bezit waarmee het communiceren via de portofoon nog soepeler verloopt. Er wordt gecommuniceerd via de VHF-frequentieband. Standaard levering van de TK-D240 VHF portofoon omvat een krachtige lithium ion accu, enkelvoudige snellader, antenne en riemclip.

De Kenwood TK-D240E2 is een professionele portofoon die het communiceren voor u en uw collega’s erg makkelijk maakt. De belangrijkste eigenschappen van deze Kenwood portofoon vindt u hieronder.

Lone worker

Ter waarborging van de veiligheid van uw collega’s is er de lone worker functie, hiermee krijgt alleen-werker bescherming van de portofoon. De manier waarop dit gebeurd is als er na een vooraf ingestelde tijdsperiode geen signaal van uw collega is afgegeven. Hij of zij moet namelijk dan steeds bevestigen dat hij of zij actief is. Wanneer er geen signaal van uw collega wordt afgegeven wordt een automatisch signaal verstuurd naar de andere gebruikers.

Digitaal en analoog in één

Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid om via het digitale en analoge netwerk te communiceren. Met de automatische ontvangstmodus kunt u van beide de communicatie ontvangen, gelijktijdig op één kanaal.

Compact formaat

De TK-D240 is van zichzelf erg compact en is daardoor gemakkelijk in de hand te bedienen. Naast de compactheid is deze dan ook erg licht van gewicht, namelijk 360 gram met een standaard accu. Het opbergen van deze portofoon brengt dus weinig last met zich mee.

Call interrupt

De functie om een gesprek te onderbreken wordt de “call interrupt’’ functionaliteit genoemd. Bij een noodgeval is het dus mogelijk om een kanaal vrij te maken en een noodsignaal af te geven.

32 gesprekskanalen en dual-slot modus

Met de Kenwood TK-D240 heeft u de mogelijkheid tot 32 gesprekskanalen. De Kenwood TK-D240 is volledig compatibel met de ETSI DMR standaard TS 102 361-1, -2 & -3. De dual-slot modus heeft als doel dat een gebruiker twee gelijktijdige gesprekken kan voeren zonder hiervoor te switchen.

Toetsenvergrendeling en scanfunctie

Met een toetsenvergrendeling bent u er zeker van dat u geen onbedoelde knoppen indrukt. Als u bijvoorbeeld de portofoon opbergt, kunt u deze functie activeren en heeft u geen last van onbedoelde acties. De scanfunctie is er om alle kanalen in de gaten te houden. Als er op een ander kanaal communicatie binnenkomt ontvangt u automatisch een signaal en kunt u schakelen.

Pakketinhoud

De TK-D240E2 van Kenwood wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Kenwood TK-D240E2 portofoon
Modelnummer(s) TKD240E2S5L2M, TKD240E2S5L2M2, TKD240E2S5L2M3, TKD240E2S5L6M, TKD240E2S5L6M2, TKD240E2S5L6M3, TKD240E2S3N2M, TKD240E2S3N2M2, TKD240E2S3N2M3, TKD240E2S3N6M, TKD240E2S3N6M2, TKD240E2S3N6M3, TKD240E2
Accu Kenwood lithium-ion 2000 mAh accu (KNB-45LM) (verschillende opties)
Antenne Kenwood VHF antenne (verschillende opties)
Lader Kenwood Einzelladegerät (KSC-35SE)
Draagaccessoire Kenwood riemclip (KBH-10)
Overige Kenwood accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Kenwood TK-D240E2 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Kenwood
Artikelnummer TK-D240E2
Productnaam Kenwood TK-D240E2

Afmeting en gewicht

Afmeting 121.4 x 54 x 33.8mm met standaard KNB-53N accu
Gewicht 360 gram met KNB-53N accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 3 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven