Motorola CLP446

De Motorola CLP446 is een vergunningsvrije portofoon die ideaal is voor professionele doeleinden. De portofoon kan zonder licentie gebruikt worden, en biedt zeker genoeg functies om diverse doeleinden te vervullen. De portofoon biedt zijn onderscheidt in zijn compactheid, gewicht, en ve... Lees meer

Omschrijving

De Motorola CLP446 is een vergunningsvrije portofoon die ideaal is voor professionele doeleinden. De portofoon kan zonder licentie gebruikt worden, en biedt zeker genoeg functies om diverse doeleinden te vervullen. De portofoon biedt zijn onderscheidt in zijn compactheid, gewicht, en vereenvoudigde bediening. De portofoon heeft slechts een gewicht van 67,5 gram en is daarmee één van de lichtste portofoon van allemaal. De portofoon heeft een grote ronde PTT-knop (push-to-talk) die u indrukt en vervolgens uw boodschap kunt versturen.

De CLP446 is een semi-professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Vergunningsvrij

De CLP446 is een vergunningsvrije portofoon, dit betekent dat u de portofoon zonder enige licentie kunt gebruiken en er ook geen sprake is van extra bijkomende kosten. Na levering kunt u deze portofoon dus gelijk gebruiken. De portofoon communiceert middels het analoge netwerk, op de vrijgegeven frequentieband van 0,5 Watt. Met deze portofoon heeft u de beschikking over 6 kanalen, er is dus altijd wel één kanaal vrij in uw omgeving.

Erg licht en compact

De Motorola CLP heeft een uniek compact design en is uiterst simpel in gebruik. De portofoon is gemakkelijk op te bergen in een jas- of broekzak. Met de accu in het toestel weegt deze portofoon slechts 67,6 gram, dat is zo licht dat dit tot één van de lichtste toestellen van alle portofoons behoort. Met zijn compactheid en lichte gewicht is deze portofoon dus zeer geschikt voor werkzaamheden en activiteiten waarbij u veel loopt en de portofoon zonder enige last wilt meenemen en deels verborgen wilt houden.

Deels waterdicht

De oppervlakte van de CLP446 is bewerkt met een antimicrobiële beschermingslaag en voorkomt de groei van schimmels en bacteriën. Daarnaast heeft dit model de IP54-normering. Dat wil zeggen dat het toestel bestand is tegen spatwater en stof. De portofoon kan dus prima een regenbui opvangen, communiceren in de buitenlucht is dus geen probleem.

Hele werkdag communiceren

Voor een portofoon is het gewenst dat deze een werkdag mee kan en niet tussendoor aan de lader hoeft. Bij dit model is daar aan gedacht. Hij kan namelijk 9 uur mee wanneer de accu volledig is opgeladen. Mocht u dit niet genoeg vinden, hebben wij uiteraard nog een krachtigere accu beschikbaar die u een gebruiksduur biedt tot wel 14 uur.

Wordt geleverd met oortje

De Motorola CLP446 heeft standaard geen microfoon of speaker ingebouwd in de portofoon en is enkel met een oortje te gebruiken, vandaar dat deze standaard wordt meegeleverd.

Pakketinhoud

De CLP446 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola CLP446 portofoon
Modelnummer(s) CLP0086BHNAA, CLP0086BHLAA, CLP0086BBNAA, CLP0086BBLAA
Accu Motorola standaard Li-ion 1130 mAh accu (HKNN4014)
Antenne Geintegreerde antenne
Lader Motorola einzelnes Schnellladegerät
Draagaccessoire Motorola holster met clip
Overige Motorola Oortelefoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer CLP446
Productnaam Motorola CLP446

Afmeting en gewicht

Afmeting 88 x 50 x 19 mm
Gewicht 68 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven