Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP1400

De Motorola DP1400 is een digitale portofoon met een zeer eenvoudige bediening en een zeer toegankelijke prijs en is daardoor erg populair. De portofoon zorgt dat u en uw collega’s efficiënt en betrouwbaar kunnen communiceren en de productiviteit hoog kunnen houden.

Door zijn eenvoudigheid en professionaliteit is de portofoon multi inzetbaar voor een scala aan professionele toepassingen. Zo beschikt de portofoon over een digitale en analoge ondersteuning, een accessoire connector, een ingebouwde scrambler en een robuuste behuizing voor optimale bescherming.

De Motorola DP1400 is een digitale DMR portofoon die standaard geleverd wordt in een UHF- of VHF-frequentieband, standaard accu, enkelvoudige lader en optioneel een handige riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP1400

De DP1400 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Digitaal en analoog

Standaard kan deze DP1400 portofoon communiceren middels de analoge en digitale radiotechniek. Dit maakt de portofoon zeer geschikt voor bedrijven die niet direct willen migreren naar de digitale techniek, maar wel de optie willen hebben om dit in de toekomst uit te kunnen voeren.

Robuuste behuizing

De DP1400 uit de MOTOTRBO serie van Motorola beschikt over een robuuste behuizing gemaakt van polycarbonaat. De portofoon heeft een gewicht van 406 gram wanneer u de standaard accu gebruikt. Het toestel is 13 centimeter lang waardoor hij gemakkelijk opgeborgen kan worden. Tevens kunt u over een riemclip beschikken zodat u de portofoon gemakkelijk aan uw broek of riem haakt.

Veiligheid en privacy aanwezig

Met de ingebouwde scrambler in de Motorola DP1400 digitaal DMR vervormt u de communicatie zodat ongewenste ontvangers deze niet kunnen verstaan. Verder kunt u de lone-worker functie integreren op de portofoon waarbij een gebruiker steeds een bevestiging moet afgeven met het oogpunt op veiligheid. Wanneer een gebruiker een tijd niks van zich laat horen gaat er een waarschuwingsmelding uit bij de andere gebruikers.

Hoofdtelefoonaansluiting

Met de DP1400 heeft u uiteraard de beschikking over een accessoire connector, ofwel hoofdtelefoonaansluiting. Wij hebben een groot assortiment aan oortjes, headset of speakermicrofoons zodat u uw communicatie discreet kunt voeren en de kwaliteit van de spraakcommunicatie verhoogt. In combinatie met een accessoire is de VOX-functionaliteit erg handig, de functie waarmee u handsfree kunt communiceren.

Eenvoudige bediening

Deze DP1400 digitale portofoon is standaard uitgerust met 16 kanalen, waarmee groepen of gebruikers kunnen worden opgeroepen. De portofoon is zeer gemakkelijk in gebruik, kies het gewenste kanaal en houd de PTT-toets in om te praten. Definieer de programmeerbare toetsen naar eigen wens, zo schakelt u snel de VOX-functionaliteit in wanneer u hem nodig bent. Ook kunt u het menu diverse informatie laten uitspreken via audio, zoals batterijniveau, huidig kanaal of het menu, zodat u uw ogen op de werkzaamheden kunt houden.

Batterijduur

De portofoon wordt geleverd met een standaard accu, die voldoende communicatie biedt voor een werkdag. Wanneer u de accu volledig hebt opgeladen, kan deze vervolgens circa 11 uur communiceren. Mocht u uiteraard opzoek zijn naar een krachtigere accu, dan hebben wij deze ook beschikbaar.

Bestand tegen spatwater en stof

Dit model is voorzien van de IP54 normering, waarmee hij bestand is tegen water en stof. De portofoon is beschermd tegen spatwater, dus regen valt hier ook onder. Verder is de portofoon stofdicht zodat er geen vuil kan binnendringen. De portofoon is dus prima te gebruiken in de buitenlucht.

Pakketinhoud van de Motorola DP1400

De DP1400 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP1400 portofoon
Modelnummer(s)MDH01JDC9JA2AN, MDH01JDC9JC2AN, MDH01JDC9JE2AN, MDH01JDC9JF2AN, MDH01QDC9JA2AN, MDH01QDC9JC2AN, MDH01QDC9JE2AN,
AccuMotorola standaard NiMH 1400 mAh accu
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard enkelvoudige lader (PMLN5192B)
Draag accessoireMotorola riemclip (HLN8255B)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP1400 van Motorola is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie in analoog of analoog/digitaal.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP1400

MerkMotorola
ArtikelnummerDP1400
ProductnaamMotorola DP1400
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting127.7 X 61.5 X 42.0 mm met standaard 1400 mAh NiMH batterij
Gewicht406 gram met standaard 1400 mAh NiMH acccu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.