motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP2400e

De Motorola DP2400e Enhanced is een digitale portofoon die vrij eenvoudig is, maar voorzien is van de laatste functionaliteiten conform de laatste technieken. De portofoon is zeer geschikt voor professioneel gebruik en biedt de gebruiker een snelle en betrouwbare communicatie. Verder biedt de portofoon een veiligheidsvoordeel met zich mee waardoor deze portofoon ideaal is tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo heeft het de lone-worker functionaliteit, een handige functie die de gebruiker een veilige werksituatie geeft. Verder heeft dit model een verbeterde batterijduur.

De Motorola DP2400e wordt standaard geleverd met een UHF- of VHF-antenne, standaard accu, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP2400e

De Motorola DP2400e is een professionele, digitale portofoon met een aantal handige functionaliteiten. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken weergegeven.

Digitale portofoon

Deze portofoon is een digitale portofoon die zowel digitaal als analoog te gebruiken is. Hierdoor kunt u met bestaande analoge portofoons communiceren of ervoor kiezen om over te gaan op de digitale modus. Met de dynamische mixed mode schakelt u automatisch naar digitaal of analoog als er communicatie binnenkomt. De portofoon heeft de beschikking tot 16 kanalen, hiermee kunt u de gebruikers eenvoudig in groepen indelen.

Uitstekende batterijduur

Met de DP2400e heeft u de beschikking over een portofoon die een uitstekende batterijduur geeft. Zo heeft het door de laatste technieken een batterijduur tot wel 28 uur bij normaal gebruik. Bij gebruik van deze portofoon kunt u moeiteloos een aantal dagen communiceren zonder deze op te laden.

IMPRES audio en batterij

Met dit model van Motorola heeft u de beschikking over de IMPRES OTA batterijmanagementtool, die u helpt het maximale uit de batterijen te halen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal geconditioneerde batterij. IMPRES zorgt dat uw batterijen altijd goed opgeladen worden en conditioneert deze om de maximale capaciteit te kunnen bieden. Met IMPRES-audio haalt u het beste resultaat uit de Motorola DP2400e enhanced, die ervoor zorgt dat het audioprofiel van de portofoon afgestemd is op uw accessoire.

Prima bestand tegen regen en vuil

De DP2400e van Motorola kan prima naar buiten, ook in de regen. De portofoon is namelijk voorzien van de IP67-classificering. Dit betekent dat de portofoon stofdicht is, en waterdicht is tot een onderdompeling van één meter diep voor 30 minuten lang. De portofoon heeft dus geen problemen in een regenachtige of stoffige omgeving.

Programmeer naar eigen wens

Om de portofoon te personaliseren en naar eigen wens in te richten is het mogelijk om eigen functies aan toetsen te kennen. Met programmeren kan aan een knop een bepaalde functie worden toegekend, middels programmeersoftware. Op deze portofoon zitten twee programmeerbare toetsen aan de zijkant van het apparaat.

Lone worker

De portofoon kan een automatisch alarmscenario activeren wanneer de gebruiker een bepaalde tijd niet reageert op een alert. Deze functie is dus vooral handig voor gebruikers die alleen aan het werk zijn. Deze functie kan gemakkelijk uitgeschakeld worden, wanneer deze functie geen toegevoegde waarde voor u heeft.

Pakketinhoud van de Motorola DP2400e

De DP2400e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP2400e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH02JDC9VA1AN, MDH02KDC9VA1AN, MDH02NDC9VA1AN, MDH02RDC9VA1AN
AccuMotorola standaard Li-Ion 1650mAh accu (PMNN4416BR)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP2400e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP2400e

MerkMotorola
SKUDP2400e
Product NameMotorola DP2400e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting122 x 56 x 39 mm met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gewicht350 gram met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 13 uur
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.