Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP3441e

De DP3441e Enhanced is een erg compacte portofoon van Motorola die te gebruiken is in verschillende netwerken. U kunt de portofoon gebruiken in de analoge en digitale communicatie, evenals trunking netwerken. De portofoon leidt tot een effectieve communicatie van u en uw team. Zo heeft de DP3441e Enhanced verschillende functionaliteiten die de veiligheid van de gebruiker waarborgen, zoals de lone worker functie en een speciale noodknop bovenop de portofoon. Verder is deze portofoon voorzien van Bluetooth, wifi en GPS-lokalisering.

De Motorola MOTOTRBO DP3441e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige lithium-ion-accu, VHF- of UHF-antenne, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP3441e

De Motorola DP3441e is een digitale portofoon die uitermate geschikt is voor professioneel gebruik. De portofoon beschikt verder over onderstaande kenmerken:

Compacte portofoon

De DP3441e is een compacte portofoon en weegt 254 gram. De portofoon is uitermate geschikt voor ieder team dat zoekt naar een gemakkelijke portofooncommunicatie, maar wel belang heeft bij functionaliteiten voor gemak en veiligheid. De DP3441e is leverbaar in UHF of VHF en biedt communicatie voor analoge en digitale netwerken.

Enhanced kwaliteit

Dit model van Motorola is voorzien van verschillende functionaliteiten die zijn verbeterd in kwaliteit (enhanced). Allereerst is er sprake van een enhanced audiokwaliteit, zodat u uw medegebruikers nog beter en luider kunt horen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot noise-cancelling. Verder heeft u met dit model 8% beter bereik ten opzichte van de vorige modellen.

Bluetooth, wifi en GPS

De DP3441e is een portofoon met Bluetooth, waardoor u andere bluetoothapparaten kunt aansluiten op de portofoon. Denk bijvoorbeeld aan draadloze communicatieaccessoires. Ook kunt u Bluetooth stations in een omgeving plaatsen, waardoor het mogelijk wordt om de actuele locatie van portofoongebruikers te zien. Ideaal als u in een groot team communiceert of wanneer u de gebruikersposities wilt monitoren. Daarnaast kunt u de portofoon via wifi integreren in uw IT-netwerken.

Mandown & lone worker

De portofoon is voorzien van de lone worker functionaliteit. Deze vereist na enige tijd een soort interactie van de portofoongebruiker. Is er geen activiteit, dan maakt de portofoon een hoorbaar geluid. Indien er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is, klinkt er een alarm voor andere teamleden. Met de man down functie ontvangt het team een melding wanneer de portofoon in een rare (graden)hoek ligt, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker op de grond ligt.

Batterijduur van twee werkdagen

Dankzij de verbeterde technologie is deze Motorola DP3441e gelanceerd met een verbeterde batterijduur. Het is hierdoor mogelijk om tot wel twee werkdagen (16 uur) te communiceren met één volledig opgeladen accu. Met de meegeleverde enkellader zet u hem eenvoudig aan de lader als de accu bijna leeg is.

Pakketinhoud van de Motorola DP3441e

De DP3441e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP3441e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH69JDC9RA1AN, MDH69RDC9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1700 mAh accu (PMNN4440AR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (PMLN5188B)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7559A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP3441e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF- of VHF-versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP3441e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP3441e
ProductnaamMotorola DP3441e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting100 x 56 x 30 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht254 gram met standaard 1700 mAh Li-ion batterij
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.