motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP3661e

De Motorola DP3661e Enhanced is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten waarmee het zich onderscheidt van de simpele varianten van Motorola. De portofoon heeft een compact ontwerp, maar zit verborgen met allerlei features. Zo heeft de DP3661e een kleuren LCD-display, geïntegreerde bluetooth, WiFi en een GPS voor de locatie van gebruikers. Het display is er zodat gebruikers gemakkelijk informatie kunnen aflezen en eenvoudig door het menu kunnen navigeren. Met ondersteuning voor trunking kunt u het bestaande netwerk opbouwen en laten groeien.

De Motorola MOTOTRBO DP3661e Enhanced is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige lithium-ion-accu, VHF- of UHF-antenne, enkelvoudige lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP3661e

De Motorola DP3661e is een digitale professionele portofoon die verkrijgbaar is in de UHF of VHF frequentieband. Hij beschikt verder over de onderstaande belangrijke eigenschappen.

Portofoon met display

De DP3661e Enhanced is een compacte digitale portofoon waarvoor een vergunning vereist is. Op de portofoon zit een display waarop u gemakkelijk informatie afleest en door het menu navigeert. U heeft de keuze uit 100 gesprekskanalen waarop u kunt communiceren. Er zit een navigeerknop onder het scherm en vier functietoetsen, die tevens ook programmeerbaar zijn.

Bluetooth & WiFi

De portofoon heeft een headsetaansluiting, waardoor u gemakkelijk een oortje of headset kunt aansluiten op uw portofoon. Tevens is dit model voorzien van Bluetooth 4.0 audio, zodat u bluetooth audioapparaten kunt koppelen, een oortje met snoer is dus niet meer nodig. Daarnaast is het mogelijk om de digitale portofoon te integreren in uw IT-netwerk via de WiFi verbinding.

Bestand tegen water

Deze portofoon is ideaal voor professionele gebruikers die opzoek zijn naar een effectieve communicatie. Het is uiteraard belangrijk dat de portofoon zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, zonder dat deze portofoon snel beschadigingen oploopt. Deze portofoon is voorzien van de IP68 normering, waarmee het bestand is tegen stof en volledig waterdicht is tot een onderdompeling van één meter voor 30 minuten lang.

Man down functionaliteit

De man down functie, is een optionele functie waarmee de portofoon de bewegingspatronen kan herkennen van een gebruiker. In de portofoon zit namelijk een meter die de positie en bewegingen meet. Het voordeel van deze functionaliteit is dat het een signaal kan afgeven aan andere gebruikers wanneer de portofoon een rare situatie herkent, dus als een persoon op de grond valt.

Communiceer tot wel 16 uur lang

De portofoon wordt geleverd met een lithium-ion accu van 1700 mAh. Met deze accu kunt u tot wel 16 uur communiceren wanneer deze volledig is opgeladen. Mocht de portofoon leeg zijn kunt u deze aan de enkelvoudige lader zetten. Tevens zijn er ook multiladers bij ons beschikbaar.

Indoor locatie tracking (GPS)

Met de GPS functie op deze portofoon is het mogelijk om gebruikers te lokaliseren, dit is te koppelen via de Bluetooth 4.0. Door binnen in een gebouw Bluetooth stations te plaatsen kan de portofoon koppelen met deze stations en is via een applicatie de live locatie te zien. Dit is ideaal als u op een afgebakend terrein communiceert met een groot team en het van belang is wat de positie van de portofoongebruikers zijn.

Pakketinhoud van de Motorola DP3661e

De DP3661e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP3661e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH69JDQ9RA1AN, MDH69RDQ9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1700 mAh accu (PMNN4440AR)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (PMLN5188B)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7559A)
OverigeKenwood accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP3661e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF of VHF versies.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP3661e

MerkMotorola
SKUDP3661e
Product NameMotorola DP3661e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting100 x 56 x 36 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht290 gram met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9016 uur
DisplayJa
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa, 4 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.