Motorola DP4400 verhuur

Met de Motorola DP4400 biedt SMELT een krachtige maar uiterst simpel te gebruiken digitale huur portofoon aan. De DP4400 is door Motorola ontwikkeld voor gebruik op zowel analoge als digitale netwerken en heeft de beschikking over een capaciteit van 32 gesprekskanalen en een oranje nood... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Omschrijving

Met de Motorola DP4400 biedt SMELT een krachtige maar uiterst simpel te gebruiken digitale huur portofoon aan. De DP4400 is door Motorola ontwikkeld voor gebruik op zowel analoge als digitale netwerken en heeft de beschikking over een capaciteit van 32 gesprekskanalen en een oranje noodknop boven op de portofoon voor alarmeringen. De portofoon is daarnaast uit te bereiden met diverse optioneel verkrijgbare accessoires, zoals c-haak oortjes, surveillance oortjes, headsets of een handmicrofoon met apart oortje maar ook reserve batterijen en draagtassen zijn extra bij te huren.

De DP4400 van Motorola is zowel robuust als elegant en dat maakt hem uitermate geschikt voor diverse omgevingen, zoals een hotel, vergadercomplex, stadion of evenement. De DP4400 wordt bij SMELT altijd geleverd inclusief verwisselbare IMPRES lithium-ion accu, antenne en riemclip. Naast portofoons zoals deze DP4400 kunt u bij SMELT terecht voor het huren van mobilofoons, basisposten, steunzenders (repeaters) en diverse ATEX-apparatuur. SMELT verhuurd al 20 jaar communicatieapparatuur en verzorgt indien gewenst het transport, de installatie en demontage van de gehuurde materialen. Huurt u tijdelijk portofoons bij welke mee dienen te draaien op uw eigen portofoonnetwerk, dan kunnen wij ook de programmatie voor u verzorgen.

Frequentie vergunning

Voor het gebruiken van de DP4400 is een vergunning voor radiocommunicatie frequenties nodig. De Frequenties voor radiocommunicatie in Nederland worden uitgegeven, beheert en gecontroleerd door de overheidsorganisatie het Agentschap Telecom. Het kan zijn dat u zelf beschikt over een zend en ontvangst vergunning voor radiocommunicatie en de portofoons hier tijdelijk op afgesteld wil hebben. Wanneer u niet zelf over radiofrequenties beschikt kunt u gebruik maken van onze verhuur frequenties. Voor vragen over verhuur frequenties, eigen frequenties of over ons verhuur assortiment kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Huur-DP4400
Productnaam Motorola DP4400 verhuur

Afmeting en gewicht

Afmeting 130.3 x 55.2 x 34.3 mm inclusief standaard IMPRES accu
Gewicht 303 gram inclusief standaard IMPRES accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola standaard Lithium-ion 1650 mAh IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP57
MIL-STD MIL-STD 810CDEFG

Pakketinhoud

De Huur-DP4400 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola DP4400 portofoon
Accu 1650 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven