Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4401e

De Motorola DP4401e Enhanced is een digitale portofoon die ideaal is voor professioneel gebruik. De portofoon heeft een vrij eenvoudig design en bevat een aantal handige functionaliteiten. Bent u op zoek naar een betrouwbaar communicatiemiddel, waarbij gemak belangrijk is? Dan is deze portofoon zeer geschikt.

De portofoon heeft een eenvoudige bediening met drie programmeerbare knoppen. Verder is er een speciale noodknop aanwezig voor de veiligheid van u en uw medegebruikers.

De Enhanced Motorola DP4401e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige Li-ion accu, antenne, enkelvoudige lader en riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4401e

Digitale portofoon

De Motorola DP4401e Enhanced is een digitale portofoon die voorzien is van de laatste technologie en wordt daarom ook wel een enhanced portofoon genoemd. Zo zijn de batterijduur en audiokwaliteit aanzienlijk verbeterd en heeft u de beschikking tot een nog groter bereik. De portofoon heeft de keuze uit 32 gesprekskanalen en weegt 290 gram. Van dit model is er ook een ATEX-versie beschikbaar, geschikt is voor explosie- en brandgevaarlijke omgevingen.

Waterdicht

De portofoon is voorzien van de welbekende IP68-normering. Hiermee is de portofoon beschermd tegen vuil en stof. De normering staat voor stofdichtheid en waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten bij één meter diepte. De portofoon is dus erg geschikt voor buitengebruik en kan moeiteloos tegen regen.

Veiligheid is geïntegreerd

De portofoon is ideaal voor de waarborging van de veiligheid van u en uw team. Dit model van Motorola is namelijk voorzien van de man-down functie. Hiermee wordt automatisch een melding afgegeven als de portofoon zich bevindt in een rare gradenhoek of positie. Mocht een gebruiker vallen, dan ontvangen anderen in het netwerk tijdig een melding zodat er snel kan worden geschakeld. En via de speciale noodknop op de portofoon kunt u snel een calamiteit melden.

Beschikking tot Bluetooth en wifi

Met de laatste technologie is deze portofoon een modern apparaat voorzien van Bluetooth en wifi. Met Bluetooth is het mogelijk om een draadloze audioaccessoire te koppelen, zoals een oortje of headset. Uiteraard zit er ook een normale headsetaansluiting, voor een headset met draad. Door middel van wifi kunt u de portofoon integreren in uw netwerk. Hierdoor is het mogelijk om via wifi de portofoons te beheren en updates te laten uitvoeren.

GPS lokalisering

Op de portofoon zit een GPS-functie, waarmee de locatie van elke portofoongebruiker kan worden gedeeld. Door het monitoren van de locatie kunnen gebruikers worden aangestuurd. Deze functie is ideaal voor situaties waarbij de locatie van werknemers bijdraagt aan de kwaliteit van de werkzaamheden.

Uitstekende batterij

Met de Enhanced DP4401e kunt u eindeloos communiceren. Bij de standaardlevering ontvangt u een krachtige accu, waarmee u dankzij de laatste IMPRES-technologie tot wel 29 uur kunt communiceren. De portofoon hoeft dus niet dagelijks te worden opgeladen en is daarmee erg geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een portofoon met een lange gebruiksduur.

Pakketinhoud van de Motorola DP4401e

De DP4401e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP4401e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDC9RA1AN , MDH56KDC9RA1AN, MDH56NDC9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4401e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF- of VHF-versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4401e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP4401e
ProductnaamMotorola DP4401e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting130 x 55 x 34 mm met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Gewicht290 gram met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.