motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4401e

De Motorola DP4401e Enhanced is een digitale portofoon die ideaal is voor professioneel gebruik. De portofoon heeft een vrij eenvoudig design en heeft een aantal handige functionaliteiten. De portofoon is dan ook geschikt voor iedereen die opzoek is naar een communicatiemiddel voor op de werkvloer waarbij gemak en betrouwbaarheid van de communicatie belangrijk is.

De portofoon heeft een eenvoudige bediening met 3 knoppen, die ook te programmeren zijn. Verder is er een speciale noodknop aanwezig voor de veiligheid van u en uw medegebruikers.

De Enhanced Motorola DP4401e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige li-ion accu, antenne, enkelvoudige lader en riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4401e

Digitale portofoon

De Motorola DP4401e Enhanced is een digitale portofoon die voorzien is van de laatste technologie en wordt daarom ook wel een enhanced portofoon genoemd. De batterijduur is verbeterd, u heeft de beschikking tot een nog groter bereik, en de audiokwaliteit is aanzienlijk verbetert. De portofoon heeft de keuze uit 32 gesprekskanalen en weegt 290 gram. Van dit model is er ook een ATEX-versie beschikbaar, geschikt is voor explosief- en brandgevaarlijke omgevingen.

Waterdicht

De portofoon is voorzien van de welbekende IP68 normering. Hiermee is de portofoon beschermt tegen vuil en stof. De normering staat voor stofdichtheid en waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten bij één meter diepte. De portofoon is dus erg geschikt voor buitengebruik en kan moeiteloos tegen regen.

Veiligheid is geïntegreerd

De portofoon is ideaal voor de waarborging van de veiligheid van u en uw team. Dit model van Motorola is namelijk voorzien van de man-down functie. Hiermee wordt automatisch een melding afgegeven als de portofoon zich in een rare gradenhoek of positie bevindt. Mocht een gebruiker dus vallen, ontvangen de anderen tijdig een melding zodat er snel geschakeld kan worden. Verder is er een speciale noodknop op de portofoon zodat u snel een calamiteit kunt melden.

Beschikking tot Bluetooth en Wi-Fi

Met de laatste technologie is deze portofoon een modern apparaat waar Bluetooth en Wi-Fi op zit. Met Bluetooth is het mogelijk om een draadloos audioaccessoire te koppelen, zoals een oortje of headset. Uiteraard zit er ook een normale headsetaansluiting, zodat u ook een headset met draad kunt gebruiken. Met de Wi-Fi mogelijkheid kunt u de portofoon integreren in uw netwerk. Hierdoor is het mogelijk om via Wi-Fi de portofoons te beheren en updates te laten uitvoeren.

GPS lokalisering

Op de portofoon zit een GPS functie, waarmee de locatie van elke portofoongebruiker gedeeld kan worden en zo de gebruikers aangestuurd kunnen worden door het monitoren van de locatie. Deze functie is vooral ideaal voor werkzaamheden waarbij de locatie van werknemers bijdraagt aan de kwaliteit van de werkzaamheden.

Uitstekende batterij

Met de Enhanced DP4401e kunt u eindeloos communiceren. Bij de standaardlevering ontvangt u een krachtige accu waarmee u dankzij de laatste IMPRES-technologie tot wel 29 uur kunt communiceren wanneer deze accu volledig is opgeladen. Deze portofoon is dan ook erg geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een portofoon met een lange gebruiksduur, die dus niet elke dag opgeladen hoeft te worden.

Pakketinhoud van de Motorola DP4401e

De DP4401e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP4401e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDC9RA1AN , MDH56KDC9RA1AN, MDH56NDC9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-Ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4401e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4401e

MerkMotorola
SKUDP4401e
Product NameMotorola DP4401e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting130 x 55 x 34 mm met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Gewicht290 gram met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 29 uur
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, Versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.