Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4601e

De Motorola DP4601e Enhanced is een digitale portofoon voor professioneel gebruik met verbeterde functionaliteiten aan de hand van de laatste technologieën. Met de laatste DMR-technologie van Motorola beschikt u over een veilige directe communicatielijn met uw medewerkers om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De Enhanced versie is voorzien van een display, waarop u gemakkelijk informatie kunt aflezen en snel kunt navigeren. Verder heeft de portofoon Bluetooth en wifi en middels GPS kunnen portofoongebruikers van dit model worden gelokaliseerd.

De Motorola DP4601e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige IMPRES Lithium-ion accu, VHF- of UHF-antenne, enkelvoudige IMPRES lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4601e

De Enhanced DP4601e van Motorola is een professionele portofoon die zich onderscheidt door vernieuwde functies. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke eigenschappen:

Wifi en GPS

Wanneer u de DP4601e neemt, heeft u de mogelijkheid om de portofoon te integreren in uw IT-netwerk via wifi. Daarnaast heeft deze portofoon een GPS-functie, waarmee u portofoongebruikers realtime kunt lokaliseren en dus de positie kunt monitoren. Dit kan erg handig zijn wanneer de positie van gebruikers belangrijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ook in geval van nood is het een handig hulpmiddel.

Fijne bediening

De Motorola DP4601e heeft een LCD-display waarop u gemakkelijk al uw benodigde informatie kunt bekijken. Om gemakkelijk door het menu te navigeren bevindt zich onder het display een navigeertoets en zijn er vier programmeerbare functietoetsen, die geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht. U heeft de keuze uit 1000 gesprekskanalen om te communiceren. Verder zit er een speciale noodknop op de portofoon.

Verbeterde audiokwaliteit en bereik

De DP4601e heeft verschillende Enhanced functionaliteiten. Dit zijn functionaliteiten die verbeterd zijn aan de hand van de laatste technieken en technologie. Dit model heeft een verbeterde audiokwaliteit, waardoor u uw medeportofoongebruikers nog luider en duidelijker kunt horen dankzij de MOTOTRBO noise cancellation. Verder heeft u met de DP4601e een nog groter bereik en daarmee een groter spanningsveld, tot wel 8% meer dan voorgaande generatie.

Audioaansluiting

Met de audioaansluiting op deze portofoon kunt u gemakkelijk een accessoire aansluiten, zoals een oortje, headset of speakermicrofoon. Draadloze audioaccessoires kunt u koppelen middels Bluetooth 4.0.

Erg lange gebruiksduur

Voor een portofoon is het handig als deze langer dan één werkdag mee kan gaan. De DP4601e Enhanced heeft een langere accuduur dankzij de verbeterde technologie, waardoor hij tot wel 29 uur mee kan op een volle accu.

Waterdicht

Met de IP-normering is te bepalen in welke mate een portofoon waterdicht is. Deze portofoon heeft de IP68-normering en is daarmee geheel stofdicht en waterdicht tot een onderdompeling van 30 minuten bij één meter diepte. Deze portofoon kan dus prima mee naar buiten en ook regen is voor dit apparaat geen probleem.

Pakketinhoud van de Motorola DP4601e

De DP4601e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP4601e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDQ9RA1AN, MDH56RDQ9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4601e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF- of VHF-versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4601e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP4601e
ProductnaamMotorola DP4601e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting130 x 55 x 36 mm met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Gewicht315 gram met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Display typeJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 5 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.