Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4800e

De Motorola DP4800e Enhanced is een digitale portofoon met een aantal functionaliteiten die verbeterd zijn aan de hand van de laatste technologie. Dit model wordt daarom ook wel een ‘Enhanced portofoon’ genoemd. De portofoon beschikt over een aantal handige functionaliteiten dat bijdraagt aan de diversiteit en het gemak van portofooncommunicatie. Hij is namelijk voorzien van GPS-lokalisering om zo de livelocatie van alle portofoongebruikers in één oogopslag te zien en te monitoren. Daarnaast kan deze portofoon worden gekoppeld met wifi en heeft het een Bluetooth koppeling voor het verbinden met draadloze externe apparaten.

De Motorola DP4800e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige Lithium-ion accu, VHF- of UHF-antenne, enkelvoudige IMPRES lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4800e

De DP4800e is een digitale portofoon van Motorola die een portofoongebruiker voorziet van vele handige functionaliteiten. Hieronder volgen de belangrijkste eigenschappen van de portofoon:

Digitale portofoon

Deze portofoon van Motorola heeft de beschikking tot maar liefst 1000 kanalen waarop u en uw team kunnen communiceren. De DP4800e is ook leverbaar in een ATEX-model, die bedoeld is voor gebruikers die werken in een explosie- of brandgevaarlijke omgeving.

Fijne bediening

Allereerst heeft deze portofoon verschillende knoppen, zodat het navigeren erg makkelijk en snel gaat. Onder het scherm zitten een navigeerknop en vier programmeerbare functietoetsen. Verder heeft de portofoon een toetsenbord om gemakkelijk berichten en kanalen in te typen. Op het display leest u eenvoudig alle benodigde informatie af, zoals de batterijstatus, signaalsterkte en eventuele koppelingen.

Enhanced: een vooruitgang in techniek

Dit Enhanced model van Motorola heeft een aantal vooruitgangen geboekt ten opzichte van andere voorgaande modellen. Zo is het bereik verbeterd en is het communicatieveld tussen u en uw team groter, wat binnen bepaalde afstanden zorgt voor een verhoogde kwaliteit van de communicatie. Verder is ook de audiokwaliteit verbeterd; de speaker verschaft binnenkomende communicatie nog luider en duidelijker dan eerst.

29 uur lang communiceren

Deze portofoon kan moeiteloos een aantal werkdagen mee zonder deze op te hoeven laden. Wanneer de batterij volledig is opgeladen kan dit model tot wel 29 uur lang communiceren. Als hij bijna leeg is, zet u hem eenvoudig aan de enkelvoudige lader die wordt meegeleverd.

Wifi, Bluetooth en GPS

Met de GPS kunt u eenvoudig in één oogopslag andere portofoongebruikers lokaliseren. Ideaal in geval van nood of als de positie van elke portofoongebruiker belangrijk is voor de voortgang van werkzaamheden. Via Bluetooth sluit u eenvoudig een draadloos audioapparaat aan, zoals een oortje of headset. Ook is er de mogelijkheid om de portofoon te integreren in uw IT-netwerk door middel van wifi.

Man down & lone worker

Om de veiligheid van portofoongebruikers te waarborgen, beschikt de portofoon over de functies man down en lone worker. Deze functies sturen automatisch een noodsignaal uit als een portofoongebruiker valt of ineens niet meer bereikbaar is.

Pakketinhoud van de Motorola DP4800e

De DP4800e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola DP4800e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDN9VA1AN, MDH56RDN9VA1AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4800e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in een UHF- of VHF-versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4800e

MerkMotorola
ArtikelnummerDP4800e
ProductnaamMotorola DP4800e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting130.3 x 55.2 x 41.1 mm met standaard 1400 mAH NiMH batterij
Gewicht365.5 gram met standaard 1400 mAH NiMH acccu
Display typeJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 5 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP57

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.