motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola DP4801e

De Motorola DP4801e Enhanced is een digitale portofoon met de nieuwe enhanced functionaliteiten, ofwel verbeterde functionaliteiten. Met de laatste technologie beschikt deze portofoon over een verbeterde beveiliging van de communicatielijn en is dit model volgepakt met allerlei functionaliteiten voor meer gemak en daarmee een diversiteit aan mogelijkheden. Zo is het mogelijk om GPS lokalisering in te stellen op de portofoons, en dus de livelocatie van iedere gebruiker te monitoren en kan de portofoon gekoppeld worden met een Wi-Fi netwerk. Daarnaast heeft de portofoon een Bluetooth koppeling voor bijvoorbeeld het koppelen met draadloze audioapparaten.

De Motorola MOTOTRBO DP4801e is verkrijgbaar in VHF- en UHF-frequentiebanden en wordt standaard geleverd met een krachtige lithium ion accu, VHF of UHF antenne, enkelvoudige IMPRES lader en een riemclip.

Omschrijving van de Motorola DP4801e

De DP4801e is een enhanced versie van Motorola en biedt professionele communicatie voor u en uw team. De portofoon beschikt daarnaast over onderstaande kenmerken.

Digitale DMR portofoon

De digitale portofoon van Motorola is uitgerust met 1000 kanalen waarop gecommuniceerd kan worden. De portofoon is verkrijgbaar in een UHF- of VHF frequentieband. Tevens is dit model ook leverbaar in een ATEX uitvoering, deze is speciaal voor explosief- en brandgevaarlijke omgevingen.

Display

Met de DP4801e heeft u een portofoon voorzien van een kleurendisplay, waarop 5 regels aan informatie getoond kan worden. Op het display leest u gemakkelijk informatie af en is het navigeren door het menu erg eenvoudig. Op het display wordt de batterijstatus, eventuele koppelingen en de signaalsterkte weergegeven. Onder het display bevinden zich 4 functietoetsen die programmeerbaar zijn, een navigeerknop, en een erg handig toetsenbord.

Enhanced versie

Deze portofoon beschikt over de nieuwste technologieën en is daardoor voorzien van functionaliteiten met een verhoogde kwaliteit. Zo is de audiokwaliteit verbeterd en kunt u uw medegebruikers nog beter en luider horen. Ook heeft dit model een groter bereik, zodat het communicatieveld van u en uw team nog groter is.

Ongelofelijke goede batterij

Dit model beschikt over een erg goede batterij, waarmee hij onderscheidend is ten opzichte van de andere vele portofoons. De portofoon kan namelijk wel een aantal dagen mee zonder hem op te hoeven laden. Met een batterijduur tot wel 29 uur heeft u niet elke dag het probleem dat hij opgeladen moet worden. Mocht hij leeg zijn, dan zet u hem eenvoudig op de enkelvoudige lader.

Mandown en lone worker

Met de man down functie ontvangt het team een melding wanneer de portofoon in een rare (graden)hoek ligt, dit gebeurt dus als bijvoorbeeld een gebruiker op de grond ligt. Lone worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op lone worker reageert.

Wi-Fi, Bluetooth en GPS

Met de Bluetooth mogelijkheid kunt u bluetooth apparaten aansluiten op uw portofoon, bijvoorbeeld een draadloos oortje of headset. Met de Wi-Fi mogelijkheid kunt u de portofoon integreren in uw IT-netwerk. Met de GPS kunt u uw werknemers lokaliseren, zodat u in geval van een noodsituatie uw medewerkers gericht kunt aansturen.

Pakketinhoud van de Motorola DP4801e

De DP4801e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola DP4801e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH56JDN9RA1AN, MDH56KDN9RA1AN, MDH56NDN9RA1AN, MDH56RDN9RA1AN
AccuMotorola standaard Li-Ion 1650mAh accu (PMNN4406BR)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (WPLN4255B)
Draag accessoireMotorola riemclip (PMLN4651A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De DP4801e Enhanced van Motorola is verkrijgbaar in UHF of VHF versie.

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola DP4801e

MerkMotorola
SKUDP4801e
Product NameMotorola DP4801e
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting130 x 55 x 36 mm met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Gewicht315 gram met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 29 uur
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, Versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 5 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.