Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola Evolve LTE

De Motorola Evolve LTE portofoon beschikt over meer manieren om verbinding te maken met uw bedrijf, dankzij de snel groeiende keuze aan datanetwerken. Daarmee springt het in op de behoefte om uw vloot aan communicatieapparaten en teams up-to-date te houden voor de toekomst. Ondanks het snel evoluerende communicatielandschap en uw voortdurend veranderende communicatiebehoeften. De Motorola Evolve LTE portofoon is speciaal ontwikkeld voor zakelijke en bedrijfskritische gebruikers.

De Evolve LTE van Motorola is uiterst robuust en combineert intuïtieve gebruikerservaring, een open platformarchitectuur en de betrouwbaarheid van kritische push-to-talk communicatie. Met de Evolve LTE van Motorola beschikken uw teams over de allernieuwste technologie en zijn ze in staat om naadloos te communiceren over verschillende netwerken en locaties. Ook voegt u gemakkelijk andere bedrijfsprocessen samen tot vereenvoudigde workflows. De mogelijkheden waarmee medewerkers optimaal kunnen presteren, zijn altijd beschikbaar dankzij de verschillende netwerkopties en app uitbreidingen.

Omschrijving van de Motorola Evolve LTE

De Motorola Evolve is een robuust apparaat. Ontworpen om uw team onmiddellijk toegang te geven tot de gegevens en intelligentie die uw organisatie binnenkomen en verlaten plus hen te helpen om direct geïnformeerde beslissingen te nemen.

Verbindingsmogelijkheden

De Evolve LTE portofoon van Motorola beschikt over verschillende verbindingsmogelijkheden voor een optimaal bereik en beschikbaarheid. Daarnaast is deze smart portofoon in staat te communiceren over zowel een 3G, 4G LTE en wifi netwerk. Hierdoor beschikt de gebruiker over talloze verbindingsmogelijkheden om beschikbaarheid van netwerk te garanderen en over push-to-talk, waarmee de gebruiker eenvoudig direct kan communiceren vanuit verschillende locaties.

Open platformarchitectuur met Android apps

Evolve is gebouwd met de vertrouwde gebruikerservaring van het Android besturingssysteem. Dit is eenvoudig aan te passen aan uw bestaande systemen en zorgt voor een naadloze overgang voor iedereen die een Android smartphone of tablet heeft gebruikt. Het open app platform stelt gebruikers in staat om elke app uit de Google Play Store te installeren en te gebruiken. Denk daarbij aan G-suite apps, zoals Gmail en Google Maps, alsmede apps, zoals Slack, Microsoft Teams of uw eigen ontwikkelde Android app. Daarnaast is het Motorola Evolve LTE toestel geschikt gemaakt voor de Android Enterprise functionaliteit, zodat u het toestel eenvoudig kunt configureren middels beheersystemen voor mobiele apparaten binnen uw organisatie.

Intuïtieve gebruikerservaring en volledige multimedia-mogelijkheden

Motorola heeft met de Evolve LTE een combinatie weten te leggen tussen het touchscreen-interface van een smartphone en de fysieke knoppen en bedieningselementen van een traditionele portofoon. Daarmee beschikt uw team over snelle, gemakkelijke en directe push-to-talk communicatie. Het 5 inch touchscreen van de Motorola Evolve LTE stelt zijn gebruikers in staat overal en altijd video's, afbeeldingen en overige multimedia te bekijken. Met de camera's aan de voor- en achterzijde van de Evolve LTE kunt u eenvoudig foto's en video’s vastleggen en verzenden.

Missiekritische communicatie

Deze smart portofoon is ontworpen voor gebruik in ruige omgevingen. De Evolve van Motorola voldoet aan MIL-STD-810 standaard voor vallen en schokken en is daarnaast IP68-gecertificeerd voor bescherming tegen stof en water. De hoge IP68-certificering geeft aan dat de Evolve zal blijven werken, zelfs na twee uur ondergedompeld te zijn geweest op een diepte van tot twee meter.

Superieure audiokwaliteit en accessoires

De Evolve van Motorola beschikt over superieure audiokwaliteit. Het toestel is namelijk uitgerust met maar liefst drie microfoons, die zorgen voor ruisonderdrukking en echo-onderdrukking. Zo blijft u ook in omgevingen met veel lawaai goed verstaanbaar. Daarnaast heeft Motorola voor het Evolve LTE toestel een reeks aan accessoires ontwikkeld, zoals oortjes, accu's, opladers en draagholsters.

Pakketinhoud van de Motorola Evolve LTE

De Evolve LTE van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola Evolve LTE
AccuMotorola Standaard Li-ion 2900 mAh accu (BT00592A01)
AntenneGeïntegreerde antenne
LaderMotorola standaard MICRO USB adapter (PS000150A12)
Draag accessoireMotorola riemclip (NTN8266)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Stel de Evolve LTE samen

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Algemene specificaties van de Motorola Evolve LTE

Afmeting en gewicht

Afmeting154 x 78 x 17 mm met standaard Lithium-ion accu
Gewicht350 gram met standaard Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Battery TypeLithium-ion 2900 mAh
Batterij verwijderbaarYes
Batterij Stand-by tijd *12 uur met standaard accu

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidsprekerYes
Externe aansluitingYes

Display & Toetsen eigenschappen

Display typeJa, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichtingYes
ToetsenbordJa, On-screen keyboard
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Geschikt voor handschoenenYes

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 5.0
Geïntegreerde GPSJa

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek4G/LTE, WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normeringIP68
MIL-STD810

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Support & Downloads

Brochure

  • Motorola brochure Evolve LTE

    Datasheet

  • Motorola datasheet Evolve LTE

    Alternatieven