Motorola GP320

De Motorola GP320 is een analoge portofoon met een aantal belangrijke functionaliteiten waarmee het een uitstekend apparaat is voor professioneel gebruik tijdens het uitoefenen van werkzaamheden. De portofoon is geschikt voor één op één alsmede één op groepscommunicatie hetzij in een... Lees meer
Voor de Motorola GP320 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola GP320 is een analoge portofoon met een aantal belangrijke functionaliteiten waarmee het een uitstekend apparaat is voor professioneel gebruik tijdens het uitoefenen van werkzaamheden. De portofoon is geschikt voor één op één alsmede één op groepscommunicatie hetzij in een netwerk of standalone tussen portofoons. Daarnaast is de GP320 van Motorola uitgerust met de lone-worker functionaliteit waarbij werknemers extra beschermd zijn tijdens werkzaamheden welke ze zelfstandig in het veld uitvoeren. De portofoon heeft een robuuste behuizing met een aluminium binnenwerk en bevat verder algemene analoge functionaliteiten zoals een scanfunctie, programmeerbare knoppen en 16 gesprekskanalen. De GP320 van Motorola was leverbaar in een UHF of VHF uitvoering en werd standaard geleverd met een standaard accu, enkelvoudige lader, VHF- of UHF-antenne en een riemclip.

Pakketinhoud

De GP320 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola GP320 portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola GP320 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GP320
Productnaam Motorola GP320

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat