motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP340 Ex ATEX

De Motorola GP340Ex professionele explosieveilige ATEX portofoon heeft een robuuste behuizing en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen in de petrochemische sector. De GP340Ex portofoon van Motorola is gecertificeerd voor gebruik in zone 1 ATEX-ruimtes en draagt de ATEX-classificeringscode voor gas: II 2 G EEx ib IIC T4 en voor stof: II 2D Ex tD A21 IP6x ib D21 T110°C. De portofoon werkt op de analoge frequenties in VHF-band van 136 tot en met 174 MHz en in UHF van 403 tot en met 470 MHz. De portofoon is verpakt met handige functionaliteiten zoals lone worker, 5-tone, scannen, ruisonderdrukker en VOX, zodat u de portofoon handsfree kunt gebruiken.

De Motorola GP340Ex ATEX portofoon is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie en werd standaard geleverd met de NNTN5510 lithium-ion 1650 mAh accupack, antenne, riemclip, stofkap en handleiding.

Opvolger Motorola GP340 Ex ATEX

De Motorola GP340 Ex ATEX is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Motorola GP340 Ex ATEX accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Motorola GP340 Ex ATEX

Inzetbaar voor professioneel gebruik in de petrochemische industrie

De portofoon van Motorola is een zeer degelijke portofoon met een sterke aluminium gegoten behuizing waardoor hij een stoot of een val kan weerstaan en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de petrochemische industrie. De communicatie verloopt via één van de 16 beschikbare analoge kanalen en kan via een netwerk uitgezonden worden maar ook direct naar andere portofoongebruikers verzonden worden. Ook tijdens werkzaamheden is het handig om snel te kunnen schakelen, al helemaal in geval van nood. Op de portofoon zit daarom een speciale noodknop waarmee u snel een alarm kunt uitsturen naar andere gebruikers om ze te informeren over de calamiteit.

Lithium-ion gecertificeerde ATEX accu

Standaard bij de levering zit een krachtige lithium-ion ATEX accu die zich eenvoudig aan de portofoon laat bevestigen en vergrendeld kan worden zodat deze niet losschiet wanneer de portofoon op de grond valt. De ATEX GP340Ex portofoon van Motorola heeft met de accu een totaal gewicht van 350 gram. De GP340Ex levert in combinatie met de meegeleverde ATEX accu een batterijduur van ongeveer 11 uur, wanneer deze volledig opgeladen is.

Audioaccessoire aansluiting

Met de headsetaansluiting heeft u de mogelijkheid om ATEX gecertificeerde accessoires zoals een oortje, headset of een andere speakermicrofoon aan te sluiten. U heeft ruime keuze uit verschillende ATEX gecertificeerde audioaccessoires welke SMELT u kan leveren van origineel Motorola tot aan goedgekeurde ATEX accessoires van andere fabrikanten zoals Otto, Savox en Peltor. Met een audioaccessoire kunt u de communicatie niet alleen discreter laten verlopen maar houd u tevens uw handen vrij tijdens de werkzaamheden.

IP64-normering

Deze portofoon is voorzien van de IP64-normering, waarmee hij bestand is tegen water en stof. Ideaal voor buitengebruik of in vochtige en stoffige ruimtes, zodat u niet bang hoeft te zijn voor schade.

ATEX-versie

Dit model betreft een ATEX-versie, die als functie heeft dat de portofoon inzetbaar is in explosief- en brandgevaarlijke omgevingen. Voor deze omgevingen is het namelijk van belang dat er speciale apparatuur aanwezig is de Motorola GP340Ex is gecertificeerd voor gebruik in zone 1 ATEX-ruimtes en draagt de ATEX-classificeringscode voor gas: II 2 G EEx ib IIC T4 en voor stof: II 2D Ex tD A21 IP6x ib D21 T110°C.

Pakketinhoud van de Motorola GP340 Ex ATEX

De GP340Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola GP340 Ex ATEX portofoon
AccuMotorola standaard accu (verschillende opties)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola enkelvoudige lader
Draag accessoireMotorola riemclip
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Algemene specificaties van de Motorola GP340 Ex ATEX

MerkMotorola
SKUGP340Ex
Product NameMotorola GP340 Ex ATEX
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting148 x 60 x 39 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht562 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9011 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP64

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.