Motorola GP680 Ex ATEX

De Motorola GP680Ex ATEX is een analoge explosieveilige portofoon die uitermate geschikt is voor professioneel gebruik waar ATEX apparatuur een vereiste is. De portofoon heeft een erg handig toetsenbord en een display, waarmee de bediening erg gebruiksvriendelijk is en navigeren door de me... Lees meer
Voor de Motorola GP680Ex portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola GP680Ex ATEX is een analoge explosieveilige portofoon die uitermate geschikt is voor professioneel gebruik waar ATEX apparatuur een vereiste is. De portofoon heeft een erg handig toetsenbord en een display, waarmee de bediening erg gebruiksvriendelijk is en navigeren door de menuopties makkelijker maakt. Dit model beschikt verder over een uitstekende audiokwaliteit, ruisonderdrukking en noodknop om direct een alarm uit te sturen in het geval van een calamiteit. Van dit model is er ook een non ATEX versie, deze heeft de naam GP680.

Analoge ATEX portofoon

De portofoon communiceert middels het analoge netwerk. Via het portofoonnetwerk heeft u tot 16 gesprekskanalen waaruit u kunt kiezen. Bij een zuinig gebruik kan de portofoon tot wel 14 uur mee met de standaard meegeleverde ATEX accu.

Toetsenbord

Onder het scherm bevindt zich een zeer handig toetsenbord zodat u gemakkelijk door het menu navigeert en een kanaal kiest. De toetsen zijn eenvoudig in gebruik en zijn voor iedereen begrijpbaar. Boven het toetsenbord bevinden zich zes functietoetsen, die de navigatie van de portofoon regelen.

LCD-display

Op de portofoon zit een handig display waarop u gemakkelijk informatie afleest, zoals de batterijstatus en het huidige kanaal. Ook ziet u snel wanneer de batterij bijna leeg is en u deze dus tijdig aan de meegeleverde tafellader kunt zetten.

Noodknop

De ATEX portofoon biedt een veilige communicatie voor u en uw collega’s. Daarnaast biedt hij buiten de communicatie ook een veilige werkomgeving. U kunt namelijk eenvoudig een noodsignaal verspreiden via de noodknop die op de portofoon bevestigd zit. Zo is iedereen snel op de hoogte en kan er direct ingegrepen.

ATEX-certificering

Voor sommige omgevingen of zones is het van belang dat er gewerkt wordt met speciaal apparatuur, gezien het feit dat de omgeving brand- of explosiefgevaarlijk kan zijn. Hiervoor is er een ATEX-certificering, waarmee dit communicatiemiddel ingezet kan worden in deze omgevingen. De Motorola GP680Ex heeft een ATEX-certificaat en is geschikt voor gebruik in zone 1.

Pakketinhoud

De GP680Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola GP680 Ex ATEX portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola GP680Ex specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GP680Ex
Productnaam Motorola GP680 Ex ATEX

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 3 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP64

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.