Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MOTOTRBO ION

De Motorola MOTOTRBO ION smart portofoon is het eerste business-ready communicatieapparaat met breedband datamogelijkheden en all-on voice. Deze smart portofoon heeft de uiterlijke kenmerken van een smartphone. Zo is hij in staat verbindingen te maken met verschillende netwerken zoals 4G LTE en wifi. Daarnaast beschikt het apparaat over de mogelijkheid om te communiceren via het digitale MOTOTRBO portofoon netwerk.

Het model is uiterst krachtig ontworpen door het gebruik van sterke materialen aan de binnen- en buitenkant. En ook het robuuste touchscreen zorgt voor een hoge impactbestendigheid. Het 4 inch kleurentouchscreen is gemaakt van het bekende Gorilla Glass, dat wordt gebruikt in de meeste high-end smartphones. Daarnaast werkt het touchscreen met handschoenen tot een dikte van 4 millimeter. Met dit model blijven uw teams gemakkelijk met elkaar verbonden via verschillende netwerken en apparaten. Ook voegt u eenvoudig andere bedrijfsprocessen samen tot vereenvoudigde workflows. De mogelijkheden waarmee medewerkers optimaal kunnen presteren, zijn altijd beschikbaar dankzij de verschillende netwerkopties en app uitbreidingen.

Omschrijving van de Motorola MOTOTRBO ION

De Motorola MOTOTRBO ION smart portofoon combineert het gemak en de veelzijdigheid van een smartphone met de betrouwbaarheid van MOTOTRBO.

Verbindingsmogelijkheden

De ION MOTOTRBO smart portofoon van Motorola beschikt over verschillende verbindingsmogelijkheden voor een optimale bereik en beschikbaarheid. De ION smart portofoon is in staat te communiceren over zowel 4G LTE en wifi, alsmede het betrouwbare digitale missiekritische MOTOTRBO portofoon netwerk. Hierdoor beschikt de gebruiker over talloze verbindingsmogelijkheden om beschikbaarheid van netwerk te garanderen en over Push-To-Talk, waarmee de gebruiker eenvoudig direct kan communiceren.

Mogelijkheid tot het gebruiken van Android apps

In tegenstelling tot traditionele portofoons die hedendaags verkrijgbaar zijn, biedt dit toestel de mogelijkheid om apps te downloaden via het Android platform. Hierdoor is het toestel een compleet full multimedia apparaat met een open app ecosysteem. Op het innovatieve touchscreen is het eenvoudig om afbeeldingen te bekijken en met de geïntegreerde camera verzendt u gemakkelijk foto’s of video’s.

Start sneller op en cloud configuratie

De MOTOTRBO ION smart portofoon start erg snel op. Daarnaast werkt het toestel vlekkeloos samen met andere apparaten, waaronder de Motorola Wave TLK100 LTE portofoon en portofoons uit de digitale MOTOTRBO productlijnen. Doordat de configuratie via de cloud plaatsvindt, zijn updates snel doorgevoerd én kostenbesparend. Updates hoeven namelijk niet telkens verzameld te worden voor herconfiguratie. Middels de cloud bent u in staat de toestellen live en actief te monitoren en voorkomt u downtime van de apparatuur. Het IT-team zal minder tijd kwijt zijn aan het managen van de apparaten en heeft daardoor meer tijd om uw infrastructuur en apparaten te managen.

Niet afhankelijk

Dit model is niet afhankelijk van de omgeving. Doordat het toestel op verschillende verbindingen kan draaien, is het gemakkelijk te verbinden; waar u ook bent. Daarnaast beschikt het model over de beste audiokwaliteit in de markt. Tel dat bovenop de lange batterijduur en het stevige touchscreen en u heeft een zeer compleet apparaat.

Goed beveiligd

Bedrijfsgevoelige data worden goed beveiligd tegen onbevoegde apparaten. Het toestel beschikt over het real-time scannen van software gevaren.

Pakketinhoud van de Motorola MOTOTRBO ION

De MOTOTRBO ION van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola MOTOTRBO ION
Modelnummer(s)MDH90ZDU9RH1AN
AccuMotorola Standaard Li-ion 2820 mAh accu (PMNN4803A)
AntenneMotorola UHF (Short of stubby versies)
LaderMotorola standaard IMPRES enkelvoudige snellader (PMPN4524)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN8126A)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Stel de MOTOTRBO ION samen

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Accessoires geschikt voor de Motorola MOTOTRBO ION

Accu's Antennes Oortjes Headsets Handmicrofonen Draagmiddelen laders

Algemene specificaties van de Motorola MOTOTRBO ION

Afmeting en gewicht

Afmeting143 x 70 x 29 mm met standaard accu
Gewicht414 gram met standaard Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Battery TypeLithium ion 2820 mAh
Batterij verwijderbaarYes

Audio eigenschappen

Interne luidsprekerYes
Externe aansluitingYes

Display & Toetsen eigenschappen

Display typeJa, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichtingYes
ToetsenbordJa, On-screen keyboard
NoodknopJa, vaste noodknop
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Geschikt voor handschoenenYes

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 5.0
Geïntegreerde GPSJa

Zend & ontvangst eigenschappen

TechniekPMR analoog, DMR digitaal, 4G/LTE, WiFi
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 400 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normeringIP68
MIL-STD810 C/D/E/F/G/H/

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven