Motorola MTP3250

De Motorola MTP3250 is een professionele TETRA-portofoon met een robuust ontwerp, voorzien van een aantal moderne functionaliteiten. Met opties als een geïntegreerde Bluetooth en GPS, is deze portofoon een erg krachtige en betrouwbare portofoon. De portofoon is met zijn robuustheid ook wa... Lees meer
Voor de Motorola MTP3250 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MTP3250 is een professionele TETRA-portofoon met een robuust ontwerp, voorzien van een aantal moderne functionaliteiten. Met opties als een geïntegreerde Bluetooth en GPS, is deze portofoon een erg krachtige en betrouwbare portofoon. De portofoon is met zijn robuustheid ook waterbestendig, conform de IP67-normering. Het display zorgt voor een vrij eenvoudige bediening, met behulp van de functietoetsen en het uitgebreide toetsenbord.

De MTP3250 is een professionele portofoon van Motorola met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Zeer gebruiksvriendelijk

De portofoon heeft een erg handige display, waarop u belangrijke informatie afleest, zoals de batterijstatus en het gehele menu. Met behulp van de zes functietoetsen onder de portofoon navigeert u eenvoudig door het menu en zet u in korte tijd een succesvolle communicatie op.

GPS en Bluetooth

De MTP3250 is voorzien van een geïntegreerde GPS, zodat het lokaliseren van gebruikers mogelijk wordt. Met de Bluetooth functie wordt het mogelijk om draadloze audioapparaten te koppelen met de portofoon. Tevens heeft de portofoon ook een normale headsetaansluiting, voor het aansluiten van een geschikt oortje, headset of schoudermicrofoon.

12 uur lang communiceren

Met de standaard geleverde batterij geniet u van een batterijduur van 12 uur lang. Genoeg voor een gehele werkdag. Mocht de portofoon bijna leeg zijn, kunt u dit aflezen op het scherm en zo op tijd aan de meegeleverde tafellader doen.

IP67 normering

Voor een portofoon is het erg handig als deze ook probleemloos in de buitenlucht kan. Dankzij de IP67 normering is dit model van Motorola waterdicht en stofdicht. Met waterdichtheid wordt een onderdompeling tot 30 minuten in één meter diep water bedoeld.

Pakketinhoud

De MTP3250 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola MTP3250 portofoon
Modelnummer(s) H63PCH6TZ7AN
Accu Motorola lithium-ion 1700 mAh accu (NNTN8020A)
Antenne Motorola UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Gürtelclip (HLN9714A)
Draagaccessoire Motorola power adapter (PS000042A32)
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola MTP3250 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MTP3250
Productnaam Motorola MTP3250

Afmeting en gewicht

Afmeting 124 x 53 x 33,5 mm met standaard 1650 mAh Li-ion accu
Gewicht 280 gram met standaard 1650 mAh Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 350 - 470 MHz
Zendvermogen Class 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.